Şimdi Ara

Teknoloji ile Bilim Aldatmacası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
2
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ulan yalancı adını soyadını tc vede diploma no kapattınmı tamam.
    hala madrabazlık peşindesin. bir başkası yada talebe fizikçi diyebilir.
    sen lisans yaptıysa fizikçi demek kendine kabzımal demekle eşdeğerdir. bas git.
    Hocan gelsin onunla adam akıllı tartışırız.senin teorik düzeyin bana yetmez.
    ders notlarını bile gösteremedin. senin gibi adamları dh de çok gördük.

evet görecelik ispatlanmış bir teori değildir.Kuantum fiziğide ona keza kara deliklerde aynen.
    Senin dininde ispatsız.
    Işığın dalga teorisini hiç bir zaman fotonla örtüştüremediğin ve yerine koyamadığın gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Doğuştran kör bir insana ışığın varlığını nasıl ispatlarsın?

Bu kişi için ışığın olmaması/ onun ışığı görmemesi, renkleri bilmemesi, bunların olmadığına mı kanıttır?

Saçmalamışsın da iyi saçmala. Elimi salladım mı dokunamıyorsam yoktur. Benyini seveyim senin ufacık... Ya Rabbim nelerle uğraşıyoruz. Hala gelmiş dokunamıyorum yok diyor.

Torrrrbacın çok iyiymiş.

Alıntıları Göster
    kör bir insana suni göz, hiç duymadın galiba
    senin torbacında silivride galiba.

• 20 yaşında doğru düzgün fizik bilmeyen bir ergen gelmiş teorik düzeyin yetmez diyor, şu ergen cahillerin cesaretine hayranım. Benim koyduğum ders kitaplarının tek bir sayfasını bile anlayamazsın soracağım tek bir fizik sorusunu bile cevaplayamazsın ama benim düzeyim yetmiyor seninki yetiyor.

Gelmisşin hocalarınla tartışırız diye üstünlük taslıyorsun. Hayatında fizik görmemiş muhtemelen lise fizik sorusu bile çözemeyen cahil biri görelilik ve kuantum fiziği ile ilgili böyle düşünebiliyor tabi normal. Cahil insan herşeyi bilir bizim ülkede. İşlemciler nasıl üretiliyor merak edip bakmamıştır bile, baksan bile o kavramları anlayamaz. neden belleklerde ssd'lerde zamanla ömür kısalır, kuantum tunelling nedir, litografi nedir hiçbir fikrin yok, nanometre nasıl gitgide düşüyor niye zorlanıyorlar, hangi yöntemleri kullanıyorlar günümüz teknolojisinde kullanılan fizik konuları nedir zerre fikrin yok. Tırnak kadar işlemci çekirdeğine nasıl milyarlarca transistör sığıyor bunu bile merak edip araştırmamışsın geliyorsun artizlik yapıyorsun.

Senin gibileri dh'de çok gördük diyorsun ben 2004 yılında beri bu forumda üyeyim, senin gibi çocuklar emeklerken bu forumda takılmaya başladım. Dağdan gelmiş, bağdakine laf atıyor, kendini bağın sahibi sanıyor. Dolayısıyla senin gibi sıfır bilgisiyle kendini bir şey sanan cahillerin internette nasıl üste çıkmaya çalıştığını, klavye delikanlılığı yaptığını iyi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 21 Mart 2019; 17:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkedon

kör bir insana suni göz, hiç duymadın galiba
    senin torbacında silivride galiba.

Alıntıları Göster
    Azcık da olsa mantıklı cevaplar lütfen Allah aşkına..

Suni göz ile herkes görebiliyor mu peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 21 Mart 2019; 17:53:26 >
  • ELDRUN kullanıcısına yanıt
    Yaşımı 17 görüp onumu dillendiriyon ergen diye.ergen sen olabilirmisin acaba
    bu aşağılama tavırları ukalalık çok bilmişlik tavrına bakarsak sen en fazla 1 veya 2. sınıf öğrencisisin.

Ben şu veya buyum demedim. Kariyer derdinde olan sensin.
    okulunu bitir. o zaman benim karşıma geç. sayın fizik lisansı sahibi ergen.

Ben şunu bitirdim bunu bitirdim teraneleri ile kimseyi inandıramazsın.
  • quote:

Azcık da olsa mantıklı cevaplar lütfen Allah aşkına..

Suni göz ile herkes görebiliyor mu peki?

Alıntıları Göster
    sinir uçları tamamen körelmedi ise evet. aynı bizim gibi görüyor.
    Köreldi ise düşük çözünürlükte seçebiliyor. Yakın gelecek ne getirir bilinmez.
    Bilim bu benim konum bu değil. Hiç duymayan insanda duyabiliyor.
  • Bu kadar cahil olup böyle yazabilmen ilginç. İnsan normalde utanır hiç bilmediği konularla ilgili yazmaya ama işte internet vermiş cesareti. Akıl ile Beyin arasındaki farkı bile bilmiyormuşsun, durum sandığımdan daha vahim. Biri somut bir kavram, öteki ise soyut. Edebiyat dersin de pek iyi değil gibi. En basit kavramları bile bilmiyor ama sanki duayen gibi yazdıkça yazıyor, akıl vermeye çalışıyor. Dunning-Kruger etkisi deniliyor buna. Bir insan ne kadar cahilse o kadar özgüveni yüksek ve herşeyi bildiğini sanar, olmayan aklıyla millete akıl dağıtmaya kalkar.

