Şimdi Ara

TeknoBiyotik Sıcak Fırsatlar (Son Güncelleme: 16-12-2010) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
22.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • High Power 550W Performance güç Kaynağı başka hiçbir yerde bulamayacağınız 59$'lık inanılmaz fiyatla TeknoBiyotik'te!
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-performance-550w-guc-kaynagi.html

Sn.Teknobiyotik yetkilisi;

Bu ürünü alsam,kasayı getirsem montaj yapar mısınız?
  • SAPPHIRE ATI HD4670(128Bit)1GB
    için gecerli bir indrim varmı acaba sitenizde?
  • 24-11-2010 Güncellemeleri:

YENİ ÜRÜN!: Zotac ve MSI GTX580'ler 26 Kasım'da TeknoBiyotik Stoklarında!: Nvidia'nın 1.5GB bellekli yeni ve en hızlı ekran kartına TeknoBiyotik hızıyla kavuşun! Bugün ön sipariş verin Cumartesi oynamaya başlayın!
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/zotac-nvidia-fermi-gtx580-1536mb-ddr5-384-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-nvidia-fermi-gtx580-1536mb-ddr5-384-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

YENİ ÜRÜN!: Hot-swap ve USB3.0 destekli Dark Kinght şimdi OCZ Fatal1ty 550W ile!: Dark'ın yeni hot-swap, USB3.0 ve 2.5" SSD destekli, şık tasarımlı oyuncu kasası Dark Knight OCZ'nin en beğenilen güç kaynağı ile birlikte sadece 169$'a TeknoBiyotik'te!
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-knight-550w-ocz-fatal1ty-hotswap-disk-yuvali-ve-usb-3-0-destekli-oyuncu-kasasi.html

YENİ ÜRÜN / İNDİRİM!: Cooler Master GX650 ve GX750 80+ güç kaynakları için 10$'lık indirim kuponu!: Cooler Master'ın yeni 80+ sertifikalı, single-rail tasarımlı, 60A'e kadar tek kanaldan akım verebilen yeni GX serisi güç kaynakları şimdi özel indirim kuponu ile daha da avantajlı!
    İndirimden faydalanmak için aşağıdaki güç kaynaklarından birisini sepetinize ekledikten sonra Ekspres kasa ekranında sağ kolonda bulunan Kupon Kodu bölmesine kupon kodunu yazıp Kuponu Kullan tuşuna basınız.
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/cooler-master-gx-80plus-750w-single-rail-guc-kaynagi-guc-kaynagi-psu-cm.html
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/cooler-master-gx-80plus-650w-single-rail-guc-kaynagi-guc-kaynagi-psu-cm.html
    KUPON KODU: CMPSU10

• Ahlaki olarak maddi olarak Teknobiyotik haklı gibi gelsede hatayı yapan yine kendisi.
    Teknobiyotik ve canolum un karşılıklı fırsat tartışmasının sonucu nu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
    Canolum tüketici hakem heyeti kararıyla bu ürünü alır yasal olarak.

Geçmişte HB dada bu sorunlar yaşandı ve halen yaşanmaya devam ediyor ama artık THH de değil firma
    ben hatalıyım diyip tüketicinin memnuniyetini sağlıyor. Bu da ona ona artı müşteri olarak dönüyor.

Bu firmanın kasti olarak yaptığı bir hata değil burada iş Tüketicinin insafına kalmış. Tüketici piyasasında taze Firma açısından hiç iyi değil.

Kanunen Tüketici haklıdır. Ürünü alır fakat en az 3 ay sonra.

Benimde Bir ram arızamda AKORTEK işin kolayına kaçarken HB iade kuponu verdi 2 GB 800Mhz ram yerine 4GB 1066 mhz üstede para aldım.
    Ben satın alırken 2 GB 800mhz remi 198 TL ye almışım 4 GB 1066mhz Drr2 ocz ramde 164 tl idi.
    Hatırlıyorum ozamanda AKORTEK beni arayıp muadil ram göndermek istemişti fakat HB da çoktan iadeyi yapmıştı.

Parasal açıdan bakarsanız ne kadar karlı çıktım ram değil altın almışım mübarek

Neyse Teknobiyotik te zamanla öğrenir olacak bunlar Ticari ahlaklada alakası yok olası problemler
    Birgün 1.000 Tl lik ürüne yanlışlıkla 100 tl yazasanız biride 100 TL den alırsa göndermekten başka çareniz yok.

Kendimi sizin yerinize koyduğum zaman Göndermem lan diyorum ama kanun böyle yapcak bişey yok.

