Şimdi Ara

TeknoBiyotik Sıcak Fırsatlar (Son Güncelleme: 16-12-2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
22.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı 3dk önce şu kadarmış, 5 dk sonra bu kadarmış falan olması beni bağlamaz. Ben o fiyattan beğenip alışverişimi yaptıysam olay bitmiştir. Ben aldıktan sonra fiyatın değişmesi veya ben almadan önce başkalarının farklı fiyattan alması da kimseyi ilgilendirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

Ben de alışveriş yaptım bu site hiç güvenilir değil. Müşteri hizmetleri hiç çözümcül değil, ürünleri yanlış bilgilerle satıyorlar, iade almaya gelince bir sürü zorluk çıkartıyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Aynı şekilde.

Yanlış yalan bilgi ile ürün satıyorlar.

Bir fan kontrolcü aldım. Dokunmatik diye satıyorlar ama butonlu çıktı. Tüm fanlara olur dediler sadece molex çıktı. Molex olduğu için denemek için mecburen kabloyu kesip bağlamak gerekti. Denedim ilk kanal arızalı çıktı. Zaten kutu bondrolü yırtık gelmiştyi. Yani bana bozuk ürünü kakaladılar.

Hadi ben hatalıyım mallık ettim diyelim. Öküzüm iki tane kabloyu kesip bağlamayı beceremedim ( mümkünatı yok yahu. 2 tane elektrik üzerine lise diploamam var. 2. olmuşum okulda. Uydu ve haberleşme teknolojileri üzerine üniversite. Maymunlar ram takıyor ise ben iki kabloyu nasıl kesip bağlayamam yahu. Akıl alır mı? ) ürün öyle bozuldu diyelim. Bir ürün dokunmatik dendi ise dokunmatik olur arkadaş.

Adamlara 6 gün boyunca durmadan mesaj attım ürün bilgisi yanlış diye. Ama yok. Biz haklıyız dediler başka bir halt demediler. Bir kere adam gibi firma olsalar önce gönderin ürünü bir bakalım ne yapabiliriz derlerdi. Onu geçtim bilgiyi yanlış girmiş olsalar şak diye ilk yazdığımda değiştirirlerdi.

İşte foya ortaya çıkıyor. Bir de ürünün incelemesini yaptım. Ürü dokunmatik değil ama o şekilde satılıyor dikkat edin dedik diye 3 defa incelemem silindi. Hemde sessiz sedasız haber bile veremeden. Eğer 6 gün boyncca uğraşıp rezil etmesem onu da yapmayacaklardı.

Önceden ucuza varsa alın derdim ama adam olacaklarına git gide batırıyorlar. O yüzden katiyen alışveriş yapılmayacak bir sie olarak kara listeye soktum. Vatan bilgisayar ın world indirimi ile daha ucuz oluyor fiyatları zaten. Kartı olmayana kart yardımlaşma kulübü var. Taksit dersen zaten taksit ile artan fiyatlar ile diğer siteler ile aynı oluyor.

Tavılarından belli idi zaten ne olacakları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Ocak 2011; 15:21:06 >

• aerocool ün ürünü mü acaba, 40 lira civarına satılan? Onu ben de almayı dusunmustum cunku....
  • Merakla Sonucu bekleyeceğim arkadaşlar...Ve bir önerim olacak site yönetimine...Bu şekilde ortak sorunlar yaşatan siteleri "kara liste" gibi bir şey yaparak daha sonra alışveriş yapacak arkadaşlara yol göstersek...Belki siteler de kendilerine çeki düzen verir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

aerocool ün ürünü mü acaba, 40 lira civarına satılan? Onu ben de almayı dusunmustum cunku....

Aynen öyle. Sanırım incelememe de yorumunuz gelmişti.

Kendileri etti arkadaş. Bn HB de dahil bu kadar amatör, üçkağıtçı firma görmedim ya. Düşünün HB yi solladılar yani. Bir firma nasıl daha kötü olabilir diye merak edenler şansını deneyebilir. Ama ben diyorum ki adamların tavrına bakarsak yarın çıkan bir sorunda en ufak hatanın bile cami kılıfına sokulup kullanıcı hatasına çevrilmeye çalışılacağını unutmayın.

