Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arasında hocanın pc yi incelerken geçen muhabbet:

Şahıs 1: Bunun işlemci kaç İ

Şahıs 2: 52 İ galiba

Şahıs 3:Oha oğlum 7 İ 2 milyar 52 İ kaç paradır biliyon mu.

Şahıs 4 (ben):
  • Telefonumu jailbreakli kullandigimi, telefonumdaki ozellikleri gorup nasil yapiyorsun diye soran iphone sahibi arkadaslarim, "bana da jb yapsana" diyorlar getir yapalim 15 dklik is diyorum ama sonra "ya bozulursa" ya kardesim madem o ozellikleri istiyorsun o riski de alacaksin. Hem risk misk yok memnun kalmazsan tak restore et bitir isi. Aynen bunu soyluyorum "restore nasil yapiliyor" bir de zamaninda iphone 4 alip da 1 defa bilgisayarina takip guncellemeyenler var yil olmus 2013 adam hala ios 4.0.0 kullaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda şifreli pc yi güvenli modda açtım oo hacker falan diyolar
    -----------------------------------------------------------------------
    Eğlencesine caspera gittim dedim 2000 tl ye laptop bakıyorum (laptopun sözde özelliklerini not kağıdıyla yazmışlar üstüne) bi laptop gösterdi dedim abi bunun ekran kartı ne 2 gb ekran kartı var dedi modeli ne dedim kağıttan bakım amd radeon muş dedi ama ismi olması lazım dedim hd7650 gibi apışıp kaldı
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaş galaxy w almış o özelliklerinin yazdığı jelatini ekran filmi sanmış 1 aydır öyle kullanıyo
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim sınıf çok kalabalık olmadığından genelde herkes bana gelip sorar
    geçen gün t10 ile s3 yi kapıştırıyolardı

bana diyoki blackberry de hiç oyun yok la nasıl yüklicem diyo
    olum ben sana alırken dedim blackberry iş telefonudur mağazası gelişmemiş tir fln die
    cevap:olum sen mağaza diyince illaki oyun vardır diye aldım ben

aslında buraya ilk geldiğimizde hepimiz teknoloji cahili değilmiydik ben şahsen 6-7 ay önce geldim azcık hoparlör konularında takıldım ondan sonra ana sayfa haberlerine girdim
    arkadaş hep tavsiye ediyodu burayı ona çok iyi fln die bende inatla yok la saçma sapan konular var fln diyodum bi gün rastgele girdim nasıl mış la bura 1-2 konu cevapladım hala burdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

Okulda şifreli pc yi güvenli modda açtım oo hacker falan diyolar
    -----------------------------------------------------------------------
    Eğlencesine caspera gittim dedim 2000 tl ye laptop bakıyorum (laptopun sözde özelliklerini not kağıdıyla yazmışlar üstüne) bi laptop gösterdi dedim abi bunun ekran kartı ne 2 gb ekran kartı var dedi modeli ne dedim kağıttan bakım amd radeon muş dedi ama ismi olması lazım dedim hd7650 gibi apışıp kaldı
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaş galaxy w almış o özelliklerinin yazdığı jelatini ekran filmi sanmış 1 aydır öyle kullanıyo
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sonuncu yardi..

• -Aga 5+1ime 2 hoparlör daha ekledim canavar oldu. Sen ne kullaniyuosun.

-Ben müzikleri hi-fi sistemimde dinliyorum.

-Kaç artı bir o.Markasi ne.

-2.0 denon

-Oo bendeki 7+1 creativ ezer onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 7 Ocak 2013; 0:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

-Aga 5+1ime 2 hoparlör daha ekledim canavar oldu. Sen ne kullaniyuosun.

-Ben müzikleri hi-fi sistemimde dinliyorum.

-Kaç artı bir o.Markasi ne.

-2.0 denon

-Oo bendeki 7+1 creativ ezer onu.

adamın gerçek hi-fi sistemi varsa nolmuş dinleyemezmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

S3 ile S3 mini arasındaki farkın sadece ekran boyutu olduğunu, diğer özelliklerin aynı olduğunu sananlar var

civardakinleri olabildiğince uyarmaya çalışıyorum bu konu hakkında. 3 kişiyi almaktan vazgeçirdim bile. Fakat yaptıkları ticaret stratejisi olarak müşteriyi cahil sanıp ismini "S3 mini" yapıp başarıya ulaşmayı doğru bulmuyorum. Samsung'u ayıpladım o yönden.

teknoloji cahilleri olmasaydı bu firmalar kral olurlarmıydı yada casper,exper felan