Xpredator kampanyasından haberim yoktu almayı düşünüyordum tekrarını bekleriz.
    Yalnız kredi kartı taksit sayılanızı artırmanızıda bekliyoruz.

Ram ihtiyacım var Kasa ihtiyacım var SSD almak istiyorum biraz daha ucuzlasın.

• Fare kablosuz gibi duruyor ama herhangi bir bilgi yok. Kablolu mu kablosuz mu?

Düzeltme: Kabloluymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 25 Kasım 2010; 6:49:49 >
  • SSD'lerde DH'ye özel indirim devam ediyor mu? Almayı düşünüyorum fiyatlar çok uygun

edit: şimdi gördüm devam ediyormuş teşekkürler teknobiyotik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FC1211E1 -- 26 Kasım 2010; 0:58:09 >
  • İndirimler gerçekten güzel bende ssd almak istiyorum ama daha düşmesi gerek bencede hala yüksek fiyatı...
  • Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 620W Güç Kaynağı şu üründede %20 bir indirim yapsanız süper olucak...:(
  • birde maximum kart ve diğerlerini taksitli satışa ekleseniz ne güzel olacak.maximum olmayan tek site size ait sanırım.bugüne kadar hiç denk gelmedi maximum seçeneği olmayan.kasa alıcam fakat maximum kart seçeneği yok.
  • Dün ikinci SSD'mi de aldım, internetten sipariş verip iki saat sonra aşağıya inip ürünü almak güzeldi
    Bana sorun çıkartmadılar, inşallah çıkartmazlar da. Akortek'i bildiğim için Teknobiyotikten alışveriş yapıyorum zaten, yoksa yeni bir site ve SSD gibi pahalı bir ürünü alırken uzun uzun düşünmem gerekirdi.

Bu arada yukarıda birileri sormuş; toptancıların/distribütörlerin perakende işine girmesi yeni bir şey değil, hatta forumda bir çok örneği de var.
  • Siteye diyeceğim yok.
    Ancak firmanın ticaret etiği bozuk. Şöyleki bayilerin sırtından ekmek ye, sonra o bayilerinin sırtını tekmeleonları çökerterek bir yerlere gel.
    Eğer firma olarak parekendeye açılmışsanız sayın AKORTEK yetkilileri, sizi bu günlere getiren sizleri tercih eden, emeğinizin hakkını veren bayilerinizi eşek sıfatına koymayacaksınız.
    Kont olsun Gold olsun farklı isimlerle parekendeye açılıyorlar. Hızlıal gibi sitelerin üstünden veyahutta. Ancak bayilerinide koruyorlar.
    Sizler ne kadar ürün tanıtırsanız tanıtın, ne kadar reklam yaparsanız yapın eğerki alt bayileriniz sizin distribitörlüğünüzü yaptığınız 19 markayı tavsiye etmeseydi mağazalardan o zaman sıradan bir satıcı olarak kalırdınız.
    Ticaretinizi etik bulmuyorum. Ticarete duygular katılmaz ancak duygudan arındırılmış bir ticarette ancak robot ticareti olacaktır.
    İnşallah yaptığınız hatanın farkına varırsınızda, o distribitörlüğünüze devam edersiniz.
    Gördüğümüz üzere sizler pakerende etiğinden uzaksınız.
    Bildiğiniz işi yapın.

• Firma yetkilileri şu üründe (Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 620W Güç Kaynağı) % 20 bir indirim yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonda hassasiyet

Siteye diyeceğim yok.
    Ancak firmanın ticaret etiği bozuk. Şöyleki bayilerin sırtından ekmek ye, sonra o bayilerinin sırtını tekmeleonları çökerterek bir yerlere gel.
    Eğer firma olarak parekendeye açılmışsanız sayın AKORTEK yetkilileri, sizi bu günlere getiren sizleri tercih eden, emeğinizin hakkını veren bayilerinizi eşek sıfatına koymayacaksınız.
    Kont olsun Gold olsun farklı isimlerle parekendeye açılıyorlar. Hızlıal gibi sitelerin üstünden veyahutta. Ancak bayilerinide koruyorlar.
    Sizler ne kadar ürün tanıtırsanız tanıtın, ne kadar reklam yaparsanız yapın eğerki alt bayileriniz sizin distribitörlüğünüzü yaptığınız 19 markayı tavsiye etmeseydi mağazalardan o zaman sıradan bir satıcı olarak kalırdınız.
    Ticaretinizi etik bulmuyorum. Ticarete duygular katılmaz ancak duygudan arındırılmış bir ticarette ancak robot ticareti olacaktır.
    İnşallah yaptığınız hatanın farkına varırsınızda, o distribitörlüğünüze devam edersiniz.
    Gördüğümüz üzere sizler pakerende etiğinden uzaksınız.
    Bildiğiniz işi yapın.

