Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

valla bende de aynı iki paraf var ama tırstıgımdan beklıyorum soyle anlatayım sepet 2100-30(mobil ödeme)parcala ödeme -150 ikinci paraftan da 150 iki kartında da paraf gunu tutuyorsa 60 tl de ordan birde avantajix %1.8 benim hesab ım 420 tl falan matematiğim iyi degil yanlış ise lütfen düzeltiniz

hocam yok şöyle düşünüyorum.
    Maalesef parafgünlerim tutmuyor.

paraf 1.kart = 1000tl - 150 indirim
    paraf 2.kart = 1000tl - 150 indirim
    isbank bkm = 300 - 40 indirim
    avantajix toplamdan 1.80 iade
    bunları deneyeceğim tek kafama takılan mobil indirimini konuya da yazmışsınız, mobil indirim ve avantajix aynı anda nasıl kullanılıyor ?
    Ayrıca mobilde parçalı ödeme mümkün mü ?
    Saygılar

@superhead senin bi fikrin var mı acabaa bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 12 Haziran 2013; 20:54:35 >

• furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    parçalı ödeme iki den fazla bölünmüyor diye biliyorum mobil için android uygulamasının indirip ordan siteye girince veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYANLAR YÜZÜNDEN DİĞER ALIŞVERİŞ YAPANLARIN İNDİRİMİ İPTAL OLACAK BU GİDİŞLE..ADAM ALDIM MESAJ GELDİ DİYOR BİZİM ELEMANLAR EMİNMİSİN SON KARARINMI DİYOR..BİRDE ÜSTÜNE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORLAR..BU FORUMDA EN UYUZ OLDUĞUM NOKTA BU..BIRAKIN MH Yİ ARAMAYI ADAMLAR ALMIŞ SİZDE ALIN ALTIN ALACAKSANIZ..

Altinin kampanya disinda oldugunu kim diyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYANLAR YÜZÜNDEN DİĞER ALIŞVERİŞ YAPANLARIN İNDİRİMİ İPTAL OLACAK BU GİDİŞLE..ADAM ALDIM MESAJ GELDİ DİYOR BİZİM ELEMANLAR EMİNMİSİN SON KARARINMI DİYOR..BİRDE ÜSTÜNE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORLAR..BU FORUMDA EN UYUZ OLDUĞUM NOKTA BU..BIRAKIN MH Yİ ARAMAYI ADAMLAR ALMIŞ SİZDE ALIN ALTIN ALACAKSANIZ..

KİMSE DEMİYOR FAKAT BU ŞEKİLDE DEVAMLI MH ARANIRSA BİR ŞEKİLDE İPTAL EDERLER..ŞUNU UNUTMAYALIM HALKBANK KAMPANYA İLE İLGİLİ ŞARTLARI DEĞİŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTUYOR..EĞER İPTAL EDERLERSE KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ..DEMEM O Kİ..ARTIK YETER ARAMAYIN MH Yİ..ADAMLAR ALIŞVERİŞİNİ YAPMIŞ MESAJLARI GELMİŞ..

• quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

kampanya ParaFly'da da geçerli. Ordan alıyorsunuz 1000 TL için 20TL Parafpara geliyor. 4le çarpıp anında 80TL lik uçak bileti alabiliyorsunuz.

Paraflynin paraftan puan farki nedir? Pafar 10 tl verirken neden fly 20 veriyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

kampanya ParaFly'da da geçerli. Ordan alıyorsunuz 1000 TL için 20TL Parafpara geliyor. 4le çarpıp anında 80TL lik uçak bileti alabiliyorsunuz.

Paraflynin paraftan puan farki nedir? Pafar 10 tl verirken neden fly 20 veriyor?

bir farkı yok. hızlı al tek çekimde Paraf'a da %2 puan veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Ben dün hizlial.com'dan alım yaptım, mesaj geldi ama bugün dönem içi işlemlere yansımamış indirim. Benim gibi olan var mı?

hala provizyonda olmasın?

Yok, dönem içi işlemlere yansımış durumda. Mesaj da geldi indirim için, hadi hayırlısı bakalım.

https://store.donanimhaber.com/7c/1a/b8/7c1ab8369f02c9f61ae0e468d4755ca2.jpg
     Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM

umarım sıkıntı olmaz hocam

• quote:

quote:

quote:

KİMSE DEMİYOR FAKAT BU ŞEKİLDE DEVAMLI MH ARANIRSA BİR ŞEKİLDE İPTAL EDERLER..ŞUNU UNUTMAYALIM HALKBANK KAMPANYA İLE İLGİLİ ŞARTLARI DEĞİŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTUYOR..EĞER İPTAL EDERLERSE KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ..DEMEM O Kİ..ARTIK YETER ARAMAYIN MH Yİ..ADAMLAR ALIŞVERİŞİNİ YAPMIŞ MESAJLARI GELMİŞ..

