Şimdi Ara

Teknoloji firmaları/çalışanları sizce el altından uygun fiyata ürün (Ekran Kartı) satıyor mu? (SSli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
8
Favori
20.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sniper23

Hocam sakin ol, gene sinirlendin he. Basında herkes madenci diyor o yüzden biz de madenci diyoruz. Daha iyi bir isim varsa onu kullanalım.

Alıntıları Göster

O tanımı kim bulduysa cok sacma bir tanım yapmıs.Adam yazmıs Evga 100 ile kazıyor Asus 80 ile kazıyor.Sanki topragı capalıyor.

Rent A Computer falan deseydi daha uygun bir tanım olurdu.

• Bu hafta sonu sanal paralarda Gangam style olabilir not alın bu mesajımı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 21 Haziran 2021; 9:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Bu hafta sonu sanal paralarda Gangam style olabilir not alın bu mesajımı. :)

9 Milyon Otomobilin yaydıgı emisyondan fazlası, Yunanistan ın kullandıgı enerjiden fazlası ve Yunanistan ın tamamından fazla CO2 yayılımı bu Mining denen Sanal Madencilerin 1 senede Dunyaya verdigi zarar, su Saadet Zİncirinden Dunyanın gordugu zararın haddi hesabı yok.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt

Hocam yukari yönlü mü, asagi mi Teknoloji firmaları/çalışanları sizce el altından uygun fiyata ürün (Ekran Kartı) satıyor mu? (SSli)  ona göre bir 70eu m vardi (140 tan kalan) onu bari kurtarak, cikar diye bekliyorduk.

• kunGFu kullanıcısına yanıt

Aşagı düşer diye belirtmek istedim ,bugünden başlamış biraz düşüş. Şuanda pamuk ipliğinde o ivmeyi pazartesi kontrol edemezlerse büyük bir iniş dalgası olacaktır.

Eyvallah hocam, iyi o zaman cekelim, yakin zamanda zaten cikmaz sanirim, hem düserse de düsükten tekrar biseyler aliriz. Yükselirse de canin sag olsun :). Zaten zevkineydi bizim ki, ögrenme amacli..

Mining sitelerine baktim gelir hala var görünüyor. Btc daha asagida düsmüstü gecen haftalarda, bisey olmamisti sonra daha da cikmisti, simdi tekrar düsüs eyili gösteriyor. Grafige bakinca..

Ethereum alternatifi mining leri hazirlamislar, eth dan fazla getirisi olanlar varmis. Simdi eth2.0 icin son dakkaya kadar millet eth kazip, ayrica eth satin aliyormus. Cünkü belli bir eth sahibi olanlar eth2.0 dan para kazanmaya devam edebilecekmis. Degisik isler var bende tam kavrayamadim. Ekrankarti piyasasi ise önümüzdeki aylarda biraz daha rahatlamasi bekleniyormus, cin de ki mining yasagi sayesinde, fabrikanin önünden koli koli kart satin alimi olmuyormus artik eskisi gibi... Stok olur bu sefer bizde fiyatlar düzgün olur mu bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 19 Haziran 2021; 2:11:39 >

• Valla stok yok vs yalanları ile iyi çarptı firmalar vatandaşları. Benim canımı sıkan bu dönemde yaptıkları üç kağıtların hepsinin yanına kar kalacak olması.

Bütün coinler asagi inis yapiyor, btc her ne hikmetse (Allah in isi iste) belli bir seviyede cakili kalabiliyor. Havada asili kalmak gibi birsey, o iniyor tüm coinler iniyor. Sonra btc hafif cikiyor ± sabitleniyor ama diger coinler inmeye devam ediyor. Gel de cik isin icinden :)

• kunGFu kullanıcısına yanıt

en başdan beri diyorum bu coin işi geleceğin parası değil, para hareketlerini takip edince zaten kabak gibi gözüküyor.

• Bakalım bu düşüşlerin piyasaya etkisi ne olacak.

• Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

Piyasa derken? Btc nin hacmi suan bu düsüsle 4 kat artti, doge nin 5 kat! Insanlar sürekli alinca ne olsun? Düsmeden önce hacimleri kurumustu suan tekrar canlandi. Ulan diyorum acaba bunun icin mi yapiyorlar bu düsüsleri yani bu düsüsler yapay mi? Aklimda bazi seyler canlaniyor ama bilemedim.

Karapara aklıyorlar bu kriptoparalarla.Dönem dönem pump yaptırıp ama düşüş döneminde çok kişinin canı yanıyor.Doge sene başından bu yana 100 katına çıktı hatta bir ara 200 katına çıkmıştı.Yok böyle bir kar

• Coincileri pistlerden alalım

Teknoloji firmaları/çalışanları sizce el altından uygun fiyata ürün (Ekran Kartı) satıyor mu? (SSli)
    Teknoloji firmaları/çalışanları sizce el altından uygun fiyata ürün (Ekran Kartı) satıyor mu? (SSli)

• Ülkede herkes yolunu bulmuş anasını satayım herkes birbirini tokatlamanın derdine düşmüş. Gerçi ülkenin yöneticileri de böyle olduktan sonra bunun halka yansıması da böyle oluyor herkes çakal, herkes tokatçı olmuş...

• ben yaptıklarını düşünüyorum açıkcası el altından bir şekilde satıyorlar 3060 çıktığı zamanı hatırlayın daha çıkışından 1-2 gün öncesinde sahibindene ilan açmışlar görseller ayan beyan gözüküyor koliler kutuları falan bu kişiler nasıl aldı nereden aldı bazıları tane tane değil koli koli alıyor akıl alır gibi değil bildiğin karaborsaya düşmüştü.

https://snaptube.dev// , https://vidmate.fan//

bundan sonra ekran kartı alırsam yurtdışından amazondan falan alırım bu firmalara tepki göstermek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkluif -- 25 Haziran 2021; 10:29:40 >

• afkluif A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam prime day indiriminde piyasanin sadece 300 400 lira alti olmasina ragmen bir cok urunu yurtdisindan aldim. Belki bireysel olarak ben bu firmaları batiramam ama. Elbet gun gelir yedikleri hurmalar....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hindistan eth ve btc ye gerekli yerlerde müdehale edecegini söylemis ve destek vermis. Yapilan müdehaleler sonrasi kripto piyasasi malumunuzdur. Kripto para vs ne kadar sevmezseniz sevmeyin artik hayatin bir parcasi olmus durumda, haberlerimizde bile kripto para piyasasi bölümü eklenmisse ve bu konular günlük konusulmaya baslanmissa? Bende sevmiyorum lakin bunu hayatimizdan cikaramayacamiz herkesce asikar sanirim, benim sevip sevmemem önemli degil cünkü gelecek, bir gün gelecek. Önemli olan onun gerisinde kalmamak.

• Yahu bu firmalara ve bunların sponsor olduğu youtuber denilen küfürbaz ahlak yoksunlarına karşı bir ben mi yoksa herkes de haklı bir öfke ve iğrenme duygusu var mı?

• Hala el altından satabiliyorlar mı acaba? Eminim satıyorlardır o listedeki fiyatların çok altına... Ama son kullanıcıya stok ya yok ya da fahiş fiyat...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.