Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yildirimr

Sanalkartla alışverişler geçerli mi acaba?
    Ayrıntılı bilgi bulamadım. Varmı test eden bir arkadaş?

bunu bende sordum ama kimseden cvp gelmedi beyler alışveriş yapan arkadaşlar sanal kart fark ediyomu bu kampanya...
  • Tek çekim alabiliyorsun. İstersen 9,12,15,18 taksitte yapabilirsin. @karaumut22

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar911

quote:

bunu bende sordum ama kimseden cvp gelmedi beyler alışveriş yapan arkadaşlar sanal kart fark ediyomu bu kampanya...

Sanal kart farketmiyor. Bir arkadaş ile bugün 11,5 gr altını sanal kart ile aldık. Mesaj geldi.

• Hızlıaldan Led Tv alacağım
    http://www.hizlial.com/lg-42lm660s-106cm-wifi-400hz-usbmovie-uydu-alicili-smart-3d-led-tv/05.011.1165.0234

Şimdi BKM Parafı kabul etmediğinden 40 lira ordan alamıyoruz.
    Mobil uygulamadan alırsam 30 lira ordan gelecek bundan yana sıkıntı yok.
    Zaten konu başlığından ( Babalar Günü indirimi ) 150 gelecek
    Avantajix yüzde 1.80 veriyor ordan da bi 30- 35 gelir ama bu sefer de mobili kullanamam diye düşündüm.

Yani bana bi çözüm sunun arkadaşlar en uygun şekilde nasıl alabilirim. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

Hızlıaldan Led Tv alacağım
    http://www.hizlial.com/lg-42lm660s-106cm-wifi-400hz-usbmovie-uydu-alicili-smart-3d-led-tv/05.011.1165.0234

Avantajix yüzde 1.80 veriyor ordan da bi 30- 35 gelir ama bu sefer de mobili kullanamam diye düşündüm.

Yani bana bi çözüm sunun arkadaşlar en uygun şekilde nasıl alabilirim. Saygılar.

En uygun hali o değil mi zaten ?

Mobilden alırsan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Daha önce mobilden alışveriş yapmadım ama sıkıntı olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Paraf günü seçiminde hangisi daha avantajlı oluyor %5 indirim mi, %50 paraf puan mı?
    Hızlı aldan bu notebook u almayı düşündüm
    http://www.hizlial.com/asus-k55vj-sx031d-i5-3210m-250ghz-4gb-750gb-2gb-nvidia-gt635m-156-freedos-notebook-sinirli-stok/30.001.1196.0645

150 paraf + 30 paraf günü + BKM ekspres 40tl= 220tl indirim almış olurmuyum.
    birde bu ultrabook var
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c6t63ea-15-b030st-ultrabook-corei5-17ghz-4gb-500+32gb156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63982
    ikisi arasında kaldım
    tecrübeli arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?

paraf BKM de geçmiyor benim bildiğim. Geçse süper olacak bende kullanacam ama :)

doğru bkm sitesinde halk bank ın adı geçmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

quote:

En uygun hali o değil mi zaten ?

Mobilden alırsan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Daha önce mobilden alışveriş yapmadım ama sıkıntı olmaz bence.

Yukarıda bi arkadaş klimayı alırken hem mobil hem de avantajix kampanyasını birleştirmiş de, acabaa dedim nasıl oluyor, yoksa ben mi bilmiyorum .

yani alacağımız en iyi indirim 150 + 30 =180 lira doğru mudur ?

• SanalPazar'da geçiyor mu bu kampanya deneyen var mı..? O da gold kuruluşu geçer diye düşündüm ama...?
  • Ben de Hızlıal'dan altın aldım. Fakat dönem içi işlemlerde alışveriş e/hizlial.com olarak görünüyor. Her ne kadar 150 tl kazandınız sms'i geldiyse de inş. bir sıkıntı çıkmaz ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

quote:

Orijinalden alıntı: tatar911

quote:

Sanal kart farketmiyor. Bir arkadaş ile bugün 11,5 gr altını sanal kart ile aldık. Mesaj geldi.

