Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Geçen hafta sınıftan arkadaş ile aramızda aynen şu diyalog geçti;

+
    +Kemal bi sus allanı seversen,cahil cahil konuşuyorsun.Karşında kendin gibi teknoloji özürlü birisi yok senin.O kadar para vermişsin telefonu sadece facebook,mesaj,mp3 dinlemek için kullanıyorsun.Senin neyine o kadar paraya telefon almak.Birde üstüne Evkurdan alıp kazık üstüne kazık yemişsin.Aynı telefon teknoloji marketlerde 800 liradan fazla değildir.Tabii sizin gibiler olmasa Evkur da iş yapamaz.Neyse al şu telefonunu git başımdan.

Ha bende telefonu değiştirdim yine bidünya para verdim. Ama telefonu kullanma amacım arama,sms,whatsapp,twitter,facebook,facetime,arada navigasyon,onun dışında işte haber okuma,maillere bakma,bir de bir kaç yemek siparişi,bilet alma filan. Ha işte arada fotoğraf çekerim video çekerim o. Ha cihazı Turkcell'den aldım Evkur'dan değil. Onun dışına müzik oyun için başka bir cihaz aldım.

Daha ne yapacaksin zaten telefonda

Öylede şimdi bir de cihazın hakkını vermek tabiri var yani cihazda ne varsa kullanılması gerekiyor tabiri o da ayrı bir saçmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

bilgisayarları windows 8 e uyumlu bile olsa windows xp kullanırlar.. hatta win98 kurabilirseniz dua ederler.

Bunun konuyla ne alakası var bu tercih meselesidir.

eyvallah

donanım yada bir yazılım yüzünden mecbur kalmışsa lafım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Orijinalden alıntı: +18

Mp3 furyası varken bir ara mp3 çalarlara ipod diyenler vardı.

Bu durumla çok karşılaştım.

Şimdilerde de her gördüğü tablete ipad diyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen arkadaşın biri iphone 5 almış yurtdışından 1350 tl.gören soruyor kaça aldın diye tabi.sivrinin biri gördü telefonu ben 2000 tl verdim senin telefon çakmadır dedi.
  • Anlatacağım şey teknolojiden çok karşındaki insanın bir şey bilmediğini sanıp salak yerine koymayla ilgili.

G Nexus almadan önce telefoncuları dolaşıyordum.Bir telefoncuya girdim.S2 sorayım dedim.Adam bir tane yurtdışı cihazı var dedi ve getirdi.Pasaport kayıtlı mı dedim.Aynen konuşma şöyle.

B ben, T telefoncu.

T : Yok kardeşim.Pasaport kayıtlı değil ama ömür boyu kapanmaz.
    B : O zaman imei atılmış.
    T : Yok değil ama pasaport kayıtlı gibi.
    B : Bildiğin imei işte.Başka yolu mu var ?
    T : Yok ne imeisi.

Ama bir iddialaşması var görmeniz lazım.Sonra biraz tartıştıktan sonra imei dedi.Milleti cahil sanıp böyle kandırıyorlar demek ki.

Ama iyileri de yok değil.Bir kere de Vibrant modele denk geldim.Telefoncu çok iyiydi.Ben pek bilmiyorum dedi ve sohbet etmiştik.Bilmediği hâlde hiçte artistlik yapmamıştı.

• +Yeni bilgisayar aldım
    -Hayırlı olsun kanka ekran kartı kaç gb
    +(gelde anlat)2gb 6950 modeli
    -Hmm ram kaç kanka
    +8gb
    -Iyiymiş ama benim laptopda 16gb ram var ekran kartıda 4gb
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 4 Ocak 2013; 13:16:43 >
  • Ekran kartını cigebayıtdan ibaret sanan insanlar var.

