Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanemre8

quote:

Orijinalden alıntı: @1453

quote:

Parçalı ödemede maksimum kullanacağım 300 tl ;)

anladım hocam.o zaman parafcard indirimi pc dede geçiyor.
    alacagım 1248 tl 1300 e tamamlıyabilirim.ama bkm de kredi kartımı vermek sart yoksa bankamatik kartıda olurmu?iş bankasındaki maximumu yeni kapattım maximiles gelecekte.

Banka kartından emin değilim hocam ama 300 e tamamlayıp 40 lira kazanın, avantajixi de unutmayın.

eywallah hocam.avantajixi unutmadımda kredi kartıyla deneyeyim dedim.iş bankasını hacklemişler bu yüzden hata veriyor.bankanın siteside çalışmıyor yarına bıraktım artık.
    40 tl iyi para.kısmet artık ne diyelim :)

• Aynen hocam , ben de bonus veya world deneyeceğim , sabahtan beri halledemediler şu iş bankası hataaasını ;)
  • Farklı kişilere ait 2 paraf kartla 2000 liralık olan urunu 1000+1000 şekkinde teknosadan çektireceğim paraf POStan.
    300 lira ekstreye indirim yansayacak doğru mudur ?
    Kasada düşme gibi bir olay yok sanırım ilk ekstrede 150şer lira indirim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeXXL -- 12 Haziran 2013; 22:02:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SupremeXXL kullanıcısına yanıt
    Evet extreye yansır , hayırlı olsun ;) Ama bidakka TEKNOSA kampanyaya dahil mi ondan bi emin olun , ilk sayfada kliksa dahil ama teknosa değil gibisinden bişey okudum ilk konuyu açan kişide. Bi bakın, araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 13 Haziran 2013; 2:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

bir şey soracam teknosa'dan 2000 liralık bir televizyon almayı düşünüyorum.
    mağazadan 2 farklı karttan 1000+1000 çekerler mi acaba?

ÇEKERLER BÜYÜK İHTİMAL..
  • quote:

Aynen hocam , ben de bonus veya world deneyeceğim , sabahtan beri halledemediler şu iş bankası hataaasını ;)

o değilde 1000 tyi şimdi parafla ödesem geri kalanını da yarın sabah ödesem olmuyormu yaw :) birde mobille birleşmiyor değilmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 12 Haziran 2013; 22:04:02 >
  • burası yeri değil ama arkadaşlarımın kartlarından alım yapacağım bu paraf günü olayı tek gün mü ve atıyorum biz yarın alışveriş yapacaksak. aynı gün tanımlıyorlar mı? vakit ayırıp cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: @1453

quote:

Aynen hocam , ben de bonus veya world deneyeceğim , sabahtan beri halledemediler şu iş bankası hataaasını ;)

o değilde 1000 tyi şimdi parafla ödesem geri kalanını da yarın sabah ödesem olmuyormu yaw :) birde mobille birleşmiyor değilmi :)

Hocam sen beni takip et, 15 dakkaya 2300 liralık bi alışverişi, avantajix, 2 adet paraf, mobil indirim, bkm indirim ile parçalı ödeme sisteminin tamamını kullanarak yapmaya çalışacağım. Hepinizi bilgilendirceem rahat olun

• BEYLER 500 TL LİK MUTFAK ŞEFİ ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIM GOLD DAN..75 TL İNDİRİM HARİCİNDE DAHA FAZLA İNDİRİM İÇİN NE YAPABİLİRİM..BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM..
  • bu parçalayarak alışveriş hızlıal dışında başka sitelerde de var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

BEYLER 500 TL LİK MUTFAK ŞEFİ ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIM GOLD DAN..75 TL İNDİRİM HARİCİNDE DAHA FAZLA İNDİRİM İÇİN NE YAPABİLİRİM..BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM..

Aynı ürün hızlı al da varsa, mobilşubeden alın 30 tl indirim sağlar ama sepet ozaman 530 olması gerekir.
    ya da avantajix i deneyin 1.80 para iadesi alırsınız o da 9 liraya falan gelir . Ama gold için bişey diyemem
  • 12 GR altın alımı yaptım.

bugün paraf günümdü. mesaj falan gelmedi. inşallah sıkıntı olmaz..
  • bana da dün aynı şekilde mesaj gelmedi. :(
  • Vatanbilgisayar mağzalarında paraf card geçiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Vatanbilgisayar mağzalarında paraf card geçiyormu?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Vatanbilgisayar mağzalarında paraf card geçiyormu?

Evet

Teşekkürler kesin değilmi.
    Bir ara bana sanalpostan geçiyoruz demişlerdi.Fiziki olarak geçiyor yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

BEYLER 500 TL LİK MUTFAK ŞEFİ ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIM GOLD DAN..75 TL İNDİRİM HARİCİNDE DAHA FAZLA İNDİRİM İÇİN NE YAPABİLİRİM..BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM..

Aynı ürün hızlı al da varsa, mobilşubeden alın 30 tl indirim sağlar ama sepet ozaman 530 olması gerekir.
    ya da avantajix i deneyin 1.80 para iadesi alırsınız o da 9 liraya falan gelir . Ama gold için bişey diyemem

hocam olmadı sanırım.
  • Arkadaşlar dün hızlıaldan alışveriş yaptık. 75 lira indirim kazandınız diye mesaj geldi. Ama hala provizyonda bekleyen işlemlerde gözüküyor. Ne zaman geçecek bu dönemiçine ? Varmı benzer durum yaşayan?
  • hızlıal mobilde altın kategorisi yokmu önceden vardıda sonradanmı kaldırdılar acaba
  • PARAFLA HIZLIALDAN ALTIN ALSAK İNDİRİM VAR MI... 75 YADA 150 TL... PARAFIM VAR... YARDIMCI OLURSANIZ...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.