Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chuckly

Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

android işlemci değil işletim sistemidir hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Android işletim sistemidir. İşlemci bambaşka birsey..

• Türk halkının genel özelliği.Bir şey bilmez ama her zaman bir fikri vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Türk halkının genel özelliği.Bir şey bilmez ama her zaman bir fikri vardır

Vallahi en doğrusu bu,çoğumuz böyleyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 3 Ocak 2013; 17:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Bu tarz insanlar;

-4gb rami olan pclerin her oyunu acabilecegine inanir.

-4gb olan ekran kartlarinin dunyanin em iyi ekarti oldugunu dusunur.

-250 gb satanin 128gb ssd den daha iyi olacagini bilirler

-Her sorunu formatla cozulecegini dusunurler.

-Ses kartina inanmazlar.(Bir nevi ateist)

-Format atamazlar.30 gayme vereyim ugrasmayim mantigindadir.

Ekleme yapalim bu mesaja.Guzel bir tablo ciksin sonuc olarak.

format atmayı bende bilmiyorum ama diğer yazdıklarının tamamını hatta fazlasını biliyorum benim durumum ne oluyor şimdi ??
  • Android sürümünü yükseltince cihazın garanti dışı kalacağını savunurlar
  • Arkadaşla ps3 oynuyorduk . Ben buna god of warı gösteriyodum . Bu arkadaşla aramızda şöule bir konuşma geçti . A: arkadaş b : ben
    A : ben bu oyunu pcme kurcam
    B : kuramazsın
    A: benim sistem daha iyi olum ps3 den nasıl kuramam ps3 bile oynatıyor
    B: bu ps3ün özel oyunu
    A: yapımcılar salak mı sadece ps3 e özel oyun yapsınlar
    B: yalan mı söylicez istersen gel netten bakalım

Pc başına geçilir oyuna vikipediden bakılır arkadaş kızarır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    A: Yea malmısın onun yerine gider xperia neo v alırım daha iyi .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    A: Olsun olum o xperia .
    B:

• Aldığı nokia marka telefonda ısrar ederek içinde android olduğunu söylemesi.
  • Aslında Amerika'da PS4 çoktan çıktı.
  • YAZIN BUNLARI YAZIN DA BEN DE SİZİN NE YAPTIĞINIZI ANLATAYIM GEÇEN SENE KONU AÇILMIŞTI ADAM İLK ÖNCE RAM'E SONRA HARDDİSK'E YAZABİLİRSİN İNDİRDİĞİN VERİYİ DEMİŞTİ İNDİRİLEN DOSYALAR İÇİN BU SAYEDE YÜKSEK İNTERNET HIZLARINDA SABİT DİSKİN HIZI İNTERNET HIZINDAN DÜŞÜK OLSA BİLE DAHA YÜKSEK HIZDA DOSYA İNDİREBİLİRSİN DEMİŞTİ.ÇOĞUNUZ DALGA GEÇTİ İŞTE BEN TORRENT'TEN ÖNCE KLAVYEYE SONRA HARDDİSKE YAZDIRIYORUM FALAN DİYE.HALBUKİ ADAMIN SÖYLEDİĞİ DOĞRUYDU.

DONANIM BÖLÜMÜNDE Z68 YONGA SETİNİN OC'siz 1600 MHz RAM ile doğal uyumlulukta çalışabileceğini iddia eden üyeler var.Hem de biri resmen havalı bir şekilde söyledi ve bunu yaparken intel'in resmi kaynakların ve görselini yalanlıyordu.

DEMEK İSTEDİĞİM ŞU Kİ BU FORUMDA DA TEKNOLOJİ CAHİLİ ÇOK.
  • Konuya "bilmeyip bilmediğini kabul eden" arkadaşlar da giriyor onlar için parantez içlerini şeettim.

-Yaa git bişey bildiğin yok. Şimdi S2 N8'den iyi mi? 12 Megapiksel kamera var oluuum! [İşlemci, işletim sistemi, ram, ekran çözünürlüğü, ekran boyutu, kalınlık, kısacahttp://versusio.com/tr/nokia-n8-vs-samsung-galaxy-s2-lte] [S2'nin tr versiyonu değildir ama pek fark yoktur]

-Kamera 5mp lan HD çekiyo boru mu? [HD dediği şey video kaydı, megapiksel değeri fotoğraf çözünürlüğüdür]

-Ram 4 cigabaytsa her oyunu açar [Ram her şeyin çözümü değildir, ekran kartı, işlemci vs de etkindir.] ayrıca bkz:[Benim ramim 12gb ]

• Geçen hafta arkadaşım media markt de telefon alacakmış aradı dedim önce galaxy wonder al.Sonra bi baktım galaxy ace plus a 4.x güncelleme var son anaa aradım dedim dur dur dur alma onu ace plus al android 4.x güncellemesi gelecek ona dedi one al sen dedim sonra ordaki göevlilere dedi işte arkadaş böyle diyor adamlar ne yapcam android 4.x i dediler

Bir de geçen gün arkadaş geldi (bende ace var) Kanka senin telefondan alacaktım da seninkinde android yokmuş,bende ace plus alcam dedi.
  • Iphone u marka sananlar mı dersin gösteriş için iphone alıp uygulamaları kapatamayan mı dersin hepsi var bizim sınıfta

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    B:

300 gaymeye hangi telefon ki o?

• quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

A= Arkadaşım B=Ben

B:

300 gaymeye hangi telefon ki o?

Bkz.http://resim.donanimhaber.com/m_68558917/mpage_20/f_/key_//tm.htm#69882727

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

android işlemci değil işletim sistemidir hocam :)

Mesajı gönderdikten sonra aklıma geldi aslında.Ama bence fazla takılmamak lazım android işlemci sözüne

Teşekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 gb ram var süper lan
    uuu 2 cigibayt ekran kartı
  • Bende bu kadar değil ama biraz teknoloji özürlüyüm. Kendimi nasıl geliştirebilirim.
  • laptop'a format atınca garanti dışı kaldığına inananlar var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.