Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

quote:

Orijinalden alıntı: furkandr

kuyumculardaki gram altının alış ve satış fiyatını bilen yazabilir mi acaba

Şimdi sordum 83,5 gram altın 548tl tam altın alış fiyatları.

548 tl alış fiyatımı?
    eğer öyleyse gerçekten güzel olacak ve baya karlı bir alış veriş olacak.

Evet hocam 2 kuyumcuya sordum ikisinden de bu fiyatları aldım. Hızlı al fiyaatları güncellemedi, son 1 saat içinde altın 1TL yükseldi. benim paraf günüm ayın 16'sı ama bu fark yüzünden şimdiden alabilirim.

• hizlial 12 gr atın kargo dahil 1.082,24 TL paraf ile ödendi 150 tl indirim mesajı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borspack

Altın alımları çok fazla dillendirilmeye başlandı.Bu gidişle yeniçarşımdaki axses vakası gibi bir şey yaşanacak.

Altında geçerli değildir diye bir ibare var mı ki? Ben herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM

Samsung Crystal AQ12ESMNSTK 12.btu klima almak istiyorum. Gold ve hızlıal da 1180 tl. Piyasaya göre kampanyalı fiyat sayılır. Paraf kartım var ve bugün paraf günüm.

Hızlıal dan alırsam: 1.180 TL -150 babalar günü -30 paraf günü- 30 mobil - 20 avantajix = 950 tl
    Gold dan alırsam : 1.180 - 150 babalar günü - 30 paraf günü = 1.000 tl

Sizce hangisinden almalıyım. Ya da hangisine güvenmeliyim. Hesaplarımda yanlışlık var mı? Hızlı alda babalar günü için 150 tl indirimi alabilirmiyim.

En son bu ürünü daha uyguna nerden ve nasıl alabilirim

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Gold link

Hızlı Al link

yardım edebilecek yok mu?

ürünü hızlıaldan 150 babalar günü+30 paraf günü+30 mobil + 17 tl avantajix = 951 tl ye aldım. İnşallah paraf günü indirimi gelir. Gelmezse 980 tl olacak. Piyasaya göre bu da uygun fiyat. Forum İstanbul Samsung bayisinden 1400 tl fiyat aldım çünkü.

• Almamak için kendimi zor tutuyorum am bir yandanda ikinci bie yeniçarşım vakası yaşanırmı diye koruyorum.

Hızlıalda altın siparişleri iptal ve iadede edilemiyor. paraf puanları iptal ederse bırakın kar yapmayı baya zarar edeceğiz.
  • Lütfen buradaki arkadaşlar dillendirmesin, müşteri hizmetlerini arayıp sormayın geçerli mi vs diye. burada herkes yazmış geçerli diye, almak isteyen alsın sorularınızı burada sorun. Dillendirmeyelim, kendi kendimize zarar vermeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkandr

Lütfen buradaki arkadaşlar dillendirmesin, müşteri hizmetlerini arayıp sormayın geçerli mi vs diye. burada herkes yazmış geçerli diye, almak isteyen alsın sorularınızı burada sorun. Dillendirmeyelim, kendi kendimize zarar vermeyelim

+ 1907
  • gold magazasini aradim fotograf makinelerindeki % 30 indirim icin.bana sadece nikin d3100 de kampanya oldugunu soyledi oda kampanyali fiyati 1049 dedi by nasil kampanya anlamadim baska sitelerde daha ucuz bu makina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYANLAR YÜZÜNDEN DİĞER ALIŞVERİŞ YAPANLARIN İNDİRİMİ İPTAL OLACAK BU GİDİŞLE..ADAM ALDIM MESAJ GELDİ DİYOR BİZİM ELEMANLAR EMİNMİSİN SON KARARINMI DİYOR..BİRDE ÜSTÜNE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORLAR..BU FORUMDA EN UYUZ OLDUĞUM NOKTA BU..BIRAKIN MH Yİ ARAMAYI ADAMLAR ALMIŞ SİZDE ALIN ALTIN ALACAKSANIZ..
  • quote:

quote:

quote:

Samsung Crystal AQ12ESMNSTK 12.btu klima almak istiyorum. Gold ve hızlıal da 1180 tl. Piyasaya göre kampanyalı fiyat sayılır. Paraf kartım var ve bugün paraf günüm.

