Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustiua

ayın 16sını bekliyorum paraf gününe denk gelsin diye ben de almayı düşünüyorum bakalım inşallah indirimi geri çekme olmaz çünkü piyasanın üstü fiyatlar

Bizde risk aldık zaten. Risk almadan para kazanılmıyor bu devirde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

Hızlı aldan 3 arkadaş gramı 90,5 den 11,5 gr altın aldık arkadaşlar. Hepimize de mesaj geldi. ;)

Teşekkürler paraf.

taksit olayı nasıl oluyor? 6 taksiti otomatik ilave ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumland -- 12 Haziran 2013; 15:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM

Samsung Crystal AQ12ESMNSTK 12.btu klima almak istiyorum. Gold ve hızlıal da 1180 tl. Piyasaya göre kampanyalı fiyat sayılır. Paraf kartım var ve bugün paraf günüm.

Hızlıal dan alırsam: 1.180 TL -150 babalar günü -30 paraf günü- 30 mobil - 20 avantajix = 950 tl
    Gold dan alırsam : 1.180 - 150 babalar günü - 30 paraf günü = 1.000 tl

Sizce hangisinden almalıyım. Ya da hangisine güvenmeliyim. Hesaplarımda yanlışlık var mı? Hızlı alda babalar günü için 150 tl indirimi alabilirmiyim.

En son bu ürünü daha uyguna nerden ve nasıl alabilirim

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Gold link

Hızlı Al link

yardım edebilecek yok mu?

Hızlı al da ürünü sepete ekleyip çıkmam dan dolayı Müşteri hizmetlerinden fadime hanım aradı. Ve %2 indirim teklif etti. 22 tl indirim olmuş oluyor. Ben dedim ki kendisine 20 tl hediye çeki var. Mobil de 30 tl. Sunumş olduğunuz indirim bunun altında. Sizi tercih etmem için %5 indirim istiyorum dedim. Vermedi :)

• Parçalı ödeme ile oluyorsa 2 bin lik buzdolabı geldi 1700 e
  • İnternet sitesinde geçerli değil banka müşteri hizmetleri ile görüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

ayın 16sını bekliyorum paraf gününe denk gelsin diye ben de almayı düşünüyorum bakalım inşallah indirimi geri çekme olmaz çünkü piyasanın üstü fiyatlar

Bizde risk aldık zaten. Risk almadan para kazanılmıyor bu devirde

doğru söze ne hacet :) ben de paraf günü ile birleşsin tam olsun dedim olmuşken :)
  • arkadaşlar bende şimdi 11,5 gr altın siparişi geçtim. mesaj geldi. alacak arkadaşlara duyrulur
  • quote:

Hızlı aldan 3 arkadaş gramı 90,5 den 11,5 gr altın aldık arkadaşlar. Hepimize de mesaj geldi. ;)

Teşekkürler paraf.

Al satta ne kadar kazanç oluyor? Kaça bozuyorlar bir bilginiz var mı? Ayrıca çeyrek veya yarım alıp bozmak mı daha karlı bu mu?
    Peşin alışverişe %2 puan veriyor hizli al bildiğim kadarıyla. Peki +6 taksit peşin alışverişe eklenir mi ki
    Not: İşin b.kunu çıkarmak afedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkozi -- 12 Haziran 2013; 15:24:29 >
  • şu ana kadar maşallah bi sorun yok gibi duruyor. gerçi bi sorun olmaması lazım çünkü açıklama da Gold Teknoloji Marketleri demiş hızlı al'da bir gold teknoloji marketi değil mi sonuçta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Bende ParafCard ile HızlıAl'dan 11 gram altın aldım, 150 TL indirim SMS'i geldi hemen

üstad bu süper oldu ya

Aynen hocam, haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler
  • Arkadaslar Hizlial altin için mesaj geliyor anladik da donem ici işlemlerde görünen var mi? Birisi Yenicarsim hakkinda yazmis ki çok basit sekilde Hizlial/Halkbank arasında da bu iletişim olabilir,illa posta altin görünmüyor olayina siginmak yeterli değil yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla burdaki bazı arkadaşlar sazanlık yapıp zırt pırt Halkbankası-Hızlıal müşteri temsilcilerini aramazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Geçen n11'de bir çamaşır makinesi vardı. 1 gün sonra World kampanyasıyla ilgili adam soru-cevap kısmına soru sormuş.

