Arkadaşlar 5 hamlede ygs kitabını aldım teknofem e kitabın barkodunu giriyorum fakat kitap bulunamadı diyor. bu uygulamayı kullanabilen var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: Harang Boa quote:Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı - koymadan dene 3 ünü de tire koymadan denedim olmuyor. Hadi ya herhalde birileri görmüş kitapçıda falan almış kodları kullanmış.
quote:Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı quote:Orijinalden alıntı: Harang Boa quote:Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı - koymadan dene 3 ünü de tire koymadan denedim olmuyor. Hadi ya herhalde birileri görmüş kitapçıda falan almış kodları kullanmış. 1 sene oldu ben alalı.Belki yeni nesillerde vardır diyeceğim de arkadaş ta yeni almış sanırım.
quote:Orijinalden alıntı: Harang Boa quote:Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı quote:Orijinalden alıntı: Harang Boa quote:Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı - koymadan dene 3 ünü de tire koymadan denedim olmuyor. Hadi ya herhalde birileri görmüş kitapçıda falan almış kodları kullanmış. 1 sene oldu ben alalı.Belki yeni nesillerde vardır diyeceğim de arkadaş ta yeni almış sanırım. Aldıkların mavi renk değilse olmaz, üzerinde web destekli üründür yazmalı