Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölümüne android savunan fandrozortlar, iPad'de HDD olduğunu sananlar, Telefon alırken donanıma bakan koyunlar, bilgisayarda ekran kartı ne kadar yüksekse gerekirse işlemci centron olsun BF3 kaldıracağını sananlar.

Allahın pis cahilleri, bir de artistlenmiyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 cigabayt ekran kartı

• Samaung galaxy S2yi halen android 2.3.6 ile kullanan arkadaşım (olmaz olsun öyle arkadaş) var. Ben sana onu da getiricem :D guncelleme var yap dedim "amaan ne ise yarıyacak" dedikten sonra ne halin varsa gor dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

Bence siz artislik yaptığınız için daha cahilsiniz

Bu şekilde söylerseniz bi bakıma sizde başkalarının gözünde artistlik yapan cahil durumuna düşersiniz. Bazı insanlar gerçekten bilmediği halde biliyormuş gibi davranıyor bu bizim milletimize özel bir durum mudur çözemedim gitti. Arkadaşım dslr makine almış almış ama pek bilgisi yok sadece makinayı biliyor ona takılacak lensi gripi uv filtreyi falan bilmiyor geçen bana sordu '' kanka portrelik için lens lazım bende söyledim 50mm al f1.8 paran varsa f1.4 al diye tamam ben bakıcam dedi 1 hafta geçti geldi kanki sordum çok pahalıymış bide bu lens kısacık diyor dedim ne alaka yok diyo makinanın görüntüsü bozuluyormuş ayrıca lens uzayıp kısalmıyormuş'' bi ton laf sölerdim de tamam sen bilirsin diyip geçiştirdim muhabbeti bu tarz insanlara şimdi ne demek gerekiyor acaba ? Bir insan bir şeyi bilmiyorsa bilmiyorum desin bunda utanılıcak bir taraf yok ki hatta bir lafımız bile var bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. O yüzden söylediğiniz laf biraz ağır olmuş.

eyvallah kardeşim haklısınız ama bazıları aşağılıyor normal yazanlara sözüm yok ama bazıları aşağılıyor o yüzden böyle yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Ölümüne android savunan fandrozortlar, iPad'de HDD olduğunu sananlar, Telefon alırken donanıma bakan koyunlar, bilgisayarda ekran kartı ne kadar yüksekse gerekirse işlemci centron olsun BF3 kaldıracağını sananlar.

sende iosortizon sun... en güvensiz 2. işletim sistemi... kilit ekranında yni açık bulundu... hemen inkar et...
  • İnsanların android işlemci demelerine uyuz oluyorum. Android işlemci değil işletim sistemi demeyin sakın bu seferde o ne demek diyorlar :D
  • internete girebilmek için masaustune google, youtube vb. diye kısayol atan arkadaşım var.
    yer imlerinden açması zor geliyomuş heyy...
    Gördükçe bilgisayarını parçalayasım geliyor. adam android telefondaki gibi kullanıyor PC'yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 23 Mart 2013; 12:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Ölümüne android savunan fandrozortlar, iPad'de HDD olduğunu sananlar, Telefon alırken donanıma bakan koyunlar, bilgisayarda ekran kartı ne kadar yüksekse gerekirse işlemci centron olsun BF3 kaldıracağını sananlar.

sende iosortizon sun... en güvensiz 2. işletim sistemi... kilit ekranında yni açık bulundu... hemen inkar et...

o açıkla iosa 30000 küsür virüs yazıldı ve appstore dekş kredi kartları ele geçirildi zaten

• 3G DENİNCE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME OLARAK ANLAYANLAR..
    HATTA BU TİPLERDEN ÇOK VAR..
    ADAMA DİYORSUN Kİ; BU CİHAZ GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMEYİ DESTEKLEMİYOR .. ADAM DİYOR Kİ ''NEDEN BUNDA 3G YOKMU??''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

quote:

Bence siz artislik yaptığınız için daha cahilsiniz

Bu şekilde söylerseniz bi bakıma sizde başkalarının gözünde artistlik yapan cahil durumuna düşersiniz. Bazı insanlar gerçekten bilmediği halde biliyormuş gibi davranıyor bu bizim milletimize özel bir durum mudur çözemedim gitti. Arkadaşım dslr makine almış almış ama pek bilgisi yok sadece makinayı biliyor ona takılacak lensi gripi uv filtreyi falan bilmiyor geçen bana sordu '' kanka portrelik için lens lazım bende söyledim 50mm al f1.8 paran varsa f1.4 al diye tamam ben bakıcam dedi 1 hafta geçti geldi kanki sordum çok pahalıymış bide bu lens kısacık diyor dedim ne alaka yok diyo makinanın görüntüsü bozuluyormuş ayrıca lens uzayıp kısalmıyormuş'' bi ton laf sölerdim de tamam sen bilirsin diyip geçiştirdim muhabbeti bu tarz insanlara şimdi ne demek gerekiyor acaba ? Bir insan bir şeyi bilmiyorsa bilmiyorum desin bunda utanılıcak bir taraf yok ki hatta bir lafımız bile var bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. O yüzden söylediğiniz laf biraz ağır olmuş.

eyvallah kardeşim haklısınız ama bazıları aşağılıyor normal yazanlara sözüm yok ama bazıları aşağılıyor o yüzden böyle yazdım

O da onlarin terbiyesizligi siz kendi uslubunuzu bozmayin baskalari yuzunden. Ama gercekten halkimizda cok bilmislik var kime ne anlatsan o senden daha iyi biliyor ustune bide laf yiyosun gercekten ilginc bir durum.

