Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Tam asosyal kafası herkes benim bildiğimi , benim müzik zevkime , benim teknolojik bilgime sahip olsun . Herkes sizin gibi kafasını pc başına gömerek zaman geçirmiyor herkes herşeyi iyi bilmek zorunda değil , öyle olduğu içinde yargılayamazsın kimseyi . Madem çok iyi biliyorsun karşındakine doğruyu izah edersin oda öğrenir doğrusunu , ama yok karşının bilmemesini ego tatmini ederek ancak gelip forum köşesinde dır dır edersiniz

katılıyorum sana arkadaşım
  • Arkadaşla tartışıyoruz. Apple hastası kendisi. Konu nerden geldi bilmiyorum. Wireless ağına izinsiz bağlanma söz konusu. Diyalog şöyle.

Ben: mac adresi gözüküyo orda bağlananların; isteseler o mac adreslerine engel koyabilirler.
    O: (Yüksek ve kalın sesle ukalaca) Mac adresi sadece Maclerde olur. Mac var bende.
    Ben: Haaaa (şaşırdım onun bu kadar cahil olmasına)
    O: (Beni taklit ederek, gözleri yukarı kaldırarak): "Haaaa" diye kalırsın böyle işte

Burda dondum kaldım sayın seyirciler. 5-6 Saniye sonra yürüdüm. İçimden gerizekalı dedim. Kimlerle tartışıyorum ya ben diye oturup ağlayacaktım utanmasam.

İşte hala bu düzeyde insanlar gelip bana "sen hiçbir şey bilmiyorsun diyor." Ben de tek bildiğim o zaten diyorum. Geçiştiriyorum. Sinrim bir saat geçmiyor. Elime döner bıçağını alıp kesecem bigün valla.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 22 Mart 2013; 21:20:17 >

• Iphone'nun sahip olduğu donanıma bakıp yorum yapanlar var
  • dxdiagdaki ekran kartı miktarının kullanılabilirliğine bakmazlar bkz:
    A=arkadaş
    B=ben

A=kanka yeni pc aldım
    B=hayırlı olsun ram kaç ekran kartı kaç işlemci ne ?
    A=8gb ram 6 gb ekran kartı i5
    B=6gb olmaz o ya bi yanlışın vardır
    A=6gb valla dxdiagda öyle yazıyor
    B=bağdaştırıcı ayarlarında kaç yazıyor orda yazan kullanılabilir miktardır
    A=2 gb yazıyor ama olsun dxdiagda 6 gb yazıyor
  • İyi ki bölümüm bilgisayarla ilgili çekilmez bunlar android işlemci nedir :S
  • gücü gücü yetene yapacaksanız gücüm hepinize yeter. iki terim ezberleyince uzman olmuyorsunuz malesef. iki kelime bilginizle milletle dalga geçmeyin,olurda benim gibi mühendise falan denk gelirsiniz,rezil olursunuz. kimse android ne gigabyte ne ezberlemek zorunda değil,kendi işinize bakın.

not: çoğu zaman böyle aklı evvelleri görünce salağa yatar inceden dalgamı geçerim,haberiniz ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superposition

gücü gücü yetene yapacaksanız gücüm hepinize yeter. iki terim ezberleyince uzman olmuyorsunuz malesef. iki kelime bilginizle milletle dalga geçmeyin,olurda benim gibi mühendise falan denk gelirsiniz,rezil olursunuz. kimse android ne gigabyte ne ezberlemek zorunda değil,kendi işinize bakın.

not: çoğu zaman böyle aklı evvelleri görünce salağa yatar inceden dalgamı geçerim,haberiniz ola.

tabiki uzman olmuyorlar, olmuyoruz. ama bazı küçük basit şeyleri bilmek gerek. mesela ıphone, gb falan çok basit şeyler. bizde burda uzmanlık yapmıyoruz ki. siz mühendislik okumuşsunuz. tabiki ayrıntılı bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

gücü gücü yetene yapacaksanız gücüm hepinize yeter. iki terim ezberleyince uzman olmuyorsunuz malesef. iki kelime bilginizle milletle dalga geçmeyin,olurda benim gibi mühendise falan denk gelirsiniz,rezil olursunuz. kimse android ne gigabyte ne ezberlemek zorunda değil,kendi işinize bakın.

tabiki uzman olmuyorlar, olmuyoruz. ama bazı küçük basit şeyleri bilmek gerek. mesela ıphone, gb falan çok basit şeyler. bizde burda uzmanlık yapmıyoruz ki. siz mühendislik okumuşsunuz. tabiki ayrıntılı bilirsiniz.

bakın benim kızdığım nokta bilmemek değil,dalga geçilmesi. birisi kullandığı cihazı hiç bilmiyorsa o onun ayıbı olur. sen ufak bilginle adamı kınamaya kalkarsan senden güçlü gelir seni yer. yani dalga geçme hakkınız yok,yoksa elbette basit şeyler bunlar,bilinmeli.

