Şimdi Ara

Teknoloji Cahiline Yazıcı Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve yazıcı almak istiyorum, neden? Çocukların ödevleri için renkli resimlere ihtiyaç oluyor. Şu ana kadar iş yerinden idare ettim ama bazen son anda ihtiyaç oluyor, eve de alma vakti geldi. Yazıcı konusu derya deniz, hangisini alacağıma, neye göre seçim yapacağıma karar veremedim.

İstediğim özellikler:

1. Renkli olması. Bu önemli.

Anlamadığım şeyler:

1. Inkjet veya lazer fark eder mi? Sonuçta ödev için bu. Haftada en fazla 10 sayfa çıktı alacağım. Kısa vadede ucuz olan uzun vadede daha pahalıya gelir mi?

2. Kartuş fiyatları ucuz olanı mı tercih etmeliyim? Kartuş doldurma yazıcıya zarar verir mi? Bitmeyen kartuş diye bir şey çıkmış, o nedir?

3. Fotokopi özelliği almam iyi olur mu? Fotoğrafı çekip yazıcıya göndersem aynı işi görür mü?

4. Wi-fi ile bağlananlar varmış, onların avantajı olur mu? Modem olmayınca onlar da çalışmıyormuş. Bende şu anda Turk Telekom internet var ama ileride ne olur bilemem.

5. Benim aklıma gelmeyen, "aman bu çok önemli" dediğiniz neler var?

Birlikte kullanacağım bilgisayar Asus Zenbook UX303UB-R4088T. Fiyat için üst limitim yok amma ve lakin okul için olacak, abartmaya gerek yok.

• 1) renkli ve ucuza cıktı almak istiyorsanız ınkjet yazıcılar işinizi görür

2) haftada 10 sayfa alacaksınız bitmeyen kartuşla uğrasmaya hiç gerek yok ( hortumda hava olustu, mürekkep döküldü, kartuş bitti resetleme işleri vb işler)

3)Fotokopi özelliği hemen hemen tüm yazıcılarda standart hale geldi

4)Wifi bağlantısı olan yazıcıların telefondan - tabletinizden gerekli uygulamaları yükleyerek çıktı almanız mümkün

suan size kullandıgım canon e464 u tavsiye ederim
    www.vatanbilgisayar.com
    Canon Pıxma E464 Fotokopi, Tarayıcı, Wi-Fi Yazıcı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-pixma-e464-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici.html

• W00DPECKER kullanıcısına yanıt
    Renkli evet ama ucuza şart değil.
    Aldığım şeyin uzun vadede ucuz olması tercihim, her cihaz için geçerli bu.
    Siz ne zamandır kullanıyorsunuz bu cihazı? Kartuşları orijinal mi alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W00DPECKER

1) renkli ve ucuza cıktı almak istiyorsanız ınkjet yazıcılar işinizi görür

2) haftada 10 sayfa alacaksınız bitmeyen kartuşla uğrasmaya hiç gerek yok ( hortumda hava olustu, mürekkep döküldü, kartuş bitti resetleme işleri vb işler)

4)Wifi bağlantısı olan yazıcıların telefondan - tabletinizden gerekli uygulamaları yükleyerek çıktı almanız mümkün

www.vatanbilgisayar.com
    Canon Pıxma E464 Fotokopi, Tarayıcı, Wi-Fi Yazıcı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-pixma-e464-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici.html

CANON PIXMA MG6650WH modeli hakkında ne dersiniz?
    Sizin kullandığınızdan farkı renkli baskı çözünürlüğü ve tarayıcı çözünürlüğünün daha fazla olması.
    Bir de 5 kartuş demiş bunun için, sizin kullandığınız için 2 kartuş diyor. Ne gibi avantaj/dezavantajları olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevgilisevgi

Renkli evet ama ucuza şart değil.
    Aldığım şeyin uzun vadede ucuz olması tercihim, her cihaz için geçerli bu.
    Siz ne zamandır kullanıyorsunuz bu cihazı? Kartuşları orijinal mi alıyorsunuz?

Yaklaşık iki ay olacak gg den bitmeyen kartuş setiyle beraber olanlardan almıstım . Siyah Beyaz + Renkli toplamda 550 sayfa cıktı aldım simdilik hersey yolunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgilisevgi

quote:

Orijinalden alıntı: W00DPECKER

1) renkli ve ucuza cıktı almak istiyorsanız ınkjet yazıcılar işinizi görür

www.vatanbilgisayar.com

CANON PIXMA MG6650WH modeli hakkında ne dersiniz?
    Sizin kullandığınızdan farkı renkli baskı çözünürlüğü ve tarayıcı çözünürlüğünün daha fazla olması.
    Bir de 5 kartuş demiş bunun için, sizin kullandığınız için 2 kartuş diyor. Ne gibi avantaj/dezavantajları olabilir?

Hocam söylediğiniz yazıcı hakkında bilgiye sahip değilim fakat 5 kartuslu yazıcılarda mavi sarı kırmızı renklerinin her biri ayrı kartustur ve iki adet siyah kartus vardır. 2 kartuslularda renkler tek bi kartusta . 5 kartuslu yazıcılardan daha fazla cıktı alabilirsiniz ve baskı hızı daha fazladır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba önerir misiniz
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.