Ürünü kaldırdılar, sipariş verenlerinkini de iptal ettiler.

Sazan olmayalım, olanları da uyaralım
  • Arkadaşlar hızlı al tam altın 589TL şu an. 6000TL limitli krei kartımın limitini doldurmayı düşünüyorum. 5890TL 150TL babalar günü+30TL parafgünüm 5710TL'ye geliyor. Tanesini 560TL'den bozarlar mı bilmiyorum ama bozarlarsa sadece 110TL ile 18 aylık kredi çekmiş gibi olucaz Ekstra indirim yapma yolu var mı bundan ayrı BKM 40TL ve mobil uygulama 30TL'yi de ekleyebiliyorsak Toplam masraf 40TL'ye düşmüş olur ki Bu devirde babası oğluna böyle kıyak yazpmaz
    Sorum şu ki tam altını kaça alıyor şu sıra kuyumcular?
  • Bugun allahin izni ile tvyi ve beyaz esyalari aliyorum zaten piyasadan biraz ucuzdu 400 lira karim olcak valla bollikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam altını 530 civarı alıyorlar yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Tam altını 530 civarı alıyorlar yanlış bilmiyorsam.

530 sa düşündüğüm kadar karlı olmaz tabi ama yine de fena değil. Bugün iş çıkışı kuyumculara sorucam. Ona göre kararımı veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

quote:

530 sa düşündüğüm kadar karlı olmaz tabi ama yine de fena değil. Bugün iş çıkışı kuyumculara sorucam. Ona göre kararımı veririm

Kapalı çarşı civarı fiyatlar daha yüksek olabilir.Kontrol etmekte faya var.
  • quote:

Arkadaşlar hızlı al tam altın 589TL şu an. 6000TL limitli krei kartımın limitini doldurmayı düşünüyorum. 5890TL 150TL babalar günü+30TL parafgünüm 5710TL'ye geliyor. Tanesini 560TL'den bozarlar mı bilmiyorum ama bozarlarsa sadece 110TL ile 18 aylık kredi çekmiş gibi olucaz Ekstra indirim yapma yolu var mı bundan ayrı BKM 40TL ve mobil uygulama 30TL'yi de ekleyebiliyorsak Toplam masraf 40TL'ye düşmüş olur ki Bu devirde babası oğluna böyle kıyak yazpmaz

Bende tam altın almayı düşünüyorum. kuyumculara kaça satabiliriz bilen veya öğrenme imkanı olup öğrenebilecek varmı?

(560 tlden kesinlikle alacaklarını düşünmüyorum maximum 540-545 tl aralığında alırlarsa iyi.)

• quote:

quote:

fiyatlarını sorduğunda alıntılayıp cevap yazabilirmisin hocam ona göre bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Arkadaşlar hızlı al tam altın 589TL şu an. 6000TL limitli krei kartımın limitini doldurmayı düşünüyorum. 5890TL 150TL babalar günü+30TL parafgünüm 5710TL'ye geliyor. Tanesini 560TL'den bozarlar mı bilmiyorum ama bozarlarsa sadece 110TL ile 18 aylık kredi çekmiş gibi olucaz Ekstra indirim yapma yolu var mı bundan ayrı BKM 40TL ve mobil uygulama 30TL'yi de ekleyebiliyorsak Toplam masraf 40TL'ye düşmüş olur ki Bu devirde babası oğluna böyle kıyak yazpmaz

Bende tam altın almayı düşünüyorum. kuyumculara kaça satabiliriz bilen veya öğrenme imkanı olup öğrenebilecek varmı?

(560 tlden kesinlikle alacaklarını düşünmüyorum maximum 540-545 tl aralığında alırlarsa iyi.)

560 çok iyimser bir tahmin olmuş ben de sonradan araştırdım. 540 olabilir diye tahmin ediyorum. Bu durumda 300TL'lik bir masraf çıkıyor ki bu da fena sayılmaz. Elimize geçene kadar 2-3 gün geçse o arada artık artar veya düşer o da nasip meselesi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.