Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

bugün arkadaşın telefonunu(galaxy ace) aldım biraz oyun oynayım diye. Bi kız geldi yanıma ve konuşma şu
    Kız: Aaaa! Ne güzel telefon bu. Markası ne bunun?
    Ben: Samsung galaxy ace
    K: Bunun işlemcisi android mi?
    B: Evet evet(sırf uğraşmamak için böyle söyledim)
    K: Peki bunda App store var mı?
    B: Yok bunda Play Store var
    K: Peki bunun işletim sistemi ios mu?
    B:

En azindan App Store'u biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En popüler konu olacak bu gidişle..

• çok var böyle elemanlar , fiyatı fazla ürünü en iyisi yapıp göklere cıkartanmı dersin , hiç görmediği ürünler hakkında yorum yapanmı dersin. ohoo çok var

B (ben ) A (arkadaş)

a : olm senin bilgisayar ne lan , gittin ona 3-4 milyar para verdin . bizim bi toptancı var tanıdık aynısını 1.500 e ayarladı , adam dedi o bilgisayarda bişeymi peeh falan .
    b : boş boş konuşma dızo , 4 milyarlık ürünü kimse sana yüzlerce almadan o fiyat asla vermez. biraz düşün ..
    a : ya olm adam söyledi valla , hatta ondaki çok daha iyiymiş. 2 gb ekra kartı falan varmış , seninkisi 1 gb .
    b : tamam lan ver numarasını şu elemanın !
    ve konuşma başlıyo beyler sıkı tutunun :
    B(ben ) S ( sözde toptancı )
    b: usta sa. beni **** arkadaş yolladı , sen bilgisayar falan getiriyomuşsun ucuza ?
    s : yaw ne desem şimdi , varsa talep getiririm .
    b : usta senin makineyi anlat hele, arkadaş dedi böle böle sen çok vermişsin para , bizim abideki senin makineden iyiyimiş dedi.
    s : kardeş 2 gb ekran kartım var , cooler master kasa var , 4 gb ram var . ( fail fail fail fail )
    b : kaç bit bu ekran kartı senin ?
    s : bilmiyom valla .
    sonra anlattı keko , meğersem internette falan ucuza bulduğu ürünleri alıp , eşe dosta satıyomuş . teknolojiden haberi bile olmayan davaro + gerizekalı bir arkadaş..
    b : eee usta ozaman sen bilmediğin makine hakkında yorum yapma, senin daha bu işten anlamadığın ap açık ortada.. galayana getirme milleti , sonra orda burda laf yapıyo elemanlar , şu fiyata makine alanlar varda bilmem neyde.. herkes kendi işiyle meşgul olsun, daha bit olayını bilmiyosun, arkadaşı kafalamışsın doldurmuşsun. gel ben sana toplayayım bi makine güzel fiyata..
    s : hmm , kardeş yok ben öyle demedim çocuğa yahu o yanlış anlamış . olur mu öyle şey ha ha , neyse benim işlerim çok uzun hadi eyvallah. ( bi tarafı tutuşan kaçar beyler )
    böyle adamları falan ıslatıp ıslatıp dövüceksin.. internet çıktı herkes toptancı bilmem neyci kesildi başımıza.. benim aldığım fiyata gitsin bakayım başka yerden alabilcek mi benim makineyi . peeeh , gelde dövme şimdi bu akılsızları..

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    Format attırmak için PC'yi, bilgisayarcıya götürenlerden.

format nasıl atılır? atıldıktan sonra windows xp nasıl tekrar yüklenir?

İşletim Sistemi bölümünde anakonusu olsa gerek, orayı okuyabilirsiniz.

işletim sistemi diye bi bölüm göremedim link atar mısın?
  • Şu showtv de tablet kakalamaya çalışan adamı biri öldürsün.Adam zır cahil.Sinir krizi geçiriyorum saf milletimizi kandırmak artık tv kanallarının görevi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

abi bilgisayar yavasladi format atsaneeeiieeieieaaaaaa

bunu diyenin agzina agzina pul biber

HDD kullanan birisi olarak hala yapıyorum ya senede bir. Vazgeçemedim

• quote:

bugün arkadaşın telefonunu(galaxy ace) aldım biraz oyun oynayım diye. Bi kız geldi yanıma ve konuşma şu
    B:

Combo yapmış

• tek çekirdekli uyduruk bir işlemciye "8gb ram, 2gb ekran kartı taktırdım cenovar gibi oldu" diyenlerden nefret ederim

aynısı başıma geldi ben yurt dışında yeni bilgisayar alma hayalleri kurarken babam benim döküntü alete ram ve ekran kartı taktırmış birde çok güzelmiş gibi övüyor telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege İ

quote:

B:

Combo yapmış

Çünkü kendisi hatice kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

tutar bu başlık !