Hiçbir şey bilmiyor ve milletle ağız dalaşına giriyor, kendisi ukala olmuyor biz oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 21 Mart 2019; 18:9:6 >
  • ELDRUN kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerin birebir seni tarif ediyor ergen çocuk.
    yaz skypeni hem yaşımı gör hem çalışma ortamımıda sana göstereyim.
    ergenmiymişim neymişim anlarsın. cesaretin varsa Bizde seni görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELDRUN

Fizik öğrenimi görmüş lisans tamamlamış kişiye fizikçi denir, Astronomi öğrenimi görmüş kişiye Astronom denir, Jeoloji bölümünden çıkana Jeolog denir.

Ben senin yazdığın bir çok şeye cevap verdim fakat sen cevap vermiyorsun. Insana gbt yapar gibi sorgulama yapmak ayıp, gelmişsin bana ayıp ediyorsun yazıyorsun. Madem fizikçi değilsin, madem fizik hakkında hiçbir bilgin yok öğrenimi görmemişsin, neden bildiğini iddia ediyorsun, yanlış yazdığımı söylüyorsun fakat neyi yanlış söyledim detaylı açıkla diyorum cevap bile vermiyorsun 6 kere sordum cevap vermedin. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmak yerine o konuları bilenlerden öğrenin. Başkent üniversitesinden link attım bak.

Modern Fizik dersi alan, görelilik dersi alan kişilerin daha ilk derslerde öğrendiği şey Görelilikte mutlak zaman diye bir şeyin olmadığı, göreliliğin 2 postülasından birinin bu olduğudur. Daha ilk sayfalarda bu yazar. Sonra neden böyle olduğu uzun uzun anlatılır. Fen Fakültelerinde modern fizik/fizik 4 dersi gören herkes bunu bilir. Internette görelilikle ilgili yabancı üniversitelerin de sayfalarına girsen bunu öğrenirsin.

Yukarıda elektronikçi arkadaş da modern fizik dersi görmemiş. Einstein'in teorisi kanıtlanmadı hala hipotez diye atıp tutuyor. Gitsin herhangi bir fizik bölümüne hocalara sorsun bu iddiasını. Ne görelilikten nede kuantum fiziğinden anlıyor, gelmiş akıl veriyor. Gelsin onu bizim üniversitede elektronik dersine giren Saffettin hoca'ya götüreyim, bölümdeki katı hal laboratuvarında deney yapan fizikçilerin yanına götüreyim, söylesin onlara einstein hipotez diye.
    boşuna uğraşma hocam anlamaz

• yahu burdaki ateistler gerçekten çok bilgisiz, hiçbir yerde bu kadar bilgisiz bir toplum görmedim..bilgisiz bir üstüne idda edip inat ediyorlar..
    koyun linkinizi de okuyalım, palavra at at dur, kaynak nerede diyoruz, kaynak yok..kahve ağzıyla konuşup duruyorlar sürekli, valla köy kahvesine gitsek bunlardandaha iyi.
  • adananın yolları taştan.
  • mr.jk M kullanıcısına yanıt
    ulan size kendinizi kanıtlayın diyoruz merak etme hecklemeyiz.
    Adam sahte fizikçi olduğu ortaya çıktı.sizin gibi madrabazlarla neden tartışayım.
    Link sana binlerce link gösteririm. işmi sanki link koymak sizi adam yerine koymadığım için linkte yok.

Senin link dediğin benim kafamın içinde.Görünmez yaratıcıda değil.
  • adamlar sahte fizikçide buldular din adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

yahu burdaki ateistler gerçekten çok bilgisiz, hiçbir yerde bu kadar bilgisiz bir toplum görmedim..bilgisiz bir üstüne idda edip inat ediyorlar..
    koyun linkinizi de okuyalım, palavra at at dur, kaynak nerede diyoruz, kaynak yok..kahve ağzıyla konuşup duruyorlar sürekli, valla köy kahvesine gitsek bunlardandaha iyi.
    Hakikaten ya. Maalesef durum bu.

Doğuştan kör bir insana ışığı nasıl anlatırsın diyorum, suni göz takarız diyor.

Cevap vermeye utandım... Vermedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedon

ulan size kendinizi kanıtlayın diyoruz merak etme hecklemeyiz.
    Adam sahte fizikçi olduğu ortaya çıktı.sizin gibi madrabazlarla neden tartışayım.
    Link sana binlerce link gösteririm. işmi sanki link koymak sizi adam yerine koymadığım için linkte yok.

Senin link dediğin benim kafamın içinde.Görünmez yaratıcıda değil.
    sabahtan beri boş laftan teyyare konuşuyorsun, ifadelerine yönelik tek bir link haber bilgi koymuyorsun..konu ile alakalı olarak konuşuyorsan linklerle kaynaklarla destekleyeceksin..gelip palavra sıralayıp gidiyorsun, sonra da karşındakini suçluyorsun..
  • quote:

Hakikaten ya. Maalesef durum bu.

Doğuştan kör bir insana ışığı nasıl anlatırsın diyorum, suni göz takarız diyor.

Cevap vermeye utandım... Vermedim...

Alıntıları Göster
    fikirleri tutarsız olunca ne diyeceklerini bilemediklieri için çareyi saçmalamakta buluyorlar.
    valla hocam gerçekten facia bunlar ya yemin ederim ben böyle bilgisiz bir grup görmedim..bunlar böyle değildi yeni nesil ateistler hepten enkaz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.