Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galaxy s3 kullananların dünyanın en iyi telefonu kullanıyor havaları ve aynı şekilde s3 kullanan fandroidler ios cihazları kötülemeleri beni hasta ediyor gaza getirdiler xperia s aldım android in bi espirisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Demîr

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

+1907

Android işletim sistemidir. Nasıl Windows Pc için işletim sistemi ise içindeki yongaları Intel vs. üretiyorsa telefonların işlemcisi farklı kullandığı sistem androiddir. Ciddi ciddi açıklama yaptım sazan.avi olmasın

el salla

Lan şerefsizim aklıma gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Orijinalden alıntı: norening

IOS'un Android'den daha iyi olduğunu iddia ederler

ios androidden elbette daha iyi, bak sen karıstırıyorsun simdi , sansung vs iphone karsılastırmaları ile ios vs android akrsılastırmaları farklıdır. ios androidden iyidir.

ama konuya örnek olman açısından takdir ettim seni

Aslında dalga amaçlı yazmıştım bunu ama yinede Android açık kaynak kodlu olduğu için daha çok geliştirilebilir bunun için Android IOS'tan önde benim gözümde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

IOS'un Android'den daha iyi olduğunu iddia ederler

ios androidden elbette daha iyi, bak sen karıstırıyorsun simdi , sansung vs iphone karsılastırmaları ile ios vs android akrsılastırmaları farklıdır. ios androidden iyidir.

ama konuya örnek olman açısından takdir ettim seni

Aslında dalga amaçlı yazmıştım bunu ama yinede Android açık kaynak kodlu olduğu için daha çok geliştirilebilir bunun için Android IOS'tan önde benim gözümde

Geliştirilsin ondan sonra iyi dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

s3 ü olup play store nin ne işe yaradıgını bılmeyen oyunların blutut ( :D ) ile atıldıgını düşünen arkadaslarım var

apk dosyaları bt ile atılamıyor mu ? atılıyor.

tabiki atılıyor ama ama sen yüklü bir oyunu gönder diyip bt ile gönderemezsinki onun apk dosyasını gönderirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

"Dostum oyun için paraya kıyman lazım, ekran kartı 2 gb al..."

2 gb ekran kartı nedir ya, allağın hödüğü ekran kartının belleği sadece bellek işte. ekran kartının hızını belirleyen grafik işlemcisidir, belleği değil. ama bunu içimden diyorum tabi, GPU, saat hızı, bellek hızı bu tip şeyleri hödüklere anlatmak zor.

bende genelde he diyip geçiyorum.Pesi kaldıracamayacak bilgisayarı var P4ün overclock yaparmışta i5 kadar hızlı olurmuşta

edit=geçen arkadaşa teamvieverla bağlanıyorum oyunun crack dosyasını atacam, çocuk bana bilgisayarıma bişi yapma virüs atarım sana diyor

• Yeni telefon çıkmıs ayfon 3s mi neymiş
    Babama söyledim telefoncudan ayfon 3s alcakkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefret değilde. telefonlardaki ppi değerini anlatırken 10 takla atıyorum
  • teknoloji alaninda değilde başka bi konuda delirtiyorlar beni. malum şahis (+) ben (-)

+:hangi bölümü okuyon?
    -:elektrik-elektronik mühendisliği
    +2 yıllık değil mi o?
    - (lanet olsun mühendisliğin 2 yıllık olduğu nerde görülmüş.)

boyle insanlar var.teknoloji alaninda yaşadiklarimi boşverin daha
  • quote:

quote:

quote:

s3 ü olup play store nin ne işe yaradıgını bılmeyen oyunların blutut ( :D ) ile atıldıgını düşünen arkadaslarım var

tabiki atılıyor ama ama sen yüklü bir oyunu gönder diyip bt ile gönderemezsinki onun apk dosyasını gönderirsin

androidde oyunlar yüklenmez -sdkart dosyaları olan büyük oyunlar hariç- nerden "yüklenmişse" o dosyayı alır sistem uygulamalar klasörüne atar ve yüklenmiş gözükür. apk dosyasını manuel olarak alıp o klasörün içine atınca "yüklemeye" gerek kalmaz otomatik olarak menüde belirir zaten bilmem anlatabildimmi, sdkart dosyaları da hemen ziplenip atılabilir..
    yani özet olarak androidde yükleme dediğimiz şey apk dosyasının kopyasını sistem klasörüne atmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 4 Ocak 2013; 15:21:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

"Dostum oyun için paraya kıyman lazım, ekran kartı 2 gb al..."

2 gb ekran kartı nedir ya, allağın hödüğü ekran kartının belleği sadece bellek işte. ekran kartının hızını belirleyen grafik işlemcisidir, belleği değil. ama bunu içimden diyorum tabi, GPU, saat hızı, bellek hızı bu tip şeyleri hödüklere anlatmak zor.

+1 bunu yazmak için geldim. Sırf ekran kartı gb'tı için 64 bit ekran kartı alan gördüm ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

- rms ne abi ?
    - japon watt'ı o

En çok buna güldüm
  • quote:

quote:

google play store u bilmeyen adam apk yı mı bilecek :D
  • imzamdaki telefon var (mobiller için: HTC Desire S)
    telefonun ben aldığımda 1250 tl fiyatı olduğunu söylediğimde
    -niye bunu aldın iPhone alınırdı o paraya
    -niye bunu aldın Samsung alsaydın, daha iyi Samsung
    Evdeki TV nin LG olduğunu söylediğimde
    -niye Samsung almadın Samsung daha iyi
    Apple fanboy'lardan sonra Samsung fanboy'lar türedi
  • Bir blackberry kullanıcı olarak ergenlerle çok uğraşıyorum
    -Abi 8520 de windows işletim sistemi var
    +Ne alaka lan?
    -Os yazıyo ya
    +haa tamam(o an böyle kürekle ağzına vurasın geliyo)

-La arkadaşı bbmden ekledim istek gitmemiş
    +bis aldınmı?
    -yok ya o çok pahalı normal internet paketi aldım x öylede olur dedi

Aklıma gelen bunlar şimdilik ama daha saçma şeylerlede karşılaştığım oluyo aklıma geldikce yazarım
  • 5800'daki oyunları c3'e atmaya çalışan insan var akıl var mantık var ya c3'ün neresine dokunarak oynayacaksın üstüne birde yüklü oyunları atmaya çalışıyor
  • abi bilgisayar yavasladi format atsaneeeiieeieieaaaaaa

bunu diyenin agzina agzina pul biber

• Electroworld den laptop aldik adam antivirus kuralim uygun fiyata dedi. bende internetten cracklisini indirip kurabilirim gerek yok dedim. o zaman garanti dışı kalır diye ağlamaya başladı. onun garantisi benim o zaman deyip geçtim

• O değil de sadece ürünün fiyatına bakıp alanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDRll

Geçen hafta arkadaşım media markt de telefon alacakmış aradı dedim önce galaxy wonder al.Sonra bi baktım galaxy ace plus a 4.x güncelleme var son anaa aradım dedim dur dur dur alma onu ace plus al android 4.x güncellemesi gelecek ona dedi one al sen dedim sonra ordaki göevlilere dedi işte arkadaş böyle diyor adamlar ne yapcam android 4.x i dediler

Bir de geçen gün arkadaş geldi (bende ace var) Kanka senin telefondan alacaktım da seninkinde android yokmuş,bende ace plus alcam dedi.

Media Markt olayını anlamadım açıkçası.

Aynen Ace'de Android yok.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.