Ben hata yaptım Sapphire PSU ile fan kontrol aldım. Siz yapmayın aynı hatayı.

quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Merakla Sonucu bekleyeceğim arkadaşlar...Ve bir önerim olacak site yönetimine...Bu şekilde ortak sorunlar yaşatan siteleri "kara liste" gibi bir şey yaparak daha sonra alışveriş yapacak arkadaşlara yol göstersek...Belki siteler de kendilerine çeki düzen verir...

Sen kime ne diyorsun kardeş. Benim yaptığım inceleme silindi. Ürün dokunmatik değil dedik diye. 3 defa açtım. İlk i firmayı eleştiriyordu hadi. Diğerlerinde fimaya direkt bir şey de yoktu ki.

Bu ne demek. Adamlar satıyor, bozuk ürün gönderiyor. Ben dokunmatik istemiştim diyip geri gönderince ürün bozuk diyor sana geri yolluyor. Bence olay bu. Benim aklıma başka bir şey gelmez. Zira verdikleri cevapları onu gösteriyor.

Beddua mı da ettim. Normal de ıslah etsin derdim ama çok ah aldılar. Böyle firmaların katli vacip. Ne yazık ki 10 küsür fimanın distrübütörü bu firma. Bu da garanti ve teknik servis ülkemizde neden b kadar kötü sorusuna iyi bir yanıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 2 Ocak 2011; 15:28:20 >

• 1000 dolar olması gereken bir ürünü yanlışlıkla 100 dolar yazılması halinde kesinlikle ses çıkarmazdım şahsen. Sonuçta ticari ahlak denen birşey var.

Fakat rakamların alakasız oluşu, 2 kez fiyatların değişmesi beni kıllandırıyor açıkcası. Artık banka ile alacak verecek hesaplarını bu şekilde mi kapatmayı düşündüler ne düşündüler kestirmek güç.

Sipariş veren arkadaşlar isimlerini yazarlarsa daha rahat hareket ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 2 Ocak 2011; 2:26:00 >
  • İsimlerimizi yazınca bir şey olacak mı acaba? Mesajlarımız sıcak fırsatlarla ilgisiz olduğu bahanesiyle silinecek hatta ban yeme ihtimalimiz yüksek.
  • Merhaba
    Sistemimizde oluşan bir hatadan dolayı satın almış olduğunuz CM Storm Inferno 4000DPI Çift Lazer Sensörlü (CM Storm M4 MousePad Hediyeli) Mouse ürünü olması gereken fiyattan çok daha düşük fiyata sitemizde görünmektedir. Onayladığınız satış sözleşmemizin 17. maddesi uyarınca 3 Ocak Pazartesi günü siparişinizin iptal edilerek ödediğiniz ücretin iade edileceğini tarafınıza üzülerek bildiririz.
    arkadaslar banada maıl gelmıs hem 3 dakkada bır fıyat degısıyo hemde yanlıs dıyolar ne yapcaz
  • quote:

1000 dolar olması gereken bir ürünü yanlışlıkla 100 dolar yazılması halinde kesinlikle ses çıkarmazdım şahsen. Sonuçta ticari ahlak denen birşey var.

Fakat rakamların alakasız oluşu, 2 kez fiyatların değişmesi beni kıllandırıyor açıkcası. Artık banka ile alacak verecek hesaplarını bu şekilde mi kapatmayı düşündüler ne düşündüler kestirmek güç.

Valla ben her şeyi ararım.

Adamlara ürün dokunmatik değil. Değiştirin diye 6 gün mesaj atıp. Yetmeyince forumlarda ifşa etmem ile ancak değiştirdiler. Bu ne anlama gelir herkes net bir şekilde bilir olayı.

Örnek olay dabol zaten.

Sapasağlam kutu içinde kırık çıkan kasa. ( Arkadaş iyi laf koymuştu ama. Kasa kendi ithalimiz sağlam kasa falan diye atıp tutuyor firma. Arkadaş ta şöyle dedi. Ürünün kutusu sağlam. Köpükler de kırılmasına imkan vermeyecek şekilde. Ya ürün kırık gönderili kasti olarak ya da bu tarz bir kutulamaya rağmen kırılan bir kasa ürününüzün kalitesini ortaya koyuyor dedi. Ya da ona benzer bir şeyler işte. )

Bu sistemsel hata olayı moda zaten. Arama motorlarında üst sıralar olsun başka bir şey olmasın. Sitelerine girmiyorum bile hit almasınlar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

aerocool ün ürünü mü acaba, 40 lira civarına satılan? Onu ben de almayı dusunmustum cunku....

