Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "beyler ibrahim üzülmez bursasporda kalecimi ?"
  • S3 ile S3 mini arasındaki farkın sadece ekran boyutu olduğunu, diğer özelliklerin aynı olduğunu sananlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

Android islemci degil isletim sistemidir. Yani telefonun windows'udur. İslemci ise intel, amd gibi markalardir. Windows marka islemci olmadigi gibi intel marka isletim sistemi de yoktur. Kisaca islemci donanim, isletim sistemi yazilimdir.

• tutar bu başlık !

Dayım internet cafe işletmecisi. 10 küsür yıldır bu işi yapıyor.

geçen anlatıyor

bir masa açmış adam donuyor diye başka masaya geçmek istemiş. Dayım başka masa açmış o da donuyor diye başka yere geçecem demiş. Dayım diyor donması çok düşük ihtimal ssd kart var yavaş olamaz falan gitmiş bakmış youtube da şarkılar yüklenirken takılıyor diye donuyormuş. :D
  • "Bilgisayar alıcam olmuşken iyisi olsun"
    Sonuç : i7 işlemcili laptop alıp facebook'tan okey oynamak dışında birşey yapmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone'un havalı olduğunun sanan tipler.
    Ekran kartının GB'ına bakanlar
    Ram fazla olunca bilgisayarın her oyunu açacağını sananlar
    Android'in işlemci oldğunu sananlar
    Bilmediği oyuna laf edenler
    Gran Turismo oynamayı beceremiyip dandik diyenler
    Casper bilgisayar alıp en iyi bilgisayara sahip olduğunu sananlar
    Amerikada iphoneun 200 dolar olduğunu sanıp biz kazık yiyoruz diye twit atan ergenler
    Oyun oynayanları çocuk sananlar

Ve en en en önemlisi benim gibi teknolojinin içinde olup,sürekli haber taakip eden insana gelip artsilik yapanlar.Yok gta 5 çıkmışmış,diyorum daha kaç ay var tarihini söylüyorum yok anlamıyor çıkmış ona göre oyun.Böyle tipleri öldüresim var.Yemin ediyorum kafalarından tutup duvara vurasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackteamtr

Teknosa'daki elemanların %80'i bi pog bilmiyor.

EDIT: Hatta tüm teknoloji mağazalarındakiler de diyebiliriz.

hocam ben nezaman vatan'ın oem bölümüne gitsem her arkadaşla süper muhabbetlerimiz olur, diğer mağazaları ve bölümlerini bilmiyorum ama topkapı vatan bilgisayar oem bölümü bi harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NaqORaY

Sınıfımda 4 GB ramlalerin 50-60 Tl olduğunu söyleyince 1 hafta uzaydan gelmiş gibi baktılar. Ve bir arkadaşım televizyonunun ekran kartı yetmediği için crysis II oynayamadığını söyledi.

4 gb ram 50 tl mi harbiden?

50 bilmem de 60 a bulursun ya DDR3 1600mhz falan.

benim pcde 2gb ram var yükseltmemim yararı olur mu?

Ne için kullandığına bağlı bilgisayarını, 2gb çok oyun oynayan birinde problem olur genelde. Çoğu oyunda minimum 2 den başlıyor artık,önerilen ise 4 civarında. Tabi anakartın kaç mhz destekliyor, ona da bağlı. Hani 2 den 4 e illa ki bilgisayarında rahatlama görürsün ama o kadar kullanıyor musun biraz ona bağlı.

Edit: Bu şartları sistemindeki diğer elemanların yeterli olduğunu düşünerek yazdım.

valla pc 5.senesini doldurmak üzere oyun olarak sadece pes oynuyorum onda da en yüksek ayarlarda hafif titreme var ve oynamaya engel oluyor birde bu aralar çok donuyor pc özellikle chrome çalışıyorken klasörler 5dkda açılıyor

yani yenileme vakti gelmedi mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

iPhone amerikada 100 dolarmış

gsm şirketiyle anlaşmalı o fiyata geliyor değil mi?
  • Kameraların megapiksel olayı
    Aynı mp'ye sahip biri telefon biri fotoğraf makinesinin aynı kalitede olduğu
    Diyelim yeni PC alınacak, Pederbey der "bu senin neyine yetmiyor, koskoca şirketler bile seninle aynı PC'yi kullanıyor, sen onlardan önemli iş yapmıyorsun ya" demesi
    İşletim sistemi, işlemci ayrımını kavrayamanlar
    vs vs...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sınıfımda 4 GB ramlalerin 50-60 Tl olduğunu söyleyince 1 hafta uzaydan gelmiş gibi baktılar. Ve bir arkadaşım televizyonunun ekran kartı yetmediği için crysis II oynayamadığını söyledi.