Ne yani adamlar son kullanıcıya daha iyi fiyatlarla satış yaptığı için mi suçlu? Ürünleri halka bayiler mi tanıttı? İyi saçmalamışsınız.
    Akortek her yerde deli gibi reklam verdi, incelemelere ürün yolladı para harcadı da tanıttı. Yoksa hangi bayi bir distribütörü zengin etmek için ek efor sarfeder ki?

• muratremix kardeşimee sonuna kadar katılıyorum. Adamlar SSD'de ve birçok üründe resmen piyasayı aşağı çektiler ve bundan bizler kazançlı çıktık ama hala forumda telefonda hassasiyet adlı arkadaşın yaptığı gibi eleştiriliyorlar. Donanımhaber gibi kullanıcıların yoğunlukta olduğu bir ortamda bayilerin tarafını tutan, aman bayiler kazansında ben SSD ye 50$ fazla veririm diyen bir kullanıcının varlığı da takdire şayan
  • Ben de katılıyorum muratremix arkadaşa. Ayrıca teknobiyotik sitesini kesinlikle tavsiye ederim. Sonuna kadar ilgililer. Bazı ürünlerin fiyatlarında da gerçekten çok iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red devil

muratremix kardeşimee sonuna kadar katılıyorum. Adamlar SSD'de ve birçok üründe resmen piyasayı aşağı çektiler ve bundan bizler kazançlı çıktık ama hala forumda telefonda hassasiyet adlı arkadaşın yaptığı gibi eleştiriliyorlar. Donanımhaber gibi kullanıcıların yoğunlukta olduğu bir ortamda bayilerin tarafını tutan, aman bayiler kazansında ben SSD ye 50$ fazla veririm diyen bir kullanıcının varlığı da takdire şayan

Şimdi 3-5 indirim alacağız diye çarpıtmanın anlamı yok.
    Buna yalakalık da derlerse de ben dikkatsizlik diyorum.
    Ben ne demişim gençler. Firmaların parekendeye girmesi normal. Bunu o veya bu şekilde herkes yapıyor.
    Fiyatlara da bişey dememişim. Benim dediğim firmanın aynı ürünü bayiye pahalı pahalı kazıklayıpda aradan geçen 3-5 gün sonra toptandan aşağı fiyata son kullanıcıya sunmasıdır. Bayi de insan, hani sen 3-5 dolar indirimli alacağım diye unutabilirsin. Etiği unutabilirsin. Ancak vicdanı olan bir üye buna karşı çıkar.
    O saçmalama lafını sana iade ediyorum. Biz saçmayı ancak ava çıkarken kullanırız. Çakal Kurt Domuz avlardık. Şimdi sadece domuz avı serbest. Sen av olmadığına göre sadece okuduğunu tam anlama yetisine sahip olmayan veya aceleden anlamayan bir güzel forumdaşımız olduğuna göre o kelimeleri bir forumdaşına hatta eski forumdaşına etme. Bunun adına saygısızlık derler.
    Eğer referans sistemi ni bilmiyorsanız sadece Reklamla iş bittiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuzdur.
    Biz ne markalar gördük gazetelere, tv lere boy boy reklam veren, hatta özel programlar yaptıran.Siteler de gördük. Ancak bazıları fos çıktı. Çünkü onlar refere sistemin farkında değillerdi. Sanıyorlardıki reklam verince iş biter. Oysa bilselerdiki asıl reklamın mağazanın teknik servisin ve kullanıcın tavsiyesinden geçtiğini.
    Örnek olarak size söyleyeyim. DMF diye bir kamyonet firması var. Ben hiçbir televizyonda reklam görmedim. Hiçbir radyoda duymadım. Hiçbir internet sitesinde görmedim.
    Sadece Türkiye Finansın maillerinde gördüm. Ama daha pazara yeni girmesine rağmen alanında en hızlı satılan markadır. Bu işte tavsiyelerden gelen bir başarıdır.
    Sizler internete girdiğiniz için Tüm Türkiye'nin internetten yönlendiğini sanmayın. Sizler kendi sisteminizi yapabiliyorsunuz diye herkesin yapabildiğini sanmayın. Ancak ülkemizin çoğunluğu hala bilgisayarcılara gider. Bilgisayarcı "o ne lan" "bu işler dandirik işler" dediği zaman mahalle ağzıyla, 100 kişi tv de görse 95i vazgeçer
    Usta için çırak neyse, Banka için internet neyse, Pirinç için Su neyse, toptancı için bayi odur.
    Bayi adetli alamadığından, küçük yerleye hizmet götürdüğünden, stok yaptığından kargo ile uğraşmadığınızdan, zaman kazandırdığından ve deneyerek alma imkanı sağladığından dolayı pahalı gelebilir.
    Ancak pahalı diye bayilerinde hakkı kırılsın batsınlar gebersinler ohh iyi oldu mantığıda yanlış.
    Burada bayilerin yapması gereken ise, daha ay olmadan daha pahalıya toptan mal alıp, sitemizin açılışı şerefine diyerek geçici diyerek haftalarca aynı malı satıoşta tutan firmalardan mal almayacak, onlarda örgütlenip derneklenip kendi stok havuzları ve sitelerini oluşturacak. O zaman bayisinin karını ekmeğini elinden alan toptancılar ithal ettikleri malın sadece 3-5 sitenin satışı ile karşılanmayacağını anlarlar.
    Benim elimde akorteğin malı yok. Eğer olsa idi TC KANUNUNDA BUNUN ADI FAKİRLEŞTİRME dir.
    Cezası büyüktür. Ama oh ben iyi satmışım kurtulmuşum zarar etmekten diye diğer insanları görmezlikten gelemem. İnsanım ben
    AKORTEK bu işi layığı ile yapacaksa, bayilerinden özür dileyecek ve son 2 ayda sattığı malları parekende sitesinde düşürdü ise Bayilerinin zarar etmesini engelleyecek, prim farkı kesecektir.Değilse yaptığı etiksizliktir.
    Vicdansıza çıkarcıya fırsatçılık gelebilir. Ancak ben sıcak fırsatlar bölümündeki hemen hemen tüm üyelerin ELİT üyeler olduğunu düşünürüm.
    Bu DOĞRUYA HER ZAMAN DOĞRU DEMEK, YILAN BANA DOKUNMASADA KOMŞUMA DOKUNDUĞU İÇİN GEREKENİ YAPMA İÇERİKLİ yazımdan sonra SAYGISIZCA ibareler kullanan olursa, şahsen ben 25 yılımı rakım 1850 civarı dağlarda geçirdim. Haddini veririm. Efendice yazışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonda hassasiyet -- 28 Kasım 2010; 11:42:46 >