Aynen öyle. Sanırım incelememe de yorumunuz gelmişti.

Kendileri etti arkadaş. Bn HB de dahil bu kadar amatör, üçkağıtçı firma görmedim ya. Düşünün HB yi solladılar yani. Bir firma nasıl daha kötü olabilir diye merak edenler şansını deneyebilir. Ama ben diyorum ki adamların tavrına bakarsak yarın çıkan bir sorunda en ufak hatanın bile cami kılıfına sokulup kullanıcı hatasına çevrilmeye çalışılacağını unutmayın.

Ben hata yaptım Sapphire PSU ile fan kontrol aldım. Siz yapmayın aynı hatayı.

quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Merakla Sonucu bekleyeceğim arkadaşlar...Ve bir önerim olacak site yönetimine...Bu şekilde ortak sorunlar yaşatan siteleri "kara liste" gibi bir şey yaparak daha sonra alışveriş yapacak arkadaşlara yol göstersek...Belki siteler de kendilerine çeki düzen verir...

Sen kime ne diyorsun kardeş. Benim yaptığım inceleme silindi. Ürün dokunmatik değil dedik diye. 3 defa açtım. İlk i firmayı eleştiriyordu hadi. Diğerlerinde fimaya direkt bir şey de yoktu ki.

Bu ne demek. Adamlar satıyor, bozuk ürün gönderiyor. Ben dokunmatik istemiştim diyip geri gönderince ürün bozuk diyor sana geri yolluyor. Bence olay bu. Benim aklıma başka bir şey gelmez. Zira verdikleri cevapları onu gösteriyor.

Beddua mı da ettim. Normal de ıslah etsin derdim ama çok ah aldılar. Böyle firmaların katli vacip. Ne yazık ki 10 küsür fimanın distrübütörü bu firma. Bu da garanti ve teknik servis ülkemizde neden b kadar kötü sorusuna iyi bir yanıt.

Ben Kara Liste yapılacak yeri site yönetimi olarak DH i kastetmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 2 Ocak 2011; 3:28:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

1000 dolar olması gereken bir ürünü yanlışlıkla 100 dolar yazılması halinde kesinlikle ses çıkarmazdım şahsen. Sonuçta ticari ahlak denen birşey var.

Valla ben her şeyi ararım.

Adamlara ürün dokunmatik değil. Değiştirin diye 6 gün mesaj atıp. Yetmeyince forumlarda ifşa etmem ile ancak değiştirdiler. Bu ne anlama gelir herkes net bir şekilde bilir olayı.

Örnek olay dabol zaten.

Sapasağlam kutu içinde kırık çıkan kasa. ( Arkadaş iyi laf koymuştu ama. Kasa kendi ithalimiz sağlam kasa falan diye atıp tutuyor firma. Arkadaş ta şöyle dedi. Ürünün kutusu sağlam. Köpükler de kırılmasına imkan vermeyecek şekilde. Ya ürün kırık gönderili kasti olarak ya da bu tarz bir kutulamaya rağmen kırılan bir kasa ürününüzün kalitesini ortaya koyuyor dedi. Ya da ona benzer bir şeyler işte. )

Bu sistemsel hata olayı moda zaten. Arama motorlarında üst sıralar olsun başka bir şey olmasın. Sitelerine girmiyorum bile hit almasınlar diye.

Aynen, o kırık kasa muhabbetini okumuştum ama düzelttiler hatalarını yanılmıyorsam, kırık parçayı gönderdiler.......

Fare konusunda bilmiyorum forumda pek hakkını arayacak insan yok gibi. Ben de duruma göre bakacağım işte keyfime göre, biraz da karşı tarafın tavrına göre. Üç beş kuruş için çok fazla uğraşmaya da değmiyor. Birlik olmadıktan sonra gerek yok. Fakat uğraşmak isteyen de karşılığını alır, öyle gözüküyor şu an.