+1 kurcalamayın bızıklamayın lütfen

• Arkadaşlar biri özet geçse sevinirim altını nereden alıyoruz hangisini alıyoruz ne kazanıyor vs¿

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

quote:

valla bende de aynı iki paraf var ama tırstıgımdan beklıyorum soyle anlatayım sepet 2100-30(mobil ödeme)parcala ödeme -150 ikinci paraftan da 150 iki kartında da paraf gunu tutuyorsa 60 tl de ordan birde avantajix %1.8 benim hesab ım 420 tl falan matematiğim iyi degil yanlış ise lütfen düzeltiniz

bunları deneyeceğim tek kafama takılan mobil indirimini konuya da yazmışsınız, mobil indirim ve avantajix aynı anda nasıl kullanılıyor ?
    Saygılar

Siparişin altın harici ise mobil uygulamayı kurup avantajix üzerinden hızlıala girip ordan 30 tl puanı kullanıyorsun. sonra kapatıyorsun pc geçip tamamlanmayan siparişlerden 30 indirim kullanadığın siparişi 1000+1000+300 şeklinde ödüyorsun yalnız arkadaşın dediği doğruysa 2 den fazla parçalanmıyorsa buna dikkat et.

• superhead kullanıcısına yanıt
    İşte bu kısmı anlamıyorum, uygulamaya avantajixten nasıl gitceeem ki ? Parçalı ödemede sıkıntı olacağını sanmıyorum da, tek sorun hem avantajix hem mobil aynı anda nasıl yapcaaz onu anlamadım. Bu arada Led tv alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

quote:

Saygılar

Siparişin altın harici ise mobil uygulamayı kurup avantajix üzerinden hızlıala girip ordan 30 tl puanı kullanıyorsun. sonra kapatıyorsun pc geçip tamamlanmayan siparişlerden 30 indirim kullanadığın siparişi 1000+1000+300 şeklinde ödüyorsun yalnız arkadaşın dediği doğruysa 2 den fazla parçalanmıyorsa buna dikkat et.

hocam parafla alacaksınız bkm den nasıl faydalanacaksınız işin o kısmını anlıyamadım.

birde arkadaşlar hizlialdan notebook almayı düşünüyorum.altın gibi ondada indirim oluyormu?birde sanal kart kullanacagım bir sorun çıkmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 12 Haziran 2013; 21:30:49 >

• Parçalı ödemede maksimum kullanacağım 300 tl ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2000

Arkadaşlar bilen biri yardım etsin lütfen.

Az önce hızlıal'dan 1352 Tl'ye 15 gr altın aldım.
    Ödemeyi parçalı yapmaya başladım.

1000 TL'yi paraf ile ödedim (150 TL kazandınız mesajı geldi yani ödeme gerçekleşti.

Kalan 352 TL'nin ödemesini yapacağım sırada yanlışlıkla sayfa kapandı. Tekrar giriş yaptığımda siparişim ne "Tamamlanmayan siparişler"de ne de başka bir yerde gözükmüyor...

Ne yapabilirim.

Siparişten vazgeçtim 1000 TL şu anda havada. Ne olduğu belli değil. Kalan 352 TL'yi nasıl ödeyeceğim. Ya da 1000 TL'yi nasıl geri alacağım?

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan olduysa yardım etsin lütfen...

Yok mu yardımcı olabilecek... Müşteri hizmetlerine mesaj attım hala ses yok...

• quote:

Parçalı ödemede maksimum kullanacağım 300 tl ;)

anladım hocam.o zaman parafcard indirimi pc dede geçiyor.
    alacagım 1248 tl 1300 e tamamlıyabilirim.ama bkm de kredi kartımı vermek sart yoksa bankamatik kartıda olurmu?iş bankasındaki maximumu yeni kapattım maximiles gelecekte.
  • bir şey soracam teknosa'dan 2000 liralık bir televizyon almayı düşünüyorum.
    mağazadan 2 farklı karttan 1000+1000 çekerler mi acaba?
  • replaa R kullanıcısına yanıt
    2000 liralık bi televizyonu hızlı aldan araştırın, oradan parçalı ödemeyle alın belki fiyatı da uygun olabilir. Ama illa teknosa ve fiziki ortam diyosanız dediğiniz şekilde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @1453

quote:

Parçalı ödemede maksimum kullanacağım 300 tl ;)

anladım hocam.o zaman parafcard indirimi pc dede geçiyor.
    alacagım 1248 tl 1300 e tamamlıyabilirim.ama bkm de kredi kartımı vermek sart yoksa bankamatik kartıda olurmu?iş bankasındaki maximumu yeni kapattım maximiles gelecekte.

Banka kartından emin değilim hocam ama 300 e tamamlayıp 40 lira kazanın, avantajixi de unutmayın.
  • Avantajiksi unuttum ve paraf günüm tanımlı olmadıgı için faydalanamadım sipariş ödeme onay sürecinde iptal etsem ne gibi bir olumsuzluk olabilir yardım.
  • arkadaşlar ben zamanında world ün 100 tlye 10 tl puan kampanyasından yararlanmak için,
    hızlıal dan atrix alırken birer gün arayla 100 tl ödedim.
    5 gün boyunca günde 100 tl ödeyerek ödemeyi tamamladım ve 50 tl puan kazandım

bu anlattıklarımdan sonra hala parçalı ödemeyi sormak isteyen varsa, ölsün

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.