Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu rootlarsan performansının artacağını sananlar

Bilmez. Bilmediği gibi bilmediğini bilmez veya bilmek istemez; kendini bilgin sanır. Seni cahil ilan eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madanadam -- 3 Ocak 2013; 18:28:12 >
  • "Ben iPhone sevmiyorum"
    Buna gercekten cok sinir oluyorum ,hadi iPhone kullanmis onu da gectim[ en azindan ozellikllerini bilen biri olsa neyse ne ios bilir ne baska bi sey.hayatinda.ayfon gormemis kullanmamis ben ayfon sevmem diyo kullandigi telefonda 3310 kirmasi bisey.
    Bide su cok komik butun dokunmatik telefonlari en iyi saniyolar samsung corby onlarin goz[unde dunyanin en iyi telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    A: Yea malmısın onun yerine gider xperia neo v alırım daha iyi .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    A: Olsun olum o xperia .
    B:

çift çekirdek 1 gb ram gorilla glass ekran 300 lira

Neo v 3.4 inch

• bir de şey var.. 2005 yılından beri bilişim sektöründe çalışıyorum kaç yıl olmuş şurada 8 yıl kadar ben bile hala bir çok şey bilmiyorum, yeni yetme bebeler gelmiş bilmişlik taslıyorlar.. bir şirkete girmiştim teknik servise, yeni bitane eleman aldılar notebook onarım için, bir afra tafra böyle bilmişlik kendini beğenmişlik,

"Türkiye'de bir notebooku ben tamir edemezsem başka kimse edemez" "çok iyi biliyorum her şeyi ben yaparım çözerim" falan filan..

dedim "kaç yıldır çalışıyorsun piyasadasın"

cevap "4 yıldır çalışıyorum çok iyi öğrendim çok iyiyim çözemediğim bir şey yok."

ben " 7-8 yıldır çalışıyorum çeşitli yerlerde ben bu kadar bilmişlik taslamıyorum, teknolojide en iyiyim en iyisiyim yoktur gelişim vardır kardeşim tamam" dedim çocuk sustu kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Geçen DnR da 45 -50 yaşlarındaki bir teyzenin bana sorduğu soruyu iletiyorum : ''xbox oyunlarını wii açarmı ?." Teknolojiden soğudum

Şahsen eğer dediğin gibi 40-50 yaşlarında bir kadınsa, ne kadar yanlış da olsa; böyle bir soruyu sorması hoşuma gitti. Kadın XBOX'tan Wii'den haberdar. Soruyor, sorguluyor bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netanders

quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    A: Yea malmısın onun yerine gider xperia neo v alırım daha iyi .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    A: Olsun olum o xperia .
    B:

çift çekirdek 1 gb ram gorilla glass ekran 300 lira

Neo v 3.4 inch

Al kardeşim sana yalanmı söyliyeceğim :http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.html
    bu arada neo v 3.7 inch miş pardon.

• herkesi karsima almak istemem ama kucukken dediginiz laflari yazmak yerine egoyla buyuyenlerin laflarini da yazsaniza android basli muhler
  • Tam okumadım açıkçası, yazan var mı bilmiyorum. En nefret ettiğim laf şu;
    -4s aldım kanka yaa, 5te farklı bişey yok zaten sadece fiyatı fazla.
  • Core Duo ile Core 2 Duo arasındaki fark...

• Telefona yorum yaparken stabilizasyon sorununu "dokunmatiği kötü" diye yorumlayanlar beni benden alıyor
  • en sinir olduğum şey forever windows xp falan diyenler . belinde odun kırasım geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 3 Ocak 2013; 18:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

YAZIN BUNLARI YAZIN DA BEN DE SİZİN NE YAPTIĞINIZI ANLATAYIM GEÇEN SENE KONU AÇILMIŞTI ADAM İLK ÖNCE RAM'E SONRA HARDDİSK'E YAZABİLİRSİN İNDİRDİĞİN VERİYİ DEMİŞTİ İNDİRİLEN DOSYALAR İÇİN BU SAYEDE YÜKSEK İNTERNET HIZLARINDA SABİT DİSKİN HIZI İNTERNET HIZINDAN DÜŞÜK OLSA BİLE DAHA YÜKSEK HIZDA DOSYA İNDİREBİLİRSİN DEMİŞTİ.ÇOĞUNUZ DALGA GEÇTİ İŞTE BEN TORRENT'TEN ÖNCE KLAVYEYE SONRA HARDDİSKE YAZDIRIYORUM FALAN DİYE.HALBUKİ ADAMIN SÖYLEDİĞİ DOĞRUYDU.

DONANIM BÖLÜMÜNDE Z68 YONGA SETİNİN OC'siz 1600 MHz RAM ile doğal uyumlulukta çalışabileceğini iddia eden üyeler var.Hem de biri resmen havalı bir şekilde söyledi ve bunu yaparken intel'in resmi kaynakların ve görselini yalanlıyordu.

DEMEK İSTEDİĞİM ŞU Kİ BU FORUMDA DA TEKNOLOJİ CAHİLİ ÇOK.