Hızlıal dan alırsam: 1.180 TL -150 babalar günü -30 paraf günü- 30 mobil - 20 avantajix = 950 tl
    Gold dan alırsam : 1.180 - 150 babalar günü - 30 paraf günü = 1.000 tl

Sizce hangisinden almalıyım. Ya da hangisine güvenmeliyim. Hesaplarımda yanlışlık var mı? Hızlı alda babalar günü için 150 tl indirimi alabilirmiyim.

En son bu ürünü daha uyguna nerden ve nasıl alabilirim

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Gold link

Hızlı Al link

yardım edebilecek yok mu?

ürünü hızlıaldan 150 babalar günü+30 paraf günü+30 mobil + 17 tl avantajix = 951 tl ye aldım. İnşallah paraf günü indirimi gelir. Gelmezse 980 tl olacak. Piyasaya göre bu da uygun fiyat. Forum İstanbul Samsung bayisinden 1400 tl fiyat aldım çünkü.

Bide Halhbank BKMExpress ile anlaşsaymış ordan da bi 40 TL götürürdünüz, sonra deymeyin keyfinize. Hayırlı Olsun Hocam, bu arada 150 tl indirim Sms'i geldimi acabaa ? Ayrıca mobilden kastınız mobil uygulaması değil mi ? Hem o uygulama hem de avantajix indirimini nasıl yaptınız açıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 12 Haziran 2013; 19:07:24 >

• Arkadaşlar ben de şimdi 1 tam 5 tane 1grlık aldım. 1039TL tuttu. 150TL indirim mesajı geldi. Kimsey arayıp söylemesin
  • kampanya ParaFly'da da geçerli. Ordan alıyorsunuz 1000 TL için 20TL Parafpara geliyor. 4le çarpıp anında 80TL lik uçak bileti alabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün hizlial.com'dan alım yaptım, mesaj geldi ama bugün dönem içi işlemlere yansımamış indirim. Benim gibi olan var mı?
  • Hizli al dahil oluyorda hepsiburada neden dahil olmuyor ki anlamadim..aciklamalarda hizli al yok hepsiburadayi deneyen oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Ben dün hizlial.com'dan alım yaptım, mesaj geldi ama bugün dönem içi işlemlere yansımamış indirim. Benim gibi olan var mı?

hala provizyonda olmasın?

hızlı al gold kuruluşu olduğu için goldda kampanya ya dahil olduğu için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 12 Haziran 2013; 19:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbdjeo

Hizli al dahil oluyorda hepsiburada neden dahil olmuyor ki anlamadim..aciklamalarda hizli al yok hepsiburadayi deneyen oldum

hızlıal gold a ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Ben dün hizlial.com'dan alım yaptım, mesaj geldi ama bugün dönem içi işlemlere yansımamış indirim. Benim gibi olan var mı?

hala provizyonda olmasın?

Yok, dönem içi işlemlere yansımış durumda. Mesaj da geldi indirim için, hadi hayırlısı bakalım.

https://store.donanimhaber.com/7c/1a/b8/7c1ab8369f02c9f61ae0e468d4755ca2.jpg

• Sanalkartla alışverişler geçerli mi acaba?
    Ayrıntılı bilgi bulamadım. Varmı test eden bir arkadaş?
  • Hızlıaldan tek çekim alınabiliyormu altın yoksa otomatik 6 taksitmi yapıyor paraf ?
  • Ankaradan paraf kartını kullandırmak isteyen varmı ? 1000 tllik ürün alıcam peşin 850 tl vericem.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.