Şimdi Ara

teknoloji mağazalarında çalışan insanlar neden cahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows Phone hakkında hiçbir şey bilmiyorlar ve kötüleyip dururlar hep Samsung hep Samsung nereye kadar arkadaş ya ne zevk alıyorsunuz o Çin malı oyuncak gibi olan dandik malzemeli Samsung u övüp durmaktan yan yeter arkadaş valla yeter ya bu kadar cahil insan olmaz ki sokaktaki adamlar kendilerinden iyi biliyor hep sabit fikirleri ile konuşuyorlar Bi de şu mağazadaki lumia ları htc leri güncellemiyorlar sonra millet aaa bu özellik bunda yokmuş diye Windows Phone a önyargılı yaklaşıyorlar valla halkımız çok sabit fikirli yeter valla ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırak onlar samsung kullansın...

• Ucuz is gucu ben hic bir magaza calisaninin dedigini dinlemem

• Bu işe hiç ilgisi alakası olmayan adamları işe alıyorlar bu yüzden öyle mağaza müdürlerine asgari ücretle çalışacak adam olsun yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yıllardır teknoloji mağazasında çalışıyorum cahilmiyim. Sizlere en doğru bilgileri vermek için eğitiyoruz kendimizi lakin soyumuz tükenmek üzere. Bu konuda haklısınız. İmkanlar azalınca bilgili personel sayısı azalıyor hatta bitiyor. Birgün daha da kötü olacak.

• Aynen öyle.Mağazada da bişey yaptıkları yok çoğunun.

• 2 gün önce annem izmirde öz şanal var izmirdekiler bilir.Annem lumia 930 u sorunca adamlar önermemiş telefonu ne demişler biliyor musunuz Nokia artık kapattı elinde kalan son modelleri satıyorlar tavsiye etmem nokia bitti muhabbeti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cahil değiller. Samsung satılan cihaz başı elemana ve firmaya komisyon veriyor.
  • komisyon alıyorlar

• karşısındaki müşteri daha cahil olduğu için yeterli düzeydeler.
  • Casper en iyi marka diyenler varken Samsung süper diyene razıyım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Arkadaşlar Windows Phone hakkında hiçbir şey bilmiyorlar ve kötüleyip dururlar hep Samsung hep Samsung nereye kadar arkadaş ya ne zevk alıyorsunuz o Çin malı oyuncak gibi olan dandik malzemeli Samsung u övüp durmaktan yan yeter arkadaş valla yeter ya bu kadar cahil insan olmaz ki sokaktaki adamlar kendilerinden iyi biliyor hep sabit fikirleri ile konuşuyorlar Bi de şu mağazadaki lumia ları htc leri güncellemiyorlar sonra millet aaa bu özellik bunda yokmuş diye Windows Phone a önyargılı yaklaşıyorlar valla halkımız çok sabit fikirli yeter valla ya

bütün dünya aptal zaten bi siz üç beş kişi akıllısınız WP alıyonuz...

mağazadaki telefonları güncellemek de ne? hangi telefon ya da bilgisayar mağazada güncellenir?

güncellense ne olacak. 8.0 dan 8.1'e çıkacak. o da belki...

Ben Windows Phone alan akıllı demiyorum ama çok haksızlık ediyorlar hocam

• Buaralarda casper tavsiye ediliyor bayilerde

• Lumia 930'u L830 ile yanyana karşılaştırıyordum. Sağdan görevli ile 3 kız sıra sıra telefonları geziyorlardı. Kız sordukça adam soruları cevaplıyorlardı. Lumia'lara geldiler, sıranın en sonundaydı, görevliye bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz gibi bir soru sordu, görevlinin verdiği cevap garip: "O telefonlar hakkında bilgim yok." dedi ve HTC, Samsung'ları göstermeye devam etti. Lumia bile demedi "o telefonlar" yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Lumia 930'u L830 ile yanyana karşılaştırıyordum. Sağdan görevli ile 3 kız sıra sıra telefonları geziyorlardı. Kız sordukça adam soruları cevaplıyorlardı. Lumia'lara geldiler, sıranın en sonundaydı, görevliye bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz gibi bir soru sordu, görevlinin verdiği cevap garip: "O telefonlar hakkında bilgim yok." dedi ve HTC, Samsung'ları göstermeye devam etti. Lumia bile demedi "o telefonlar" yerine