Dayım internet cafe işletmecisi. 10 küsür yıldır bu işi yapıyor.

geçen anlatıyor

bir masa açmış adam donuyor diye başka masaya geçmek istemiş. Dayım başka masa açmış o da donuyor diye başka yere geçecem demiş. Dayım diyor donması çok düşük ihtimal ssd kart var yavaş olamaz falan gitmiş bakmış youtube da şarkılar yüklenirken takılıyor diye donuyormuş. :D

[:D
    Oldum gulmekten

• geçen kuzen pes 2013 istedi birlikte girdik bir yere bakıyoruz oyunlara yanımıza bir dayı geldi orta yaşlarda falan muhabbet şu a:ben b:kuzen c:dayı

a:senin pc bu oyunu kaldırmaz
    b:formatlarsak kaldırır belki
    a:formatla ilgisi yok kaldırmaz çünkü sistem eski
    b:hdd de yer açsak?
    a:
    b:crysis'i açar mı?
    c:açar açar al sen
    a:dayı açmaz sistem eski
    c:call of duty oynuyormusun
    a:oynuyor ama...
    c:o zaman crysis i de oynarsınız
    a:açmaz dayı sistemi benden iyi mi bileceksin tanımıyorsun konuşuyorsun vs.
    c:call of duty oynuyorsan hepsini oynarsın
    a: kuzen çık abi çık yoksa sonu kötü bitecek

• iTunes'da müzik dinlerken karşıdakinin "Bana bu parçayı Bluetooth'la atsana." demecinin ardından gelen "Bluetooth'um yok." cevabı müzik aşkıyla yanıp tutuşan arkadaşa Osmanlı tokadı gibi çarpar, tabi eleman Apple'ın sektör ideallerinin farkında değildir.

Lumia 920'yi segmentten bihaber bir smartphone kullanıcısına anlatmak kadar zor bir şey yok kanımca. "Yuh artık sen de Nokyacı oldun ya bi şey demiyom artık" bir hafta önce çıkmış sisteme "Angiribörds tivitır fesbuk instagram bile yok" tarizleri de cabası.

• birde hala müzik indiremeyenler var
  • Format atmakla sistem kurma arasındaki farkı bilmeyen cahillere ne demeli

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    A: Yea malmısın onun yerine gider xperia neo v alırım daha iyi .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    A: Olsun olum o xperia .
    B:

Hocam 300 tl civarında olan telefon gerçek mi yoksa örnek olsun diye mi yazdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: İnceuçluşarjaleti

quote:

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    B:

Hocam 300 tl civarında olan telefon gerçek mi yoksa örnek olsun diye mi yazdınız?

Hocam telefon gerçek örnek olsun diye yazmadım linki atarım şimdi buraya .

Not: Çin menşeili bir marka fakat telefon replika değil baya kaliteli.

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_68558917/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68558917

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 4 Ocak 2013; 19:49:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnceuçluşarjaleti

quote:

A= Arkadaşım B=Ben

B:

Hocam telefon gerçek örnek olsun diye yazmadım linki atarım şimdi buraya .

Not: Çin menşeili bir marka fakat telefon replika değil baya kaliteli.

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_68558917/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68558917

Türkiyede bulma ihtimalimiz var mı hocam bunu daha önce hiç internnetten alışveriş yapmadım da.

• şimdi anlattığım şeyi tamamen yaşadım

evkura gittim amaç eğlenmek içeri girdim dedim bilgisayar bakıyorum her oyunu açsın istiyorum dedim adam hemen dedi 2.5 gb ramli bilgisayar var açmayacağı oyun yok dedi ve adama dedim ki 6850 ekran kartı olan bilgisayar varmı dedim adam mal mal bana baktı one dedi dedim ekran kartı işte dedi bana ramini söle bitini söle öyle anlaşılmaz o dedi dedim kolay gelsin çıktım dışarı
  • Bilgisayarın başında takılıyorsanız sizi hacker sanırlar.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.