Şimdi Ara

Teknoloji Fakültesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Resimdeki sarı renkteki bilgisayar mühendislikleri arasındaki fark nedir ve bunlar üniversitede birleşiyorlar mı?

• bende merak ettim
  • m.t.o.k. lara sadece meslek liseliler girebilir. mtok'a gidenler intibak sınıfını geçtiklerinde normal teknoloji ogrencileriyle okuyacaklardır.
  • biri ikinci öğretim galiba yeni açılmış ondan sarı renkli diğeri mtok yani teknoloji fakültesinde veriliyor eğitim meslek lisesi çıkışlılar gidebiliyor tam anlamıyla mühendislik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ELBRUZ~

m.t.o.k. lara sadece meslek liseliler girebilir. mtok'a gidenler intibak sınıfını geçtiklerinde normal teknoloji ogrencileriyle okuyacaklardır.

çok zor bi sınav mıdır bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

m.t.o.k. lara sadece meslek liseliler girebilir. mtok'a gidenler intibak sınıfını geçtiklerinde normal teknoloji ogrencileriyle okuyacaklardır.

Hayır zor bir sınav değildir fakat yatarsan, hiç takmazsan takılabilirsin. Oda arkadaşımdan biliyorum rahat geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

Hayır zor bir sınav değildir fakat yatarsan, hiç takmazsan takılabilirsin. Oda arkadaşımdan biliyorum rahat geçti.

peki LYS müfredatına göre bi sınav mıdır bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ????
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam peki imza yetki durumu hala karışık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAyyas

hocam peki imza yetki durumu hala karışık mı?

Şuanda bir sorun yok. Ancak ilerde olurmu? Bunu ancak bilir kişiler ve Allah bilir.
    Ancak bana kalırsa bir problem olmaz. Eğer bir sorun olsaydı, 2 yıldan beri kontenjan artıp durmazdı.
    Hem teknoloji fakültesi açılmadan öncede, ünvan fakülte adıyla değil, diploması alınan programın adıyla veriliyordu.
    Nasıl edebiyat fakültesi sosyoloji bölümünden mezun olan kişi sosyologsa, açık öğretim fakültesi sosyolojiden mezun olan kişide sosyologtur.
    Hem söz konusu üniversite İTÜ, YTÜ gibi büyük üniversitelerden değil ise, meslek kökenli mühendisler daha çok tutuluyor.
    Hem teknoloji fakültesinin ders programına baktım. Mühendislikle aynı. Tek farkı fazladan uygulama dersleri var.
    Ama yinede şunu unutma. Burası TÜRKİYE:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.