Bildirim
Teknobiyotik den 2750 liraya oyun pc
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel toplanmış. -
şuan piyasadaki oyunlari çalıştırmada sıkıntı yaşanmaz demi hocam bir de akıl aldığım bilgisayarcı abi amd yerine intel dedi değişmeli miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam olusu olsa bile intel tek cekirdek online oyunlarda onemli benim gorusum bu
Hayır kalsın, ileriye dönük olarak AMD daha iyi ve online oyunlarda İntel'de %25-30 performans düşüşü yaşandı. AMD'ye yönelin. -
online cs-go lol gta5 var pubg yede bu sistem ile kavusmayi düşünüyorum
eyvallah hocam
Intel al online oyniycaksan basin agirmaz verdigin paranin hakkini veriri.
Amd var hiç bi online oyunda sıkıntı yaşamadım bence gözlüğü çıkar iyice bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemciyi 1200'e düşür 1300x'in turbo oc harici avantası yok (1200 ellede 3.9 oc yapıp kulalnırsın) , bütçen yetiyorsa rami 16 yap bunlar harici gayet güzel sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr light -- 14 Ocak 2018; 5:5:11 > -
Intel fanboylari ciddiye alma herifler utanmasa 6 ayda bir soket değiştirecek hadi onu geçtim islemcideki lehimleri kaldırdılar en dandik termal macunu sürüp piyasaya attılar.Al 1300x babalar gibi kullan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki hocam bir iki yıl sonra oyun performansı yeterliliği açısından 1300x alsaydim der miyim sonuçta bu sistemi bi 4-5 yıl kullanmak istiyorum grafik ayarı orta düşük görürsün beni
Amd de karar kıldım hocam intel 8.nesile gücüm yetmiyor gerisinide amd den üstün görmüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Townley
Hayır kalsın, ileriye dönük olarak AMD daha iyi ve online oyunlarda İntel'de %25-30 performans düşüşü yaşandı. AMD'ye yönelin.
nereye yaşandı afedersin? bilip bilmeden konuşmayın ev kullanıcısını %5 bile etkilemedi ve bu daha güncelleştirmelerin gelişmemiş hali. daha iyi güncelleştirmeler gelebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Joker-Batman
Peki hocam bir iki yıl sonra oyun performansı yeterliliği açısından 1300x alsaydim der miyim sonuçta bu sistemi bi 4-5 yıl kullanmak istiyorum grafik ayarı orta düşük görürsün beni
oynadığın oyuna göre karar ver eğer tek çekirdekle çalışan eski tür oyunlar oynuyorsan amd ile 10 senelik laptop performansı alabilirsin dikkat et. -
Oynadığım oyunları söylemiştim tekrarlayım. Lol cs-go gta5 online bunlara bir de pubg eklicem inşallah ama ilerki yıllarda da çıkan bir watch dogs witcher assasins creed gibi hayran olduğum oyunları da oynamak isterim
fanboylukla alakası yok dostum kendim amd x4 9550 kullanıyorum arkadaşımda amd phenom x6 1055t var
geçen 1050ti aldık x6 1055t 6 çekirdek ya ! lolde 70 80 fps arası gidip geliyor üstü yok
i5 6600k ya taktık ekran kartını minimum 120 fps alıyor kart şimdi siz burda amd yimi seçersiniz intelimi ?
tamam i5 6. nesil fakat 4 çekirdek ? tek çekirdek performansı cok iyi intel işlemcilerin ha 3. 4. nesil i5 te olsa aynı fps alırdık !
intel pahalı olabilir fakat geleceğe yatırım olarak görüyorum. -
size söyle diyim imzamdaki sistemle güncel oyunları rahat rahat oynuyorum tertemiz beni hiç üzmedi halada oynatmaya devam ediyor ama iyi ama kötü
oynadıgım oyunlar
ac origins original 45 fps ayarlar high
middle erth shadow of war korsan 57 fps high ultra arası 3gb vram yiyor
cod ww2 korsan 65 ile 72 arası high ayarlar
wwe2k18 korsan high ayarlar 30 fps çünkü konsol port
wolfenstain 2 korsan 70 80 fps very high
bu arkadaşlara bilgi olsun diye atıyorum ucuz bir pc olrak görebilirsiniz ama güncel oyunlarda high olrak oynuyorum rahatca
bilgi amaçlı yazdım yani 3.nesil i5 i7 hala gider 4.nesil i5 i7 hala gideri var
ama amd fx serisi tam bir fiyasko idi ama ryzenle çok güzel iş yaptılar uzun süreli kullanmda intel iyi iş görüyor ama artık güncel işlemcilerle yani zen ile bu fark kalmadı diyebiliriz r3 1200 aldıgında oc yaptıgında i3 8100 performansı alıyorsunuz
yani konu sahibi rahatca r3 1200 alıp oc yapıp güzel bir oyun performansı alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Ocak 2018; 12:11:15 >
-
teşekkür ederim
https://www.youtube.com/watch?v=bU_ojNtwk8s
buyrun burdada testleri mevcut
Benzer içerikler
- i3-12100f alınır mı
- ereyon güvenilir mi
- gürcistan media markt
- mini itx kasa
- 14400f vs 7500f
- nvidia h100
- rx 9070
- snapdragon 8 gen 4 telefonlar
- kirin 9010
- nvidia rtx
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X