Şimdi Paraf kart var ama ParaFly ile almayı düşünüyorum o yüzden sordum. ParaFly elimize 15 günden önce ulaşmaz.
    O yüzden ParaFly sanalkartla alıp hem parafpuan kazanmayı hemde 150 tl indirim almayı düşünüyorum. O yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 12 Haziran 2013; 19:59:10 >

• furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    ya da parçalı ödeme ile 40 tl daha kazanırsın
  • Parafla yaptığım 1.014,58 TL 6 + 6 Taksitlik harcamama paraf 10,15 de puan vermiş
  • Arkadaşlar bilen biri yardım etsin lütfen.

Az önce hızlıal'dan 1352 Tl'ye 15 gr altın aldım.
    Ödemeyi parçalı yapmaya başladım.

1000 TL'yi paraf ile ödedim (150 TL kazandınız mesajı geldi yani ödeme gerçekleşti.

Kalan 352 TL'nin ödemesini yapacağım sırada yanlışlıkla sayfa kapandı. Tekrar giriş yaptığımda siparişim ne "Tamamlanmayan siparişler"de ne de başka bir yerde gözükmüyor...

Ne yapabilirim.

Siparişten vazgeçtim 1000 TL şu anda havada. Ne olduğu belli değil. Kalan 352 TL'yi nasıl ödeyeceğim. Ya da 1000 TL'yi nasıl geri alacağım?

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan olduysa yardım etsin lütfen...
  • quote:

o hezeyan bende de var suan kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

Hocam büyüksün yaaa, bende 2 paraf var. Konuyu biraz açıklayabilirmisiniz çünkü sepet 2100 falan olacak . zamanınızı alacak belki ama yardımcı olursanız sevinirim, saygılar.
  • SON GÜNE KADAR BEKLEYECEĞİM..EĞER BİR SORUN ÇIKMAZSA BENDE 12 GRAM ALTIN ALACAĞIM..ALAN ARKADAŞLARIN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..BİRDE ŞUNU SORAYIM BU ALDIĞIMIZ ALTINLAR FİİLİ OLARAK BİZE GELİYORMU YOKSA BANKA HESABINAMI YATIYOR..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

SON GÜNE KADAR BEKLEYECEĞİM..EĞER BİR SORUN ÇIKMAZSA BENDE 12 GRAM ALTIN ALACAĞIM..ALAN ARKADAŞLARIN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..BİRDE ŞUNU SORAYIM BU ALDIĞIMIZ ALTINLAR FİİLİ OLARAK BİZE GELİYORMU YOKSA BANKA HESABINAMI YATIYOR..?

Evinize dosya şeklinde kargoyla geliyo hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

SON GÜNE KADAR BEKLEYECEĞİM..EĞER BİR SORUN ÇIKMAZSA BENDE 12 GRAM ALTIN ALACAĞIM..ALAN ARKADAŞLARIN İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..BİRDE ŞUNU SORAYIM BU ALDIĞIMIZ ALTINLAR FİİLİ OLARAK BİZE GELİYORMU YOKSA BANKA HESABINAMI YATIYOR..?

Evinize dosya şeklinde kargoyla geliyo hocam.

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

Hocam büyüksün yaaa, bende 2 paraf var. Konuyu biraz açıklayabilirmisiniz çünkü sepet 2100 falan olacak . zamanınızı alacak belki ama yardımcı olursanız sevinirim, saygılar.

o zaman parçalı ödemeden 2 tane farklı paraftan 1050+1050 olarak öde 150+150 indirm kaparsın ayrıca paraf günün ise 30+30 da ordan kazanırsın tek çekime % 2, taksite ise % 1 puan veriyor ayrıca.
  • furkanemre8 kullanıcısına yanıt
    valla bende de aynı iki paraf var ama tırstıgımdan beklıyorum soyle anlatayım sepet 2100-30(mobil ödeme)parcala ödeme -150 ikinci paraftan da 150 iki kartında da paraf gunu tutuyorsa 60 tl de ordan birde avantajix %1.8 benim hesab ım 420 tl falan matematiğim iyi degil yanlış ise lütfen düzeltiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfuiknow -- 12 Haziran 2013; 20:19:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.