Şimdi Ara

Teknobiyotik den 2750 liraya oyun pc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocamda oc filan hikaye zende

Ben safkan ferrari varken

Tofas alip bmw motoru takip ferrariyi gecmeye calismak anlamsiz

Imzanizdaki sistem i3

I3 almayip o zaman buldozer alsaydiniz simdi uprage sansiniz yoktu demek istedigim budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi bilgi amaçlı bir yazı idi eskiden amd kötü idi intel öndeydi ama şimdi ryzen ile baya büyük bir adım attı intelde bu hamle ile çoklu çekirdeğe geçti yoksa hala 4 çekirdek 8 izlek i7 ler kaçınılmaz olacaktı amd nin yaptığı büyük bir başarıdır başka bişi degil

Demek istedigim güncel olrak hangisini alırsa alsın oyunda üzmez birine oc yaparsın digerini yakalar digerine hiç bişi yapmadan devam edersin bütçe meselesi intel ucuz anakaraları getirirse intele geçiş fazla olur bugcet pc kavramında çünkü i3 550 tl h Seri yeni anakartlarda ilk çıktığında 350 tl olur ryzen dende ucuza gelicek çünkü ryzende iyi anakart 450 500 arası b350m serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Ocak 2018; 13:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical.assistance

fanboylukla alakası yok dostum kendim amd x4 9550 kullanıyorum arkadaşımda amd phenom x6 1055t var
    geçen 1050ti aldık x6 1055t 6 çekirdek ya ! lolde 70 80 fps arası gidip geliyor üstü yok
    i5 6600k ya taktık ekran kartını minimum 120 fps alıyor kart şimdi siz burda amd yimi seçersiniz intelimi ?
    tamam i5 6. nesil fakat 4 çekirdek ? tek çekirdek performansı cok iyi intel işlemcilerin ha 3. 4. nesil i5 te olsa aynı fps alırdık !
    intel pahalı olabilir fakat geleceğe yatırım olarak görüyorum.

8 senelik islemciyle 3 senelik islemciyi kiyasliyosun neyin kafasi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker-Batman kullanıcısına yanıt
    Esasen ikiside aynı işlemci 1300x'te herhangi bir ayar yapmadan 3.9'a fırlıyor biosa girip 1200'ü 3.9 yaparsanız 1300x ile performansları aynı olur.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Sistemi tanidik bir bilgisayarciyla topladim msi AMD B350M PRO-VDH anakarti kullancam iyi midir rami ne kadar destekler

• Teknobiyotik den 2750 liraya oyun pc sistem bu

• Hocam anakart msı almayın çok sorunlu forumda konuları çok asus bakın

• Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    binbaşım 8 senelik olabilir orda kocaman 3. ve 4. nesil ibaresi var gidipte x6 1055t ile i5 8xxx tabiki karşılştırmıyorum yanlış anlaşılmasın.
  • Hepsi güzel, uyumlu bir sisem.. Ama bence galax marka ekran kartı alma.. Bir teknoloji mağazasında çalışan arkadaşım iyi olmadığını çok geri dönüş aldıklarını söyledi..

Onun dışında 1050 ti ile rx 560 4gb modellerinin arasındaki fiyat farkına bak..

1050 ti, rx 560 4gb'dan 10 fps falan daha çok veriyor.. fiyat olarak buna değer dersen al.. Ama bence değmez..
  • dancerboy14 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran karti msi bi yanlis olmasin bide bu anakart rami 3000e kadar destekliyor demi

• quote:

Orijinalden alıntı: dancerboy14

Hepsi güzel, uyumlu bir sisem.. Ama bence galax marka ekran kartı alma.. Bir teknoloji mağazasında çalışan arkadaşım iyi olmadığını çok geri dönüş aldıklarını söyledi..

Onun dışında 1050 ti ile rx 560 4gb modellerinin arasındaki fiyat farkına bak..

1050 ti, rx 560 4gb'dan 10 fps falan daha çok veriyor.. fiyat olarak buna değer dersen al.. Ama bence değmez..