• kızın teki s3 almıştı,bende eğlencesine sordum bunun işlemcisi ne kadar biliyor musun diye.
    kızın cevabı 's3 olunca 3 oluyor heralde'
  • Ben: Oğlum sınırsız internetin var 32 megabit, indirsene ne diye para veriyorsun şu cdci lere
    O: **** linkleri genelde kırık oluyor
    Ben: Torrentle indirsene
    O: Dedim ya üyeliğim yok
    Ben:

Karşı taraf: Oğlum teknosada pes 2011 indirimdeydi 130tl den kaptım da oyunu yükledim açılmıyor crack mi yapcam?
    Ben:

O: Üff bilgisayar yavaşladı
    Ben: Bekle tune up kurayıp
    ----------15 dk sonra-----------
    O: Olum ne yaptın sen bilgisayar kafayı yedi windows xp gibi oldu.
    Ben:

O: (Bilgisayar'a taktığım hdd'nin alanına bakar ve 640 gb olduğunu görünce) Olum bu flaşı nerden buldun manyak bişi.
    Ben:
    --------------------------Bir kaç gün sonra----------------------------

O: (Movies & Animes klasörünün kapladığı alanın 400 gb olduğunu görünce) Olum kaç bin tane film var bunda?
    Ben:

• fotograf makinelerinde tum olayin megapiksele bagli oldugunu dusunen insanlar
  • Oyun oynarken bir arkadas geldi. Hatirlayanlar olacaktir yakin zamanda Bim de 7oo kusur tl ye asus laptop satildi. Bu arkadas gitmis ondan almis. Herneyse oynadigim oyunu sordu bende bf3 oldugunu soyledim. Banada yukleyelim ama bende bu oyun kasar mi? diye sordu. Bende meraktan ekranin kartinin modelini sordum. Bana verdigi cevap; 2gb

Tamam dedim ekran kartinin bellegi o. Peki modeli ne? Cevap; 2gb

Sonra senin adin neydi dedim. Cevap; muş (deseydi keske)

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

3G DENİNCE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME OLARAK ANLAYANLAR..
    HATTA BU TİPLERDEN ÇOK VAR..
    ADAMA DİYORSUN Kİ; BU CİHAZ GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMEYİ DESTEKLEMİYOR .. ADAM DİYOR Kİ ''NEDEN BUNDA 3G YOKMU??''

aynen 3G görüntülü konuşmaolmadan olmaz olsaydı kapatma seçeneği sunmazdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Tam asosyal kafası herkes benim bildiğimi , benim müzik zevkime , benim teknolojik bilgime sahip olsun . Herkes sizin gibi kafasını pc başına gömerek zaman geçirmiyor herkes herşeyi iyi bilmek zorunda değil , öyle olduğu içinde yargılayamazsın kimseyi . Madem çok iyi biliyorsun karşındakine doğruyu izah edersin oda öğrenir doğrusunu , ama yok karşının bilmemesini ego tatmini ederek ancak gelip forum köşesinde dır dır edersiniz

onlarda öğreniversinler bi zahmet.Bilmişlik taslamasınlar.Böyle oo 4 gb ramle her oyunu kaldırır derlerse daha çok kazıklanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracking -- 23 Mart 2013; 14:33:39 >
  • 1. Arkadaşa ucuza pc topluycaz dedim ki 4gb RAM YETERLİDİR. Diğer başka biride ne 4ü amk 8 al her oyunu açar dedi
    Bende dedimki ucuza topluyoruz gerçi 40 liradan ne olacak onada ekran kartına yatıralım dedim O DA DEDİKİ : İŞLEMCİ DE ÇOK ÖNEMLİ DEDİ O AÇIYO DEDİ

NEYSE SONRA KÜFÜRLER FİLAN HAVADA UÇUŞTU 2-3 KİŞİ GELDİ BENİ HAKLI BULDU( ONLARDA CAHİLDİ )

2- Yolda eve dönüyoruz okul çıkışı arkadaş anlatıyo işte arkadaşımın laptopunda 8 GB EKRAN KARTI VAR falan filan. Ben dedim imkansız bugün Titan bile 6 gb nerde kalmış laptopun 8 gb ı. DEDİ YOK İŞTE 8 GB FİLAN BENDE DEDİM PAYLAŞIMLIDIR O ZAMAN DEDİM. CEVAP: PAYLAŞIMLI İŞTE DEDİ AMA KENDİSİNİN 4 GB AYRILMIŞ DEDİ ÜSTÜNDEDE YAZIYO DEDİ Bende dedim ki olsa ne olur lan topraam al o zaman gt630 'u o da 4gb ama 1 gb lık 7850 niye o kadar pahalı dedim. Bi b*ka yaramaz dedim. DDR3TÜR FİLAN DEDİM NASIL SİNİRLENDİM AMA VARYA BU HALA ISRAR EDİYO BANA YOK MAL SEN BİLMİYON FİLAN DİYE

SONRA BENDE DEDİM Kİ :

• Aslında yolunacak kaz gibiler
  • takip, kaldı 9 sayfa
  • bugün s3'le internette takılıyordum...
    -s4 çıkmış bundan kat kat daha güzel, çok güzel özellikler eklemişler.
    +hadi ya ne eklemişler o kadar?
    -ıı ekranı çok güzel olmuş parmağın çok rahat kayıyo
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.