Böyle bir konuşmada gidip ben de müşteriye anlatıyorum samsungun turkiyeye getirdiği dandik exynoslar, güncelleme desteği, hızı vb. Sonra htc lg nokia'ya yonlendiriyorum isteklerine göre. Satış danışmanı da bakıyor öyle

• Girdiğiniz elektronik marketteki satıcının lafına bakarak asla ürün almayın. Hangi firma prim veriyorsa yada yüksek prim vaad ediyorsa o malı göklere çıkarırlar. Her zaman söylerim; Lumia, kendi sınıfındaki tüm Android telefonlardan çok daha iyidir. Çoluk çocuk kullanacaksa Android tercih edebilir ama yetişkin bir kullanıcı için imkanı varsa iOS yoksa da WP kesinlikle tercih nedeni olmalıdır.

• samsung la derdim yok ama gıcığım var adamlara. Ciddi anlamda geniş bir pazarlama operasyonu ile naylon gibi telefonları fahiş fiyattan satıp köşeyi döndüler. Bizim milletin de ' pahalıysa vardır bir iyiliği' anlayışı samsung ve benzeri firmaların işine geldi. satış yapan arkadaşlar zaten geçim derdi ile uğraşıyorlar. Çoğusu için pek bir önemi yok ürün kalitesinin. Aralarında idealist ve işini çok iyi yapanlar da var ama eriyip gidiyor. 70 yaşında bir teyzemize lg g3 veya samsung note 4 vermeye kalkan bir zihniyet var. Yani kullanıcının ihtiyaçlarından fazlasını satmaya çalışıyorlar. Prim mi alıyorlar bu firmalardan bilemem. zaten kullanmayı bırakın hayatta görmediğimiz ürünler hakkında iyi ya da kötü yorum yapmak insanın yapısında var. Önüne geçilecek bir durum değil. Sonuçta hiç bir firma babamın malı değil ama Nokia nın ve Microsoft un yaptığı ürünler ciddi anlamda kaliteli ürünler.İşletim sistemi de iyi. Fiyat da diğerlerine göre iyi. Dark diye bir firma var bilenler bilir. Bilgisayar ve çevre ürünlerini bilirim firmanın fena değildir. Ancak yakın zamanda p60 model telefonunu inceledim. Fiyat ve kalite açısından gayet güzel bir ürün. 6 inç ekran da çözünürlük düşük ama 500 küsür lira satış fiyatı ile bunu kapatıyor. Samsung ve diğer firmalar 500 liraya ne veriyor acaba. Dark ın kasa kalitesi falan da Samsung la aynı. İŞte teknoloji mağazasında size dark yerine başka bir şey önerirler ama. Çok zenginiz ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Lumia 930'u L830 ile yanyana karşılaştırıyordum. Sağdan görevli ile 3 kız sıra sıra telefonları geziyorlardı. Kız sordukça adam soruları cevaplıyorlardı. Lumia'lara geldiler, sıranın en sonundaydı, görevliye bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz gibi bir soru sordu, görevlinin verdiği cevap garip: "O telefonlar hakkında bilgim yok." dedi ve HTC, Samsung'ları göstermeye devam etti. Lumia bile demedi "o telefonlar" yerine

Acaip sinirlendim var ya şu dediğinizi okuyunca

• Durum böyle maalesef. Tamam Lumia'ları önermesede olur ama en azından bilgi sahibi olsalar müşteri için iyi olur, sonuçta telefonu kullanan o olacak. Sadece Lumia'larda değil, bir sürü üründe benzer olaylara şahit oldum, o yüzden araştırmadan hemen satış görevlilerine güvenemiyorum artık

Aralarında bilgili olanlar tabiki var, yeri geliyor en ince ayrıntısına kadar bilenler var ama onlarda üst rütbe vs. olanlar.
  • Popülerite işte, çoğunluk ne alıyorsa onu önerecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.