Şimdi Ara

Teknoloji Cahillerindeki En Nefret Ettiğiniz Şey Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
43
Favori
18.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-4gb rami olan pclerin her oyunu acabilecegine inanir.

-4gb olan ekran kartlarinin dunyanin em iyi ekarti oldugunu dusunur.

-250 gb satanin 128gb ssd den daha iyi olacagini bilirler

-Her sorunu formatla cozulecegini dusunurler.

-Ses kartina inanmazlar.(Bir nevi ateist)

-Format atamazlar.30 gayme vereyim ugrasmayim mantigindadir.

Ekleme yapalim bu mesaja.Guzel bir tablo ciksin sonuc olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin bir de Open World tarafı var.
  • İphone u sadece pahalı ve gösteriş için alınacağını söyleyenler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam asosyal kafası herkes benim bildiğimi , benim müzik zevkime , benim teknolojik bilgime sahip olsun . Herkes sizin gibi kafasını pc başına gömerek zaman geçirmiyor herkes herşeyi iyi bilmek zorunda değil , öyle olduğu içinde yargılayamazsın kimseyi . Madem çok iyi biliyorsun karşındakine doğruyu izah edersin oda öğrenir doğrusunu , ama yok karşının bilmemesini ego tatmini ederek ancak gelip forum köşesinde dır dır edersiniz

• ram'e göre ve harddiske göre hız hesaplayan aynştaynların ağzını burnunu kırasım geliyor
  • IOS'un Android'den daha iyi olduğunu iddia ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Tam asosyal kafası herkes benim bildiğimi , benim müzik zevkime , benim teknolojik bilgime sahip olsun . Herkes sizin gibi kafasını pc başına gömerek zaman geçirmiyor herkes herşeyi iyi bilmek zorunda değil , öyle olduğu içinde yargılayamazsın kimseyi . Madem çok iyi biliyorsun karşındakine doğruyu izah edersin oda öğrenir doğrusunu , ama yok karşının bilmemesini ego tatmini ederek ancak gelip forum köşesinde dır dır edersiniz

Birader biz burda kimseyi bilmiyor diye yargılamıyoruz, bilmediği halde bildiğini idda edenlere lafımız. İyi anla da öyle yorum yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norening

IOS'un Android'den daha iyi olduğunu iddia ederler

The bomb has been planted.
  • 2.7GB HD6670'in 1GB HD7850'den iyi oldugunu soyleyene mi yanayim, 3GHz Pentium4'un 1.7 GHz i7' den daha iyi oldugunu soyleyene mi?

• quote:

Tam asosyal kafası herkes benim bildiğimi , benim müzik zevkime , benim teknolojik bilgime sahip olsun . Herkes sizin gibi kafasını pc başına gömerek zaman geçirmiyor herkes herşeyi iyi bilmek zorunda değil , öyle olduğu içinde yargılayamazsın kimseyi . Madem çok iyi biliyorsun karşındakine doğruyu izah edersin oda öğrenir doğrusunu , ama yok karşının bilmemesini ego tatmini ederek ancak gelip forum köşesinde dır dır edersiniz

söz gümüşse sükut altındır,bilmiyorsa susacak..
    kimse kimseyi bilmediği için küçük görmez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: norening

IOS'un Android'den daha iyi olduğunu iddia ederler

IOS Android'den daha iyi

• quote:

+1 Derdim ama malesef senin dediğin gibi değil doğrusunu izah edersin ama hala kendi yanlışını doğru kabul eder ve seninle idaalaşır emin ol %80 i böyle.

Edit: @secret_spy

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 3 Ocak 2013; 17:13:41 >
  • Kredi karti ile ilgili bir sey oldugunda gerekirse dunya markasi olsun adamlar dolandirici oluyor

Android islemci

Bir de feys kir beles xd indir

Son olarak hackin programinin oldugunu sananlar, gizli sifreyle sifre calanlarin profesyonel hacker olmasi, programcinin ise bir seyden anlamadigi mesela bir oyunda vs gorevlisin yapiyorsun basima dun geldi hadi len internetten aratmissindir oyun terimleri neler yaptirmissindir birine parayla diyenler

• Say say bitmez ama en çok karşılaştığım bu herhalde. Ekran kartının gücünü GB ile ölçenler. Açıklıyorum ama pek akıllarında kaldıklarını düşünmüyorum.
  • bilgisayarları windows 8 e uyumlu bile olsa windows xp kullanırlar.. hatta win98 kurabilirseniz dua ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 3 Ocak 2013; 17:17:30 >
  • Android İşlemci nedir ya
    Birde bu "Ram 4 GB üstüyse mükemmeldir." lafları
  • Günlerdir yeni aldığı Iphone 5 ile hava atan ergen arkadaşım ben bugün acı gerçeği söyleyene kadar işletim sistemini Mac OS sanıyordu

-Aga 12 megapüksel kamerası var harika bu.
    -2gb ekran kartı alman lazım ona.

türevleri de bolca var çevremde maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 3 Ocak 2013; 17:19:03 >
  • Cahilligimi bagislayin,fakat Android Islemci olayindaki yanlis nedir?

• daha geçen gün s3 miniyi adam 950 den aşagısı kurtarmaz diye satmaya çalışıyordu babama,
    ya dedim 'sen neyi konusuyorsun nette 800 liraya geliyor' (bonubon) ,
    yok onlar grey üründür bozulsa karşında kimseyi bulamazsın muhattap yok filan
    dedim hadi ordan netten alışveriş yapmasam inanıcam bilmeyenlere yediriyolar işte böyle ,

640'a kampanyadan aldıgım telefonumu(galaxy w) 730 dan aşagı satamazmış ,
    e dedim ben bunu elektroworldden aldım ona ne diyeceksin ?
    yok onların servisleri samsung türkiye değil diyor,
    yahu değilse değil dedim ben garantiye verince telefonumu sağlam alacak mıyım alacağım eee problem ?
    eve geldim baktım servisi samsung türkiye, üçkağıtçı bunlar resmen
    (öyle bir imaj oldu ki hergün tel alıyormuşum gibi vay anasını oysa alakası yok :D )

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

Bu tarz insanlar;

-4gb rami olan pclerin her oyunu acabilecegine inanir.

-4gb olan ekran kartlarinin dunyanin em iyi ekarti oldugunu dusunur.

-250 gb satanin 128gb ssd den daha iyi olacagini bilirler

-Her sorunu formatla cozulecegini dusunurler.

-Ses kartina inanmazlar.(Bir nevi ateist)

-Format atamazlar.30 gayme vereyim ugrasmayim mantigindadir.

Ekleme yapalim bu mesaja.Guzel bir tablo ciksin sonuc olarak.

Ses kartı olayı iyimiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.