Ne için kullandığına bağlı bilgisayarını, 2gb çok oyun oynayan birinde problem olur genelde. Çoğu oyunda minimum 2 den başlıyor artık,önerilen ise 4 civarında. Tabi anakartın kaç mhz destekliyor, ona da bağlı. Hani 2 den 4 e illa ki bilgisayarında rahatlama görürsün ama o kadar kullanıyor musun biraz ona bağlı.

Edit: Bu şartları sistemindeki diğer elemanların yeterli olduğunu düşünerek yazdım.

valla pc 5.senesini doldurmak üzere oyun olarak sadece pes oynuyorum onda da en yüksek ayarlarda hafif titreme var ve oynamaya engel oluyor birde bu aralar çok donuyor pc özellikle chrome çalışıyorken klasörler 5dkda açılıyor

Hemen seni sistem tavsiyeleri bölümüne alalım,5 senede teknoloji çok değişti. Sana yeni bir kasa lazım

• En enfret ettigim sey : senin ekran kartin kac cigabayt ?
    -512 mb
    +ohoo cok dusukmus benimki 2 cigabayt
    Ekran kartinda sadece bellege bakanlara sinir olurum hatta nefret ederim yukarida ki konusmda bana bunu soyleyen kisinin ekran karti hd3450

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen seni sistem tavsiyeleri bölümüne alalım,5 senede teknoloji çok değişti. Sana yeni bir kasa lazım

bence de ama nakit yok zaman lazım

babama göre pc hala süper güçte :P

• -Amerikada iphone 6 cikmis babam getirtecek

• -Hangi marka ps3 alsam acaba?
    - ...

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Tam asosyal kafası herkes benim bildiğimi , benim müzik zevkime , benim teknolojik bilgime sahip olsun . Herkes sizin gibi kafasını pc başına gömerek zaman geçirmiyor herkes herşeyi iyi bilmek zorunda değil , öyle olduğu içinde yargılayamazsın kimseyi . Madem çok iyi biliyorsun karşındakine doğruyu izah edersin oda öğrenir doğrusunu , ama yok karşının bilmemesini ego tatmini ederek ancak gelip forum köşesinde dır dır edersiniz

buda benden olsun kişlikli insan karşısındakini bilgisinden dolayı küçük görmeyendir...
  • Katılan arkadaşlar alıntı yapabilirler.

EN BÜYÜK SORUN ÇEVREMDE YAŞADIĞIM BUDUR GEÇEN GÜN İPHONE 4 ALDIM. 850 LİRA VERDİM. (YURDDIŞI CİHAZ İKİNCİ EL) OKULA GİTTİĞİMDE BİR ARKADAŞIM TELEFONUMU ALDI KAÇA ALDIN DEDİ 850 DEDİM ŞÖYLE SAĞLAM BİR HASS. ÇEKTİ OLUM YALAN ATMA BEN 1450 ALDIM DEDİ NERDEN ALDIN MEDİAMARKTAN DEDİM ORDAN ALIRSAN TABİ KİTLERLER SANA DEDİM.HADİ LAN YALAN ATMA AYAĞINA GİRDİ

kısaca biz ucuza alınca onlar pahalı alıyorlar ve o fiyata bulunmaz diyorlar.
  • zekilere bak kendileri sanki cernde çalışan bilimadamları da teknolojiden anlamıyanları aşağılıyorlar heh okadar güldümki
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsgtc

zekilere bak kendileri sanki cernde çalışan bilimadamları da teknolojiden anlamıyanları aşağılıyorlar heh okadar güldümki

Yav he he..

• quote:

Orijinalden alıntı: iea96

"Bilgisayar alıcam olmuşken iyisi olsun"
    Sonuç : i7 işlemcili laptop alıp facebook'tan okey oynamak dışında birşey yapmadı

Haklısın, güzel tespit. Bu tarz düşünce yapısını sahip insanlardan maalesef çok var, bizzat yakın çevrem ve akrabalarım dahil olmak üzere...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.