Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 1.sayfadan itibaren okumanız yeterli, 10 sayfadır bu konudan bahsediliyor zaten, kesin olmamakla birlikte alışveriş yapınca indirim mesajı geliyor. bir aksilik olmazsa hesaplara indirimler yüklenir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkandr

hocam 1.sayfadan itibaren okumanız yeterli, 10 sayfadır bu konudan bahsediliyor zaten, kesin olmamakla birlikte alışveriş yapınca indirim mesajı geliyor. bir aksilik olmazsa hesaplara indirimler yüklenir..

teşekkür ederim... okudum yazılanları fakat ilk sayfada geçerli site isimleri verilince hızlıal yazmıyordu nasıl oldu da indirim oldu... neyse riske etmemek lazım... slmlar...
  • hızlı al da parçalı ödeme nasıl olucak ?

parcala ve öde var üstte solda

ona tıklıyorum yeni ekran geliyor ama tutarın tamamı çıkıyor ekrana bu nu biri acil anlatsın nasıl olacağını 1000 tl parafla 440 da bkm ekspresle odemek istiyorum

acil cvp
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Vatanbilgisayar mağzalarında paraf card geçiyormu?

Evet

Teşekkürler kesin değilmi.
    Bir ara bana sanalpostan geçiyoruz demişlerdi.Fiziki olarak geçiyor yani.

Sanal kartdan gecince 150 indirim geçerli olmuomu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

Evet extreye yansır , hayırlı olsun ;)

Benim 2tane paraf kartım var biri gold biri normal 1000 tl birinden 1000 tl birinden çektirsem 150 +150 =300 tl indirim alabilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Vatanbilgisayar mağzalarında paraf card geçiyormu?

Evet

Teşekkürler kesin değilmi.
    Bir ara bana sanalpostan geçiyoruz demişlerdi.Fiziki olarak geçiyor yani.

Evet paraf posu var. Yine de dersiniz paraf posunfdan geçirir misiniz diye.

• ecms E kullanıcısına yanıt
    Kampanya kart bazında mı yoksa müşteri bazında mı ona bakmak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkk82

quote:

teşekkür ederim... okudum yazılanları fakat ilk sayfada geçerli site isimleri verilince hızlıal yazmıyordu nasıl oldu da indirim oldu... neyse riske etmemek lazım... slmlar...

hocam hızlıal gold bilgisayarın olduğu için hızlıalda da geçerli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

BEYLER 500 TL LİK MUTFAK ŞEFİ ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIM GOLD DAN..75 TL İNDİRİM HARİCİNDE DAHA FAZLA İNDİRİM İÇİN NE YAPABİLİRİM..BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM..

Aynı ürün hızlı al da varsa, mobilşubeden alın 30 tl indirim sağlar ama sepet ozaman 530 olması gerekir.
    ya da avantajix i deneyin 1.80 para iadesi alırsınız o da 9 liraya falan gelir . Ama gold için bişey diyemem

BİLGİLENDİRMEN İÇİN SAĞOL EKSİK OLMA..

• quote:

Kampanya kart bazında mı yoksa müşteri bazında mı ona bakmak lazım .

Müşteri bazındaymış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

12 GR altın alımı yaptım.

bugün paraf günümdü. mesaj falan gelmedi. inşallah sıkıntı olmaz..

Aynı işlemi bende demin yaptım. Hayırlı olsun size de. Lakin bu gram altını ucuza mı aldık pahalıya mı bilemedim. Şimdi kuyumcuya bozdurunca yarın kaça alıyorlar bilginiz var mı ? Altın da zaten bu ara çok dengesiz. Gündüz onsu 1366 $ ı gördü şu an ise 1388 $ da.

Bu arada parafla parçalı ödeme yapamadım sanırım bu paraf buna müsait değil diye uarı verdi 2 defa bende tek parafla aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

Arkadaşlar dün hızlıaldan alışveriş yaptık. 75 lira indirim kazandınız diye mesaj geldi. Ama hala provizyonda bekleyen işlemlerde gözüküyor. Ne zaman geçecek bu dönemiçine ? Varmı benzer durum yaşayan?

