Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

teknoloji cahiliyim ama çoğu teknoloji deliside asosyal ve obez oluyo öyle olucağıma cahil olayım

Bu nasıl bir paradokstur arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertolozzi -- 3 Ocak 2013; 19:03:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bilgisayarcıyla konuşmam

Ben-Ekran Kartım Zotac Nvidia GTX550 ti 1GB DDR5 192 bit, yeni aldım şuan hiç sıkıntı yaşamadım Crysis 2'yi 0fps kaybıyla oynuyorum

Bilg.-İyi tamam da 1 gb olması iyi olmamış keşke 2-3 gb lık alsaydın

Ben-Belleğin çok fazla önemi yok bit değeri ve çekirdek hızı yüksek ti o yüzden aldım

Ben-İşlemciyide Amd Athlon 2 640 3.00 ghz 64 bit aldım

Bilg.-Oo naptın 3 GB İŞLEMCİ mi olur? daha iyisi vardı bende

Dediği anda sonra görüşürüz diyip çıktım...
    3GB İşlemci ne demek lan

Markete annemi arayacakken biri telefonuma bakıp
    -Android'i varmı bunun? dedi (Telefon Motorola Atrix)
    Ben-

• İphone-Nokianın android olduğunu iddia edenler.(nokia neysede iphone )
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

A= Arkadaşım B=Ben

B:Kanka gel sana bir telefon alalım ekranı ips , 1280x720 piksel , çift çekirdekli , 1gb ram, ve çizilmez ekran (gorilla glass) var gel sana onu alalım hemde çok ucuz 300 tl civarında .
    A: Yea malmısın onun yerine gider xperia neo v alırım daha iyi .
    B: Lan onda 640x480 piksel ekran var ekranıda 3.4 inch gibi birşey işlemciside tek çekirdekli napıcan sen onu dedim.
    A: Olsun olum o xperia .
    B:

300 gaymeye hangi telefon ki o?

Bkz.http://resim.donanimhaber.com/m_68558917/mpage_20/f_/key_//tm.htm#69882727

Jiayu mu İlk kez Duyuyorum Uzak Doğu Üretimi Sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParadoxL -- 3 Ocak 2013; 19:24:30 >

• bileni, bilmeyeni, teknoloji konusunda artistlik taslayana gıcığım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

quote:

Teknoloji cahillerinden nefret edilen konuya teknoloji cahili gelmiş her yerdeler

Buraya geldiği belirtmek zorunda mıydın ?

Aşağılamak görevimiz cınım

Keşke yazdığımı anlasaydın.

İlk yazdığımı anlamadığın için öyle bir şey yazmışsın birde devamını getiriyorsun.

• ekran kartı muhabbeti ve işletim sistemine işlemci demek

• quote:

İlk yazdığımı anlamadığın için öyle bir şey yazmışsın birde devamını getiriyorsun.

İlk yazdığını anladığım için sana cevap verdim.

Ama tartışmaya gerek yok sen benim yazdığımı anlmadın. Sonrasında tartışmanın lüzumu yok. İyi akşamlar kendine iyi bak
  • Ben teknlojiden pek anlamayanları küçümsemem. çevremde ki çoğu kişiyle konuşurken şunun ekran kartı 2 gb bu daha iyi, bunun ramı 8 gb bu daha iyi gibi sözler duyuyorum. sonuçta anlamayan insanlar güzel bir biçimde alakası yok diyorum zaten onlarda doğrudur diyorlar. ses tonlarıda gayet normal. ama biri var ki:

''Avrupa 5g ye geçti biz hala 3g de sürünüyoruz.''

''Abi geçen gün gördüm ( iphone 5 lansmanından 1 hafta sonra ) iphone 10 çıkmış. bükülüyor lan o cebime koyarsam kırılır o.''

Ses tonu da gayet artistlik seviyelerde. hiç cevap vermedim kendi haline bıraktım. cahille tartışmak olmuyor..
  • bi ara arkadasa pc topladim (onun oncesinde ayaga kaldirdigim pc sayisini hatirlayamiyorum) anakrt bozuk cikti ama tabi parcalarin hepsi sifir olunca hepsini tek tek kontrol ediyorsun zahmetli is neyse bu arada arkadas terim ozurlu pc hakkinda konusmaya basladimi karnima agrimaya basliyor gulmekten neyse bana sunu soyledi kardes toplayamadinmi yoksa yanlis islemcimi taktin deyince benim kayis koptu (dogal olarak anakart arizali cikti) anakarta ekran karti diyen bir adamdan ne bekliyebilirsiniz.

• Yazildi mi bilmiyorum ama "nokia'dan sasmayacan". Bunu diyenleri elindeki 5800 ile dovmek istiyorum

• -Xbox ne oluyor? PS'ün eskisi mi?
    -Hayır apayrı bir oyun konsolu.
    -Hımm neyse zaten Ps3 kadar güzel olamaz
  • Cahil: Kardeş benim bilgisayar açılmıyor ya galiba işlemci yetmiyor .

Ben:
  • +=Ben
    -=Arkadaş

Gereksinimi 450W olan sistem topladım ve 650W psu aldım

-Senin psu kaç volt(oha)

+ 650 W

- Eee ezik okadar sistem toplamışın bi psu alamamışın ben 1100 volt psu gördüm

+ Sessizlik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En nefret ettiğim "yarı profesyonel" ve "tam profesyonel fotoğraf makinası" kelimeleridir. Bu ergen kişiler kompakt, SLR like, D-SLR nedir bilmez aslında makinayı fotoğraf çekmek için değil sadece kendi tabiriyle "şekil" yapmak için almışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 3 Ocak 2013; 19:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

en sinir olduğum şey forever windows xp falan diyenler . belinde odun kırasım geliyor

en stabil windowslardan biri oldugu icindir
  • Bugüne kadar teknolojiden anladığını sandığım bir arkadaşım "Oooo 4 cigabayt ekran kartı 16 cigabayt rem" dedi. Hala şoktayım.
  • Bilmediği şeyi savunmaları
  • geçen sene vodafone kampanyasından blackberry almış bir arkadaşım vardı.blackberry diye hava atmaya çalışıyordu sürekli.eve gittiğimde özelliklere baktım 2 mp kamera varmış. 2 hafta sonra falan fotoğraf çekmiş bende güzel çıkmış dedim tabi oğlum 5 mp boru değil gibisinden laf etti bende 2mp olduğunu bildiğim için itiraz ettim eve gittim vodafone linkini attım ve arkadaş okulda sustu ve dediği şuydu ama baksana 5 mp gibi çekmiş.

Biride geçenlerde samsung 5233 dokunmatik ekran telefonunda android olduğunu iddia ediyordu nedeni ise internet tarayıcısına çok kısa sürede ulaşımasıymış.Ama kimseyi bilmiyor diye küçümsemem özelliğini bilmeden pc telefon alıp hava atmalarına uyuz oluyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.