• Bir gün nişana gittik, millet teknoloji üzerine muhabbet ediyor. Diyalog böyle.
    A:Vestel harika bir şey yapmış, control center diye birde Full HD.
    B:Bızde boyle uydu yok kucucuk bır cıhaz televızyona takıyon sıfrelı kanalları acıyor.
    A sahsında motorala telefon var oyle bır kullanıyor kı sol elle tutmuş, sağ işaret parmağıyla bir şeyler yapıyor....
    Ayrıca bir tanesi Vestel Samsung ve LG den daha iyi dedi.

Edit: sınıfta bı cocuk T-Market ve Google Play Store karşılaştırıyor t-market daha ıyı dıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6724416F -- 22 Mart 2013; 22:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bakın benim kızdığım nokta bilmemek değil,dalga geçilmesi. birisi kullandığı cihazı hiç bilmiyorsa o onun ayıbı olur. sen ufak bilginle adamı kınamaya kalkarsan senden güçlü gelir seni yer. yani dalga geçme hakkınız yok,yoksa elbette basit şeyler bunlar,bilinmeli.

Çok yanlış bakıyorsunuz olaya. Şimdi benimle konuşsanız mesela böyle terimsel bir konuyu, ben ''abi ben bilmiyorum onu'' der geçerim. Ama bunlar ''olm iPhone şahane lan elması var bi kere'' ya da ''ekran kartım 2 gb, seninki 1 benimki daha iyi'' diyen insanlar. Yani fikri olmadan zikri olan insanlar. Bununla dalga geçmede de yanlış bir şey yok. Bilmiyorsan üsteleme arkadaş. Ama olur mu öyle şey, bizim millette huydur, herkes her şeyin en iyisini bilir, dediği kesin doğrudur.

Gerçi böyle adamlarla dalga da geçemiyorsun, anlamayıp hala kendi dedikleri doğru sanıyorlar.

• quote:

Gucun herkese yetermis seni cebinden cikaricak kisiler var bu forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

quote:

quote:

Çok yanlış bakıyorsunuz olaya. Şimdi benimle konuşsanız mesela böyle terimsel bir konuyu, ben ''abi ben bilmiyorum onu'' der geçerim. Ama bunlar ''olm iPhone şahane lan elması var bi kere'' ya da ''ekran kartım 2 gb, seninki 1 benimki daha iyi'' diyen insanlar. Yani fikri olmadan zikri olan insanlar. Bununla dalga geçmede de yanlış bir şey yok. Bilmiyorsan üsteleme arkadaş. Ama olur mu öyle şey, bizim millette huydur, herkes her şeyin en iyisini bilir, dediği kesin doğrudur.

Gerçi böyle adamlarla dalga da geçemiyorsun, anlamayıp hala kendi dedikleri doğru sanıyorlar.

+1
    yoksa ben bilmiyorum desin gelsin canımı yesin bide bilyormuş gibi üste çıkma çabaları deli ediyor insanı

• bugün 2. el bi pc satmaya uğraşıyortdum.alıcı eleman şunu çıkar fiyatı düşür dedi.deidm onun zaten 2. elde beş para etmyen bi fiyatı var :) ama bak dedim bu işlemci ile şu işlemi 1 dakkada yaparsın ama veridğim fiyatla alabileceğin,ki alamıyor 100 tl daha gerekiyor, yeni sistme ile 1 saatte yapar deidm ve test sonuçlarını yolladım,anadtechden .eleman cevap vemedi
  • 120 gb hard disk aldım 250 tl ( ssd )

cevap: oha lan keriz misin o kadar para veriliri mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erorcun

Piyasada hiç araştırma yapmadan "En iyisi ayfon yeeeeaaa" diyerek şak diye iPhone alanlar.

aynen... her IOS açığını yada iPHONE 5 bükülme olayını sahte diye inkar eden sazanlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy-12

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2707

Kardeşimin internetten izlenen videonun harddiske kaydedilmediğini sanması.

Harbi mi? Öyle bişey mi var nereye kaydoluyor? Peki sonradan siliniyor mı yoksa biz mi silecez? Boşuna yer kaplamasın.

O mesajı geç saatte yazdığımdan ötürü,yanlış yazmışım.İnternetin kota meselesinden bahsedecektim,derdimi yanlış anlatmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: erorcun

Piyasada hiç araştırma yapmadan "En iyisi ayfon yeeeeaaa" diyerek şak diye iPhone alanlar.

aynen... her IOS açığını yada iPHONE 5 bükülme olayını sahte diye inkar eden sazanlar var...

Harbi diyorum kuzenim her defasinda aynisini diyor ne zaman bi açik haberi gelse sahtedir diyip kendini kandiriyor

• bu ayfon s3 muhabbetleri çok döner yalnız nexus 4 muhabbeti felaket ötesi.
    başıma çok gelen şey var..
    nexus un ne olduğunu anlatamazsın.
    s3 den daha iyi olduğuna ikna edemezsin.
    güncellemeden filan bahsedemezsin bile..

• arkadaslarla tv ler hakkinda konusuyoduk.arkadas 3D nin sadece d-smart ta olucagini soyledi.artik gerisini siz dusunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

arkadaslarla tv ler hakkinda konusuyoduk.arkadas 3D nin sadece d-smart ta olucagini soyledi.artik gerisini siz dusunun.

LigTV'de 3D maç yayını olduğunu bilmeyen cahilleri muhatap almayın...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.