Arkadaşlar hızlıaldan yaptığım alışveriş provizyonda bekleyen işlemlerde gözüküyordu ancak şuan orda da gözükmüyor dönem içinde de gözükmüyor. Varmı açıklayabilecek

olan bi arkadaş bu durumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @1453

quote:

Aynen hocam , ben de bonus veya world deneyeceğim , sabahtan beri halledemediler şu iş bankası hataaasını ;)

o değilde 1000 tyi şimdi parafla ödesem geri kalanını da yarın sabah ödesem olmuyormu yaw :) birde mobille birleşmiyor değilmi :)

Hocam sen beni takip et, 15 dakkaya 2300 liralık bi alışverişi, avantajix, 2 adet paraf, mobil indirim, bkm indirim ile parçalı ödeme sisteminin tamamını kullanarak yapmaya çalışacağım. Hepinizi bilgilendirceem rahat olun

Bu kombinasyon oldu deme sakın inanmam

Parafla parçalı odeme kabul etmiyor sistem . Ben de en azından öyle oldu. Bkm ekspresiz sade bir paraf alımı oldu benimkisi ve avantajixliydi

• quote:

Sanalpazar GOLD'un olduğu için orada geçerli mi?
  • Vatan da sanal posdan geçiyoruz dediler paraf indirimi gecerli olurmu bu şartlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Sanalpazar GOLD'un olduğu için orada geçerli mi?

Geçerli olabilir hocam bir bilgim yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @1453

quote:

Aynen hocam , ben de bonus veya world deneyeceğim , sabahtan beri halledemediler şu iş bankası hataaasını ;)

o değilde 1000 tyi şimdi parafla ödesem geri kalanını da yarın sabah ödesem olmuyormu yaw :) birde mobille birleşmiyor değilmi :)

Hocam sen beni takip et, 15 dakkaya 2300 liralık bi alışverişi, avantajix, 2 adet paraf, mobil indirim, bkm indirim ile parçalı ödeme sisteminin tamamını kullanarak yapmaya çalışacağım. Hepinizi bilgilendirceem rahat olun

Bu kombinasyon oldu deme sakın inanmam

Parafla parçalı odeme kabul etmiyor sistem . Ben de en azından öyle oldu. Bkm ekspresiz sade bir paraf alımı oldu benimkisi ve avantajixliydi

Değerli dostlar yukarıdaki kombinasyon gerçekleşmiştir. Önce mobilden girdim indirimi uyguladım, sonra bilgisayarda tamamlanmayan siparişlere gittim 30 lira indirimli şekilde siparişim beni bekliyo, sonrasında sayfayı kapatıp avantajix ten hesabıma gittim ordan da bi 35 lira falan bekliyorum.Parçalı ödemeden Her iki paraftan 1000 lira toplamda 2000 de 300 babalar günü ödemesi yaptım. Sonrasında ödemede geri dedim kalan 344 lirayı ödemek için BKM yi seçtim Bkm ye gidinde ödemem gereken kısım 304 lira olarak karşıma çıktı. Yani ordan da bi 40 lira koydum , burdayım. Ha bu arada siparişi tamamlayamadım, -272 lira bana borçlu gözüküyo sistem çözünce burdan yazarım, ama geçenki altın işinde de 3 parafla 3 çeyrek almıştım, benzer sorunu yaşamış sonrasında tatlıya bağlamıştık, yine umutluyum

Aşağıya sistemin verdiği FATAL ERROR durumunun fotoğraflarını koydum

Epey uğraştım ama oldu bence yaa, inşAllah toplamda

150(paraf1) + 150(paraf2) +30mobil indirim + 40 BKMexpress + 41 Avantajix toplamda = 411 lira indirim almış olacağım Fenaa değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 13 Haziran 2013; 1:09:46 >

• koko69 K kullanıcısına yanıt
    Halledebildiniz mi hocam, aşağıda formu okuduğunuzu onaylayın, ödeyeceğiniz limiti kendiniz düzenleyebilirsiniz. 1440 silin 1000 yazın, kalanını ödedikten sonra geri ödeme sayfasından bkm yi secin devam edin

Hocam mesajını geç gördüm yoksa yedirmezdim o BKM expressten 40 liranı, kusura bakma. Benimkisi yukarıdaki gibi, inşAllah yarın müşteri hizmetleriyle iletişime geçip yapmış olduğıum ödemenin karşılığı olan ürünlerin gönderilmesini istiiicem. Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 13 Haziran 2013; 2:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

burası yeri değil ama arkadaşlarımın kartlarından alım yapacağım bu paraf günü olayı tek gün mü ve atıyorum biz yarın alışveriş yapacaksak. aynı gün tanımlıyorlar mı? vakit ayırıp cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

Dostum şuana kadar parafgünü belirlenmemişse bahsettiğin arkadaşların kartına, telefonla sms atıp günü tanımlıyosun, onay mesajı gelince alışveriş yapabilirsin, ki hemen geliyo genelde. Gerçi parafgünümle birlelşiyo mu ondan emin değilim ama sistem böyle işliyo. Hızlı aldan alacaksan parçalı ödeyebilir, bkm kullanabilir mobil uygulamadan da 30 lira kapabilirsin. Ütte yaptığım alışveriş ders niteliğindedir Umarım işine yarar.

• altın sepete ekleyince mobilden sepette görülmüyor??? sizdede böyle mi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.