Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Bugün alıp SMS gelen var mı?

Var kardeşim aldım ben, mesaj geldi. 82'liler için 19 Mayıs kampanyası işi ne oldu senin? Benim hala yatan eden yok. 50 kere mesaj yazmışımdır, aramışımdır herhalde. Onun üzerine yine Paraf riski aldık, mesaj geldi de sonu hayır olur bu sefer inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Bugün alıp SMS gelen var mı?

Var kardeşim aldım ben, mesaj geldi. 82'liler için 19 Mayıs kampanyası işi ne oldu senin? Benim hala yatan eden yok. 50 kere mesaj yazmışımdır, aramışımdır herhalde. Onun üzerine yine Paraf riski aldık, mesaj geldi de sonu hayır olur bu sefer inşallah.

Ben aldığım ürünü iade ettim. Çünkü yatırmayacakları belliydi.
  • dün bu saatte siparişi vermiştim şimdi elime ulaştı, inşallah bi sıkıntı olmadan indirimide alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

quote:

Orijinalden alıntı: selo224

burası yeri değil ama arkadaşlarımın kartlarından alım yapacağım bu paraf günü olayı tek gün mü ve atıyorum biz yarın alışveriş yapacaksak. aynı gün tanımlıyorlar mı? vakit ayırıp cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

Dostum şuana kadar parafgünü belirlenmemişse bahsettiğin arkadaşların kartına, telefonla sms atıp günü tanımlıyosun, onay mesajı gelince alışveriş yapabilirsin, ki hemen geliyo genelde. Gerçi parafgünümle birlelşiyo mu ondan emin değilim ama sistem böyle işliyo. Hızlı aldan alacaksan parçalı ödeyebilir, bkm kullanabilir mobil uygulamadan da 30 lira kapabilirsin. Ütte yaptığım alışveriş ders niteliğindedir Umarım işine yarar.

30 TL para günü indirimi yansıdı mı hesabınıza?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

bir kampanya daha başarıyla sonuçlandı.
     Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM

Müdür ParaFly için sanal kart oluşturup onunla mı aldın?

Bahse girerim oyle yapmistir. 20 lira da ordan koymus, tebrikler

bir de parafly için ekstra puan olarak paraf gününü tanımlamayı düşündüm ama kartın son 6 hanesi gerekiyor, internet şubesinde sadece 4 hanesi gözüküyor, var mı yolu yöntemi aceba :)

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam pes diyorum, sizin için o durumu araştıracağım. Bu arada ben alışverişi parafgünümde yapmadığım için bilemiyorum parafgünüm indirimi yansıyo mu yoksa yansımıyo mu =(
  • quote:

Hocam pes diyorum, sizin için o durumu araştıracağım. Bu arada ben alışverişi parafgünümde yapmadığım için bilemiyorum parafgünüm indirimi yansıyo mu yoksa yansımıyo mu =(

şu an MH ile konuşuyorum; ''paraf günü seçilen kartın sahibinin tüm kartları için bu paraf günü geçerlidir'' diye bir yazı okudu az önce. Yani paraf'a ayrı, paraFLY'a ayrı paraf günü belirleyemiyor muyuz anlaşamadık MH ile.
    Kredi kartımın son 6 hanesini benimle paylaşamayacağını ve şubeye başvurmamı söyledi. Bugün öğlen uğrayacağım, eğer 6 haneyi alabilirsem, msj atıp sonucu paylaşırım :)

Ölücü mü olduk ne :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @1453

quote:

Aynen hocam , ben de bonus veya world deneyeceğim , sabahtan beri halledemediler şu iş bankası hataaasını ;)

o değilde 1000 tyi şimdi parafla ödesem geri kalanını da yarın sabah ödesem olmuyormu yaw :) birde mobille birleşmiyor değilmi :)

Hocam sen beni takip et, 15 dakkaya 2300 liralık bi alışverişi, avantajix, 2 adet paraf, mobil indirim, bkm indirim ile parçalı ödeme sisteminin tamamını kullanarak yapmaya çalışacağım. Hepinizi bilgilendirceem rahat olun

Bu kombinasyon oldu deme sakın inanmam

Parafla parçalı odeme kabul etmiyor sistem . Ben de en azından öyle oldu. Bkm ekspresiz sade bir paraf alımı oldu benimkisi ve avantajixliydi