O konusmayi bende gordum. Ben olaya sahit oldum ama bir cok insan dalga geciyordu bunu soyleyenle

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

Teknoloji cahillerinden nefret edilen konuya teknoloji cahili gelmiş her yerdeler

Buraya geldiği belirtmek zorunda mıydın ?

Aşağılamak görevimiz cınım
  • Teyzemde s3 var bitane facebook bitanede ufak çaplı bi oyun var dün yanındaydım teyze bi kaç güzel uygulama var indirimmi dedim yok telefon donar. Ya diyorum 20 tane yükle bu telefona birşey olmaz benden iyimi bilcen yok donar. Hay dedim telefonuna
  • Örnek:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69885934

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Geçen DnR da 45 -50 yaşlarındaki bir teyzenin bana sorduğu soruyu iletiyorum : ''xbox oyunlarını wii açarmı ?." Teknolojiden soğudum

45-50 yaşında teyze diyorsun ne anlasın xboxtan wiiden hayatında şimdiye kadar adını bile duymamıştır senin gibi bir konuda fazla bilgili olup da bilmeyen insanları hor görenlerden hiç haz etmiyorum tabi sadece bu konuda değil iyi ki bir şey öğrenmişsiniz dahili bileşenleri işletim sistemlerini falan forumun dahili bileşenler bölümünde bir müddet takılan kendini profesör ilan ediyor

Amacım teyzeyi rencide etmek , alay konusu yap ak değil . Sadece başımdan geçen bir olayı anattım .

• Ekran kartın kaç gb olum

2gb

Oha her oyunu açar o zaman o, benimki 1 gb her oyunda zorlanıyor.

Ben: Önemli olan gbsi değil. Nesili,yongası ve kullandığı teknolojiler.

Cahil: HEHHHEEEÜEHEHHÜ gbsi önemli değilde nesi önemli lan ? asdasdasfsg

Cahil: İphone 5 almayı düşünüyorum.

Ben: İphone alma, koyunlar alıyor. f/p oranı çok düşük. İphone 5 in neredeyse hiç bir farkı yok 4sten.

Cahil: İphone 5 in mhzsi daha yükse asdasfafg

Ben: O oyunlarda veye işlemlerde hiç bir şey etkilemez, ulan zaten appstoreda 1 milyonu aşkın var, bunun yeni oyun mu üretilecek sanıyorsun ?

Cahil asdasdadassd

Cahil: Pc toplayacağım

Cahil 2: İntel işlemci sakın alma mhzleri çok düşük

Ben: Olabilir ama onlar turboboost ile çok yüksek mhz değerlerine çıkabiliyor. Ayrıca önemli olan mhz değil.

Cahil 2: Hadi lan ordan

Cahil: Senin pcnin ram kaç gb ?

Cahil 2: 8gb

Cahiller topluluğu: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ben: Neyse lan bu sefer küfür etmiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 3 Ocak 2013; 19:03:03 >

• eylül ayında iphone 4 ümü satacaktım. telefoncuya zaten satmam da yolda gecerken birisine girip kaça alırsınız diye sordum. çok düşük saçma sapan bi fiyat verdi. hani bekliyordum zaten ama verdiği fiyat cidden beklediğiminde cok altındaydı. niye bu kadar düşük fiyay diye soruncada;

satıcı: pazartesi günü iphone 5 çıkıyor o yüzden

ben: nasıl çıkıyor. daha lansmanı bile olmadı abi ne iphone 5 i.

satıcı: yok yok cıkıyor. hatta arkadaş almış gelmiş bile çinden malları. şimdilik satması yasak pazartesi satmaya baslayacak dükkanında duruyor ben gördüm.

ben: he orjinal değil ozaman çakmaları diyorsun.

satıcı: yok orjinal. onlarda cinde uretiliyor ya fabrikasından alıp gelmiş arkadas.

ben: abi olurmu oyle sey. adamlar bunun için dünyanın her yerinden insanlar lansman tarihini bekliyor tüm dünya takip ediyor. adamlar oyle outlet gibi fabrikadan satış mı yapar.

satıcı: valla gözümle görmesem neyse de arkadas getirmiş. tüm telefoncularada dağıtılıyormus su anda mallar pazartesi satışına baslanacak. istiyorsan 4500 den sanada ayırtayım bir tane

ben: yok abi o işte bir terslik var.

satıcı: yok dostum ne tersliği benim mesleğim bu ben ekmek yiyorum bu işten benden iyimi bileceksin.

ben: neyse abi haklısındır sana kolay gelsin

bu muhabbetten sonra oradan faturamı bile odemedim. ama dukkandan cıkınca hemen telefondan girip internete bakmadım değil "ulan acaba lansman tarihi verildide ben mi gormedim" diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

quote:

Teknoloji cahillerinden nefret edilen konuya teknoloji cahili gelmiş her yerdeler

Buraya geldiği belirtmek zorunda mıydın ?

Aşağılamak görevimiz cınım

Keşke yazdığımı anlasaydın.

• bir arkadaş Nokia telefonuna android kurmamı istemişti bende bunun öyle istenilen her telefona kurulamadığını detaya girmeden telefonun desteği olması gerektiğini kibarca aşağılamadan anlatmaya çalışmıştım sen istesen kurarsın uğraşmak istemiyorsun deyip bana küsmüştü .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.