Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazi insanlarin arastirmadan, olayin ic boyutunu bilmeden, sorgulamadan daha sık duydugu markayı/kavramlari en iyisi zannetmeleri.

Sahit olduklarimdan ornegin,

- samsung'un dokunmatigi iphone kadar iyi degil.

- en iyisi samsung zaten iphone'un ekranini falan onlar yapiyor.

- sesi en iyi ipodlar veriyor.

- 600 liraya 30 watt stereo hoparlor goren birisi: ben o paraya bilmem kac watt 5+1 ses sistemi alirim.

- haci en iyi kulaklik sennheiserdir/beatsdir.

- dukkandaki musteri lg tv satan esnafa sorar:
    "abi sony tvler nasildir?"
    esnaf:
    "artik sony devri bitti adamlar fabrika kapatiyor suan en iyi lg yapiyor.

- hepsinden var ya full ozellik.

gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 3 Ocak 2013; 23:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

İşte anlatılan tüm bilgisiz kişiler sayesinde Casper ve Exper zengin oldu arkadaşlar

+1
    Bizim milleti salak yerine koyan kazaniyor asil parayi.

• Telefonda direk donanım iyiyse telefon daha iyidir sanan cahiller var bir de. İşletim sisteminin etkisini bilmezler, kullanmadan bol keseden sallarlar.
  • +Kanka sence bu senenin oyunu hangisiydi ?

- PES 12 kanka.

• Bilmeyipte inatlaşanlar
  • Bir gun tanidik bir internet cafeci "samsung microsoft ve amd ortaktilar sonra anlasmazlik oldu, o yuzden amdnin urunlerinin fiyati artti demisti 2. el hd 6870 karta 600 lira istemisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Kameraların megapiksel olayı
    Aynı mp'ye sahip biri telefon biri fotoğraf makinesinin aynı kalitede olduğu
    Diyelim yeni PC alınacak, Pederbey der "bu senin neyine yetmiyor, koskoca şirketler bile seninle aynı PC'yi kullanıyor, sen onlardan önemli iş yapmıyorsun ya" demesi
    İşletim sistemi, işlemci ayrımını kavrayamanlar
    vs vs...

aynen benim evkilerde öyle bi telefon alasıya göbeğim çatladı sen iş adamımısın işmi bitircek o ee bilgisayar neyine yetmiyor o paraya neler neler
  • lan altı üstü o saydıgınız cihazların kullanıcısısınız yani tüketicisi yani üretemiyen yani tasarlayamıyan yani ..........?
  • Arkadaş sınıfa bilgisayarını getirmiş. (+) Ben (-) Cahil

Herkezi toplamış başına abisinin dosyalarını gösteriyor teker teker İşletim sistemleri

-Bak şimdi windowsları açıyorum en az 10 tane var (İso şeklinde iso ne diye sorsam onu bile bilmez hıyar)
    +(Gözüme BackTrack çarptı) BackTrack Windows un işletim sistemi değil yalnız
    -Aaah değil abim tek tek ayarladı onları xp den sonra çıktı o evde onu kullanıyoruz.
    +Saçmalama. Bilmiyosun bari en basitinden düşün bi kere o açık kaynak kodlu bi işletim sistemi Windows asla açık kaynak kodlu çıkarmaz.
    -Ya bi git sen ne anlarsın bana artistik yapıyon burda. Açık kaynak kodluysa göster hadi kodlarını
    +

BackTrack kullanmaya zekası yetmez amelenin

Aynı arkadaş bu sefer donanım parçalarıyla artistik yapma çabalarında

-Beyler bende 2 cigabayt ekran kartı var
    +Yanlız ekran kartında, senin tabirinle cigabayt en son bakılacak unsurlar arasında

Topluluk: Ya bi git bilmesek öğretcen ha (Alaycı bi tavır ardından kahkalar)

+ He öle dedim ve usulca oradan uzaklaştım

Bu konuşmadan sonra o çocuk arkdaşlar listesinden silindi

Bunun gibilerinin kafasına kürekle vurucan deli ediyolar beni bari bilmiyosun iddalı iddalı konuşma yarın sınıfımı değiştirmek için dilekçe verdim. Sonuç: Red
    Suç bunu yetiştiren annenin babanın hatta eğitim seviyesi düşük tüm toplumların. Milletimizin en nefret ettiğim özelliğidir bilmediği şeylere yorum yapmak.

• Kuzenim Iphone 3gs almış bendede s3 var.Onun ekranda mat ekran koruyucu var bende şeffaf var bana diyor s3 ün dokunmatiği çok kötü.Sonrada 3gs yi övmeye başlamazmı neyseki sustum artık sadece susumak yetiyor.

• bide en cahil ve teknolojinin içinde yüzdükleri halde anladıklarını sanıp zerre bilmeyen teknoloji mağaza çalışanları bilhassaki teknosa ve vatan dakiler samimi söylüyorum adamlar işlemci hızı 1.4 ghz olana 1.4 andorid ile kullanıyorsun diyorlar yani 1.4 android varmiş saniyorlar sonra çok kötü durumdayız ama yapcak bişey yok çünkü bizim milletimiz gösteriş budalası
  • o:kanka metin 2yi nasıl çalıştırcam????
    ben:

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

Android işlemci değil işletim sistemidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukolde -- 3 Ocak 2013; 23:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

Bazi insanlarin arastirmadan, olayin ic boyutunu bilmeden, sorgulamadan daha sık duydugu markayı/kavramlari en iyisi zannetmeleri.