• Hocam söylemlerine bakılırsa sen bayi sıfatında olan bir arkadaşsın. Eğer değilsen bu adamların bayilerine bu fiyatın altını verip vermediklerini nereden biliyorsun? Sonuçta ben son kullanıcıyım ve sadece kendi cebime bakarım kimse kusura bakmasın.
  • sayın firma yetkilileri AeroCool Xpredator yenden bi indirim bekliyoz dikkate alırsanız cok seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: red devil

muratremix kardeşimee sonuna kadar katılıyorum. Adamlar SSD'de ve birçok üründe resmen piyasayı aşağı çektiler ve bundan bizler kazançlı çıktık ama hala forumda telefonda hassasiyet adlı arkadaşın yaptığı gibi eleştiriliyorlar. Donanımhaber gibi kullanıcıların yoğunlukta olduğu bir ortamda bayilerin tarafını tutan, aman bayiler kazansında ben SSD ye 50$ fazla veririm diyen bir kullanıcının varlığı da takdire şayan

http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Vertex-2-5-Inch-OCZSSD2-2VTXE120G/dp/B003NE5JCO/

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/ocz-vertex-2-120gb-sata-ii-uyumlu-super-hizli-ssd.html

Sitede yasadigim sorun sonrasi arkadasim araciligiyla Amerika'dan bu urunu getirttim. Cebimden cikan her sey dahil 340 lira. Sitede su an 666 lira. Hatta baska sitelerde 700+ rakama.
    Simdi diyeceksiniz ki ithalat izni-vergisi-dagitim agi-kar marji-garanti kosullari-vs. Normal hdd fiyatlarinda neden ve nasil benzer rakamlar var o zaman? Bence hala tr'de ssd fiyatlari fahis rakamlarda.

• Hocam herkesin sizin gibi arkadaşları yok. Eğer legal bir biçimde bu ürünü getirseydiniz 60-70$ sadece kargoya verir üstüne de gümrük vergisini öderdiniz. Gönül isterki Newegg fiyatlarından Türkiye'de alışveriş yapalım ancak benim söylediklerim tamamen Türkiye'deki şartlar ile ilgiliydi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.