Değerli dostlar yukarıdaki kombinasyon gerçekleşmiştir. Önce mobilden girdim indirimi uyguladım, sonra bilgisayarda tamamlanmayan siparişlere gittim 30 lira indirimli şekilde siparişim beni bekliyo, sonrasında sayfayı kapatıp avantajix ten hesabıma gittim ordan da bi 35 lira falan bekliyorum.Parçalı ödemeden Her iki paraftan 1000 lira toplamda 2000 de 300 babalar günü ödemesi yaptım. Sonrasında ödemede geri dedim kalan 344 lirayı ödemek için BKM yi seçtim Bkm ye gidinde ödemem gereken kısım 304 lira olarak karşıma çıktı. Yani ordan da bi 40 lira koydum , burdayım. Ha bu arada siparişi tamamlayamadım, -272 lira bana borçlu gözüküyo sistem çözünce burdan yazarım, ama geçenki altın işinde de 3 parafla 3 çeyrek almıştım, benzer sorunu yaşamış sonrasında tatlıya bağlamıştık, yine umutluyum

Aşağıya sistemin verdiği FATAL ERROR durumunun fotoğraflarını koydum

Epey uğraştım ama oldu bence yaa, inşAllah toplamda

150(paraf1) + 150(paraf2) +30mobil indirim + 40 BKMexpress + 41 Avantajix toplamda = 411 lira indirim almış olacağım Fenaa değil

Weeee, beklenen an geldiiii Alıntıyla beraber okursanız daha iyi anlarsınız =)

Fiyatlar yapmış olduğum kombinasyoon sonucu böyle uçuk yazıyo resme pek aldırmayın o bakımdan , gerçek fiyatlar

Led Tv : 2099
    Askı : 15
    Bavul Seti :249
    Kargo : 10
    Toplam Tutar = 2370 gibi bişey

Toplamda 411 lira indirim Elhamdülillah , Parafı Seviyorum Arkadaş ...

Hocam inanır mısın, yukarıya '' pes diyorum '' şeklinde bi açıklama yapmıştım ya, öncesinde '' senin gibilere mezarcı diyolar biliyosun değil mi '' yazdım, sonraayıb
    olur diye geri sildim, kusura bakma affına sığınarak söylüyorum ama hakkaten öylesin, ÖYLEYİZ . Ama mutluyuz ... Mezarcı Forever
  • all clear derim ben buna :)
  • Bende mezarcılık yapmak istiyorum Ankaradan paraf kartınızı kullanıyım peşin para veriyim 1000 tl kartınızdan çekilcek 850 tl peşin vercem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

all clear derim ben buna :)

Ben de üstüme alınır ve saygılar sunarım.

All Clear den sonra şöyle bi ifade de fena olmaz dı

• hizlial müşteri hizmetleride paraf müşteri hizmetleride kampanyanın hizlialda geçerli olmadığını söylüyorlar ısrarla bi yanlışlıkmı var acaba
  • önerileri aldıktan sonra bende kampanyadan faydalanacağım.

http://forum.donanimhaber.com/m_76354527/f_//tm.htm#76354527

benim kartımda parafgünü tanımlı değil %5 indirim seçersem 1000tl de 50tl kazancım olacak tahminim
    vatandan alırsam tabi 150de babalar günü "200 tl" cukkaa
    eğer hızlı al olursa %5 50tl + 150tl + bkm world tanımlayıp 40 tl + avatajixde olursa 30 = 270 tl olmuş oluyor yanlışlık yok sanırım.
    avantajix nasıl yapılıyor bilmiyorum ama onuda araştıracağım.
    Ben sanal kart denedim, tüm numaralar gözüküyo soldaki listeden sanal karta tıklayınca hocam ?
  • furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    zaten sana demiştim kardeşim haberdar etmeyi unutmuşum :)

ben de 16sında 180 tl indirimle altın almayı düşünüyorum beklemedeyiz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: famse80

hizlial müşteri hizmetleride paraf müşteri hizmetleride kampanyanın hizlialda geçerli olmadığını söylüyorlar ısrarla bi yanlışlıkmı var acaba

Hocam onca fotoğraflı alışveriş görüntüsü falan paylaştık, mesajlar geldi dedik, daha ne olsun Allah aşkına. Adamlar bihaber çalışıyolar işte naaparsınız. Burdan takip edin siz.
  • kampanya detaylarındada hızlıalın ismi geçmiyor. Adamlar önce indirim mesajı yollayıp sonrada çark edebilirler. İnsan emin olamıyor. Birde gold pc şöyle bir bilgi verdi bir siparişi 2 farklı kişiye ait kredi kartıylada ödeseniz sadece biri için indirim kazanabilirsiniz dedi. Buna benimde pek inanasım gelmedi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: famse80

hizlial müşteri hizmetleride paraf müşteri hizmetleride kampanyanın hizlialda geçerli olmadığını söylüyorlar ısrarla bi yanlışlıkmı var acaba

Hocam onca fotoğraflı alışveriş görüntüsü falan paylaştık, mesajlar geldi dedik, daha ne olsun Allah aşkına. Adamlar bihaber çalışıyolar işte naaparsınız. Burdan takip edin siz.

hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.paraftan 150 tl irimi mesajı geldi değilmi?bende android telefon ayarlayım birazdan alacagım.tarifinizde cok iyi olmuş.teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.