Sahit olduklarimdan ornegin,

- samsung'un dokunmatigi iphone kadar iyi degil.

- en iyisi samsung zaten iphone'un ekranini falan onlar yapiyor.

- sesi en iyi ipodlar veriyor.

- 600 liraya 30 watt stereo hoparlor goren birisi: ben o paraya bilmem kac watt 5+1 ses sistemi alirim.

- haci en iyi kulaklik sennheiserdir/beatsdir.

- dukkandaki musteri lg tv satan esnafa sorar:
    "abi sony tvler nasildir?"
    esnaf:
    "artik sony devri bitti adamlar fabrika kapatiyor suan en iyi lg yapiyor.

- hepsinden var ya full ozellik.

gibi.

Hocam cahilliğime verin

Eskiden bende bu görüşteydim '' - 600 liraya 30 watt stereo hoparlor goren birisi: ben o paraya bilmem kac watt 5+1 ses sistemi alirim. ''

Azıcık bilişim sektörüne atıldıkça bilmediğim şeyler hakkında yorum yapmamayı öğrendim. Ama bu maddedeki bağıntıyı öğrenemedim.

Örneğin Creativin bu hoparlor bu parayı hakedecek ne yapıyor :)

http://us.store.creative.com/Creative-GigaWorks-T3-2.1-Speaker-System/M/B001S10DDO.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee Van Cleef

quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Bunu hatırlıyorum süper konuydu Hatırlayınca güldüm yine.Elemanın biri saniyede 100gb download hızından bahsediyordu Adamın söylediği nasıl doğru olabiliyor bana anlat bunu.100 gb yazım hızı için 200 den fazla ssd lazım.Şaka mısın? Ram e kaydetme gibi bi olay yok.Ne indiriyorsan hdd ye gelir.Motorlu disk yani harddisk kullanıyorsan saniyede 100 mb bile bulamazsın.

Birader sen şaka falan mısın?

Konuya bakıyorum ve altında senin mesajın olması kadar ironik bir şey olamaz.
    quote:

Ram e kaydetme gibi bi olay yok.

Önbellek falan hiçbir halt bilmiyor musun? En temel bilgileri bile bilmiyorken buraya cevap yazmanın amacı nedir?

O konunun linkini bana yollar misiniz ?

• Mp3 furyası varken bir ara mp3 çalarlara ipod diyenler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee Van Cleef

quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Bunu hatırlıyorum süper konuydu Hatırlayınca güldüm yine.Elemanın biri saniyede 100gb download hızından bahsediyordu Adamın söylediği nasıl doğru olabiliyor bana anlat bunu.100 gb yazım hızı için 200 den fazla ssd lazım.Şaka mısın? Ram e kaydetme gibi bi olay yok.Ne indiriyorsan hdd ye gelir.Motorlu disk yani harddisk kullanıyorsan saniyede 100 mb bile bulamazsın.

Birader sen şaka falan mısın?

Konuya bakıyorum ve altında senin mesajın olması kadar ironik bir şey olamaz.
    quote:

Önbellek falan hiçbir halt bilmiyor musun? En temel bilgileri bile bilmiyorken buraya cevap yazmanın amacı nedir?

Saka misin diyene bak
    Bilgisayardaki en hizli bellek islemcideki L1 bellektir, 65-70 CİGAbayt/s yazma hizi vardir ama ne yazik ki 32 KİLObayttir. Ramler de 7-8 CİGAbayt/s hizda kaydeder. Kaldi ki adam saniyede 100 gbit yani 12,5 CİGAbayt kaydettigini saniyor, yani torrentten max payne 3'u maximum 3 saniyede cektigini saniyor. Arkadas da demis ki "motorlu harddisk max 100 mb/s yazma hizina sahiptir, o yuzden o olsa olsa 100 mbittir." Senin yaptigin ben diyorum gumushane olayina donmus yani.

• Birkac arkadas kafede oturuyoruz bende telefondan Facebookta takiliyordum konusma basladi:
    -Oglum o telefon ne oyle HTC neymis cin mali mi?
    -Yok lan cin mali olur mu Samsung Apple gibi bilindik bir marka.
    -Androidli mi o?
    -Evet
    -Oglum o marka Androidli olsa kac yazar bizim bi arkadas almis Nokia en son android surumu varmis birde 41 MP kamerasi varmis bende ondan alacam.
    -o androidli degildir.Nokia'nin hic Androidli telefonu yokki.
    -Benden iyi mi bilecen la 1 sene telefoncuda calistim.Telefonda Call of duty bile oynaniyor.
    -Kafeyi terk ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: norening

IOS'un Android'den daha iyi olduğunu iddia ederler

Tabletım iPad telefonum android ikiside son sürüm kararım IOS

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • - rms ne abi ?
    - japon watt'ı o

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.