Teknobiyotik den 2750 liraya oyun pc bu son hali

• quote:

binbaşım 8 senelik olabilir orda kocaman 3. ve 4. nesil ibaresi var gidipte x6 1055t ile i5 8xxx tabiki karşılştırmıyorum yanlış anlaşılmasın.

bro 3 4te degil ilk nesil 2008 2. nesil 2011 cikisli bahsettigin islemci 2010a ait. karsilastirma dengesiz fakat sonuc kisminda yanlis degilsin. phenomlarin o zamanki fiyatina gore verdigi performans intele gore berbat haldeydi ryzenlara kadar amd hic yuz guldurmedi desek yalan olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istedigimi anlamissin bro amd kullanicisiyim ama tat vermiyor apu 5800k ilk ciktiginda altim ssd sine kadar sanki pc yi birsey tutuyor gibi hissediyordum surekli sonra i7 3700k aldim bunu tam randimanli kullanamadan sattim. Olan gtx 670 4 gb ye oldu o zaman bedavaya verdim i7 3700k asrock z77 oc formula gtx 670 4gb ihtoyactan 1200 tl gibi rakama verdim hala yarasi vardir bende

• Joker-Batman kullanıcısına yanıt
    Konunun 1. mesajındaki sistemde ekran karrtı Galax'tı.. Msi olarak değiştirdiysen sorun yok.. Msi iyidir tabi..

O anakart 2133 mhz destekli.. Ramler en fazla 2133 mhz de çalışır.. Anakartı bir üst model al 20-30 tl fark olur belki.. Hi-level markasının hiçbir ürününü alma.. Sandisk veya WD var en ucuza.. Bu ikisinden hangisi daha ucuzsa onu al.. Fiyat seni aşıyorsa eğer, başka yerlerden al..
  • dancerboy14 kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotik den 2750 liraya oyun pc Hocam anakartin özellikleri bunlar 3200 yaziyor dogru degil mi

• quote:

Intel al online oyniycaksan basin agirmaz verdigin paranin hakkini veriri.

Bunu hangi verilerden hareketle söylüyorsunuz peki? Ayrıca bu fiyata Intel toplanmaz

• TekilBey kullanıcısına yanıt
    kendi verilerimden hareketle söylüyorum
    amd x4 9550 işlemci kullanıyorum knightta kasıyor ?
    amd x6 pehenom 1055t 1050ti ekran kartı taktık kartı besliyemiyor ?
    güzel 2. 3. nesil bi intel i5 işlemcimiz olsa sorunsuz kullanıcaktık ? uprage işimiz olmıycaktı
  • quote:

kendi verilerimden hareketle söylüyorum
    amd x4 9550 işlemci kullanıyorum knightta kasıyor ?
    amd x6 pehenom 1055t 1050ti ekran kartı taktık kartı besliyemiyor ?
    güzel 2. 3. nesil bi intel i5 işlemcimiz olsa sorunsuz kullanıcaktık ? uprage işimiz olmıycaktı

Dostum o verdiğin veriler Ryzen serisi çıkmadan önce? Şuan Intel sistem ve ona uygun kartla çok pahalıya geliyor ve bütçe kısıtlı? Ki AMD ryzen intel'in birçok ürününe göre şuan için hem daha iyi hem ileriye dönük.

• TekilBey kullanıcısına yanıt
    Ryzen oyunlardaki min fps sorununu cozmedi hocam stabiliteyi sagladi o kadar hala intel tek cekirdekte tekel neden csgo gta bf1 gibi oyunlarda intel kullaniliyor ?

• quote:

Ryzen oyunlardaki min fps sorununu cozmedi hocam stabiliteyi sagladi o kadar hala intel tek cekirdekte tekel neden csgo gta bf1 gibi oyunlarda intel kullaniliyor ?

Tek çekirdekte intel'den iyi demedim çoklu çekirdek performansı daha iyi fiyatına göre ve artık oyunlarda çoklu çekirdek önem kazanıyor. Intel pahalı diyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.