• dün finalden önce fakültenin kantininde otururken yan masadan gelen konuşmaya ister istemez kulak misafiri oldum kızın teki "iphone 6 çıkmış tanıtımı yapıldı mart ayında çıkıyor sipariş vereceğim iphone 5 tutmadı heralde çok kısa sürede çıkartıyorlar yenisini" diyordu aynen bu cümleyi kurdu dönüp ne desem bilemedim hiç çevirmedim kafamı devam ettim silikon vadisinde evi var heralde. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 8 Ocak 2013; 8:57:27 >
  • " Hangi photoshop programı daha iyi ? "
  • Kardeşimin internetten izlenen videonun harddiske kaydedilmediğini sanması.
  • Arkadasa aldigim sistemi gosteriyorum Vatan sitesinde

+Toplayacagim bilgisayar bu ekran karti cok iyi bunun.(GTX680)
    -Kac GB bu?
    +GB onemli degil ama 2
    -Olum yanda 4GB bir kart var hemde daha ucuz.
    +GB onemli degil hem o kart referans sogutmali OC olmaz.
    -Nasil onemli degil benim kart 1GB tum oyunlarda donukluyor senin 2GB de donuklar 4GB al.
    +Senin kartin ne?
    -Asus 1GB
    +GPU modeli ne? Kac bit?
    -Bilmiyorum,64 bit galiba.

+ benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

"Dostum oyun için paraya kıyman lazım, ekran kartı 2 gb al..."

2 gb ekran kartı nedir ya, allağın hödüğü ekran kartının belleği sadece bellek işte. ekran kartının hızını belirleyen grafik işlemcisidir, belleği değil. ama bunu içimden diyorum tabi, GPU, saat hızı, bellek hızı bu tip şeyleri hödüklere anlatmak zor.

ekran kartında bellek ne işe yarar... 2gb 4gb olayı nedir...
  • Video'yu vhs kaset player zanneden tipler:

"video değil o dividiii pileyır, bülü rey pileyır, bıy bıy bıy"

video dediğin olay televizyona ses ve görüntü ileten harici bir birimdir sevgili genç arkadaşım.. yani senin burun kıvırdığın veya çok heves ettiğin kaset pıleyır, viciiidi pilayır, dividiii pileyır, bülüü rey pileyır ların hepsinin ortak adı video dur..

video game tanımıda buradan geliyor, televizyona bağlanan (e tabiki ses ve görüntü ileten) oyun konsolu. yani video oyunu sadece eski atarilerdeki oyunlardan ibaret değil, günümüz ps3, xbox 360 oyunlarıda video oyunudur

ne ara teknoloji dahisi oldunda "bunlar eskidi peh" diye ne oldum delisine dönüyorsun, daha kullandığın şeyin kelime anlamını bile bilmeden..

hayır bilmiyorsun tamam, ayıp değil.. ama o öğrenemeden konuşmalar, ukala tavırlar yok mu.. yapmayın, kendinize yazık etmeyin..

• Bu konuya mesaj yazan teknoloji cahilleri bence daha berbat durumdalar. Merak ederek 3-5 şey öğrenip milletle alay ediyorsunuz ama koskoca dünyada 3-5 şey dışında da teknolojide çok şey var. Adam daha drencin bile ne olduğunu bilmeden alay ediyor

• Hiçbir birşey bilmeden ekran kartım xx GB diyenlerden nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

android işlemci değil işletim sistemidir hocam :)

İki saattir yazıları okuyorum herkes android işlemci diyor hocam ben yazacaktım senin yazdıgını ilk sen yazmışsın :D
  • Bu da ariyo mesaj atiyo 100 lira verdim sadece ne gerek var bu kadar para vermeye
    Ga lak si mi o ? (Bu ses tonuyla)
    Yok uzay ussu aslinda galaxy ne abi bir adi var s3 de samsung de bisey de
    Galaxy oğlum o iste fazla buyuk hem apple alsaymissin o daha iyimis diyorlar
    (Kim??) Eyw abi dusunurum
    Dusunme sen direk galaxyi birak
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 10 Ocak 2013; 17:20:26 >
  • Telefon konusu şimdi:iPhone5 sIIIden daha iyi
    iPhone5'in bir özelliğini söyle
    Aklıma gelmiyor şimdi

Birde Androidi marka sananlar var.

Ve fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekilip resimden bakarak makinenin ismini yazıp kalp işareti yapmaları.
  • geçenlerde arkadaşla konuşmam B=ben A=arkadaş

A: kanka geçen iphone 3.kattan düştü baksana çizik bile yok dün arkadaşım s3ü elinden düşürdü telefon paramparça oldu

B:

bide dediki birçok arkadaşımda s3 var s3 çöküyomuş dedi bide yaa
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.