Teknobiyotik beğendiğim bir siteydi, fiyatları piyasaya göre fena olmayan güzel bir site gibi duruyordu.. Demek müşteri memnuniyeti konusunda hala zirvede inventus muş........... Her defasında söz veriyorum kendime, inventus harici hiçbir yerden alışveriş yapmayacağım diye de. :) Şöyle fırsatları görünce de kaçırmayalım diyoruz, uğraşıyoruz sonra da

• Ben her turlu ugrasırım bu adamlarla heleki bunları okuduktan sonra bi dakka dusunmem. BEn herkesle beraber hareket ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

İsimlerimizi yazınca bir şey olacak mı acaba? Mesajlarımız sıcak fırsatlarla ilgisiz olduğu bahanesiyle silinecek hatta ban yeme ihtimalimiz yüksek.

Sonuçta mesajlarımız başlığı açan firma ile alakalı değil mi dostum?

Ayrıca hakkını aradığın için 'ban' veren bir siteye bir daha girmem olur biter, benim açımdan sorun olmaz. Ben bu site yöneticilerinin kullanıcı dostu olduklarını düşünüyorum, genel düzene herkes kadar ben de önem veririm. Bu düzeni şu an bozduğumuzu sanmıyorum. Yıllardır da üyeyim herhangi bir sorun olmadı bugüne kadar, onlarca arkadaşım oldu site sayesinde de...

Neyse ya herkes bildiği gibi yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 2 Ocak 2011; 2:52:59 >

• Yazım hatası yada sistem hatası saçmalığını ben de kabul etmiyorum.

Sıcak fırsat başlığı 20:27 gibi açılmış 35 tl diyerekten ve insanlar sıcak fırsat zannedip almışlar .

22:40 civarında fiyat eski haline getirilmiş sitede. (Fiyatın yanlış girildiğini varsayarsak hatalarını bu saatte anladılar ve düzelttiler )

Ancak

23.13 civarında fiyat tekrar 35 tl ye iniyor buna ne demeli acaba. ? Hadi ilki hataydı düzelttiniz diyoruz peki bu ne ?? Bende bu yazıyı görüp 23.16 da siparişimi verdim .

Sistemsel hata filan yalan . Hata bir kere olur düzeltilince sorun kalmaz. İnsanları yalama ettiler bir öyle bir böyle.

Gelen mail ise ayrı bir saçmalık .

Başlık direkt ''Destek talebi oluşturuldu: Sipariş ettiğiniz ürün hakkında‏'' diye geçiyor. Sanki biz destek talep ettik.

• Siteye sipariş iptalini onayladığım doğrultusunda son karar cevabımı ilettim az önce. İlk kez haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda geri adım attım.

Ürünü alacak arkadaşlar olursa güle güle kullansınlar şimdiden,

Herkese iyi forumlar
  • Merhaba
    Sistemimizde oluşan bir hatadan dolayı satın almış olduğunuz CM Storm Inferno 4000DPI Çift Lazer Sensörlü (CM Storm M4 MousePad Hediyeli) Mouse ürünü olması gereken fiyattan çok daha düşük fiyata sitemizde görünmektedir. Onayladığınız satış sözleşmemizin 17. maddesi uyarınca 3 Ocak Pazartesi günü siparişinizin iptal edilerek ödediğiniz ücretin iade edileceğini tarafınıza üzülerek bildiririz.

Diğer konu kilitlenmiş mouse alanlar geçmiş olsun.
  • ben bu üründen almamıştım ama başka bir ürün için bu siteyi sürekli takip ediyordum, başınıza geleni okuduktan sonra bir müşteri daha kaybettiler.
  • Hakkınızı aramayıp biryerlere şikayet etmezseniz bunlar daha çok böyle kurnazlık yaparlar.

http://www.pclabs.com.tr/2009/07/03/dellden-15-dolara-19-inc-monitor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silpius -- 2 Ocak 2011; 11:59:43 >
  • Şikayetvar.com'a yazında milli olsun firma.

Fiyatı bir yükseldi bir indi sonra yine yükseldi yine indi... Nasıl bir hataymış bu böyle.
  • Merhaba Dark Record Mania Kablosuz (WLAN)

almayı düşünüyorum bana özel yada foruma özel bir indirim yapmanız mümkünmü?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.