-Ekran kartım 1 cigabağıt.
    -E modeli ne? Bana modelini söyle?
    -Bilmiyorum.
  • Dün akşam arkadaşla toplama muhabbeti oldu. Elindeki pc 7 sene önce aldığı orta halli bir casper

"Lan call of duty açılmıyor benim makinede, yeter artık alıcam bir 2gb ekran kartı babalar gibi takılacam."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

bimekste bir laptopun ekran kartının çalışma frekansını sordum 64 bit işletim sistemi var dedi

Orada bu sorduğun saçma soruyu oradaki satış danışmanı bilmek zorunda değil çok merak ediyorsan kendin bakarsın.

bence en ince ayrıntısına kadar bilmeliler. GT520M Gpu 2 model mesela biri 64 bit, diğeri 128 bit çalışma frekanslarıda farklı(hem grafik hemde bellek saat hızları)
    128 bit olanla farcry3 'ü ben çok akıcı (30+fps)oynarken 64 bit olan kartta ......
    Bu başımdan geçen bi olay. Yani demek istediğim sattığı cihazı yutmalı o adam

• googlea utorrent yazip onu bile indirememeleri. Ya da bilgisayarla ilgili birsey anlatirken hiç anlamamaları. Hele ki karsidaki kiz olursa mahvoluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

quote:

quote:

bimekste bir laptopun ekran kartının çalışma frekansını sordum 64 bit işletim sistemi var dedi

Orada bu sorduğun saçma soruyu oradaki satış danışmanı bilmek zorunda değil çok merak ediyorsan kendin bakarsın.

bence en ince ayrıntısına kadar bilmeliler. GT520M Gpu 2 model mesela biri 64 bit, diğeri 128 bit çalışma frekanslarıda farklı(hem grafik hemde bellek saat hızları)
    128 bit olanla farcry3 'ü ben çok akıcı (30+fps)oynarken 64 bit olan kartta ......

Kac bit olduklarini zaten biliyorlardir ama adama gidip cekirdek hizini sorarsan bakakalir orada.

• Ben bunun bir kaç sene önce bittiğini sanıyordum ancak geçen gün tekrar karşılaşınca...

Oyun veya programların masaüstlerindeki kısayollarını kopyalayıp başka bilgisayara kaydettikten sonra
    "ya bu oyun neden çalışmıyor?" diye soran insanlar var.

• s3 ü olup play store nin ne işe yaradıgını bılmeyen oyunların blutut ( :D ) ile atıldıgını düşünen arkadaslarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

"Dostum oyun için paraya kıyman lazım, ekran kartı 2 gb al..."

2 gb ekran kartı nedir ya, allağın hödüğü ekran kartının belleği sadece bellek işte. ekran kartının hızını belirleyen grafik işlemcisidir, belleği değil. ama bunu içimden diyorum tabi, GPU, saat hızı, bellek hızı bu tip şeyleri hödüklere anlatmak zor.

bende genelde he diyip geçiyorum.Pesi kaldıracamayacak bilgisayarı var P4ün overclock yaparmışta i5 kadar hızlı olurmuşta

edit=geçen arkadaşa teamvieverla bağlanıyorum oyunun crack dosyasını atacam, çocuk bana bilgisayarıma bişi yapma virüs atarım sana diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 4 Ocak 2013; 14:13:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

+1907

Android işletim sistemidir. Nasıl Windows Pc için işletim sistemi ise içindeki yongaları Intel vs. üretiyorsa telefonların işlemcisi farklı kullandığı sistem androiddir. Ciddi ciddi açıklama yaptım sazan.avi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

s3 ü olup play store nin ne işe yaradıgını bılmeyen oyunların blutut ( :D ) ile atıldıgını düşünen arkadaslarım var

apk dosyaları bt ile atılamıyor mu ? atılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

+1907

Android işletim sistemidir. Nasıl Windows Pc için işletim sistemi ise içindeki yongaları Intel vs. üretiyorsa telefonların işlemcisi farklı kullandığı sistem androiddir. Ciddi ciddi açıklama yaptım sazan.avi olmasın

el salla

• Valla ben de her tablete İpad diyenlere ayar oluyorum. Adamın elinde Nal gibi Asus Tablet var kurduğu cümle şu;

Ben: internete girip şu işleri halletmemiz lazım...

Malum şahıs: Yav dur ipad'den hallederiz...(bu arada çantadan asus falan filan tablet çıkar)

Ben: aynı havayı soluyorum bununla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

quote:

quote:

Kac bit olduklarini zaten biliyorlardir ama adama gidip cekirdek hizini sorarsan bakakalir orada.

kaç bit oldugunu bilmiyordu

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.