Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakaik

quote:

Orijinalden alıntı: ciyomiyo

quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Arkadaşlar ben "Nadir Metal Külçe Gram Altın 1 Gram" aldım biraz pahalıya geldi diğerini görmemiştim.
    Ama paraf indirimim yansımış "11.06.2013 Paraf tan Babalar Günü İndirimi +150,00 TL" diye İnternet bankacılığından görülmekte.

benimde 150 internet şubesine yansımış 30 tl gözükmüyor dün tanımlayıp mesaj geldikten sonra alışveriş yaptım müşteri hizmetlerinimi aramamız lazım acaba

30 TL indirime Güncel kampanyalarımdan baktınız mı?
    1-2 gün bekleyip bakıp arayın bana kalırsa.

baktım yansıma yok şu an 2 -3 gün sonra ararım olmadı saolun

• Bende ParafCard ile HızlıAl'dan 11 gram altın aldım, 150 TL indirim SMS'i geldi hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Bende ParafCard ile HızlıAl'dan 11 gram altın aldım, 150 TL indirim SMS'i geldi hemen

üstad bu süper oldu ya
  • 23 adet 1gr. Toplam 2.083.86 TL 2 Kart ile Parçalı Ödeme 6 Taksit +6 Taksit Banka'dan teşekkürler Paraf
  • Hızlıaldan parçalı ödeme ile sipariş verdim. Bir kısmını parafla,diğer kısmınıda bkm üzerinden bonusla ödedim. Siparişim hala tamamlanmayan siparişlerde görünüyor ve kalan tutar kısmında -68,14 liralık bir tutar görünüyor. Parçalı ödemeyi paraf+bkmyle yapabilen var mıydı daha önce,aynı sorunu yaşayan oldu mu? MH'den cevap bekliyorum,merak edenleri bilgilendiririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Hızlıaldan parçalı ödeme ile sipariş verdim. Bir kısmını parafla,diğer kısmınıda bkm üzerinden bonusla ödedim. Siparişim hala tamamlanmayan siparişlerde görünüyor ve kalan tutar kısmında -68,14 liralık bir tutar görünüyor. Parçalı ödemeyi paraf+bkmyle yapabilen var mıydı daha önce,aynı sorunu yaşayan oldu mu? MH'den cevap bekliyorum,merak edenleri bilgilendiririm...

parçalı ödeyince bkm 40 TL indirimini yakalayabildiniz mi?
  • hizlial.com
    Parafcard
    HTC One
    150 TL indirim ok.
    Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar911

arkadaşlar ben 830 tl lik alışveriş yapıcam 30 tl mobil indirimi kullandık kalan 800 ü parcala ve öde kısmından 500 tl sini parafla odesem 75 tl ındırımı kapsam kalan 300 üde bonusla bkm üzerinden ödesem 40 da ordan alsam birde paraf günüm 30 da o etii 175 tl indirim 655 e gelir bu alış verişi bu kombinasyonu deneyen varmı yada uygulayabilirmiyim hızlıalda

Denedim,sistem saçmaladı üst mesajımda belirttiğim gibi. Cevap bekliyorum müşteri hizmetlerinden. Siz denediniz mi?
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben 830 tl lik alışveriş yapıcam 30 tl mobil indirimi kullandık kalan 800 ü parcala ve öde kısmından 500 tl sini parafla odesem 75 tl ındırımı kapsam kalan 300 üde bonusla bkm üzerinden ödesem 40 da ordan alsam birde paraf günüm 30 da o etii 175 tl indirim 655 e gelir bu alış verişi bu kombinasyonu deneyen varmı yada uygulayabilirmiyim hızlıalda

Denedim,sistem saçmaladı üst mesajımda belirttiğim gibi. Cevap bekliyorum müşteri hizmetlerinden. Siz denediniz mi?

İptal olacak siparişiniz.
    Sizin gibi 2-3 arkadaşın ki iptal oldu eksi bakiyeden dolayı.
    Sipariş iptal olmadan bugün pos cihazları gün sonu yaparsa ,iade de taksitle aldıysan taksitli ödenir bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 12 Haziran 2013; 14:18:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Hızlıaldan parçalı ödeme ile sipariş verdim. Bir kısmını parafla,diğer kısmınıda bkm üzerinden bonusla ödedim. Siparişim hala tamamlanmayan siparişlerde görünüyor ve kalan tutar kısmında -68,14 liralık bir tutar görünüyor. Parçalı ödemeyi paraf+bkmyle yapabilen var mıydı daha önce,aynı sorunu yaşayan oldu mu? MH'den cevap bekliyorum,merak edenleri bilgilendiririm...

parçalı ödeyince bkm 40 TL indirimini yakalayabildiniz mi?

308 lira kalmıştı paraf ödemesinden sonra,40 lira düştü ve bkm den 268 çekti ama tuhaf bir şekilde sipariş tamamlanamadı,bekliyorum. Hiç bulaşmamak lazımdı bu hızlıala ama girdik bakalım bir işe...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

quote:

İptal olacak siparişiniz.
    Sizin gibi 2-3 arkadaşın ki iptal oldu eksi bakiyeden dolayı.
    Sipariş iptal olmadan bugün pos cihazları gün sonu yaparsa ,iade de taksitle aldıysan taksitli ödenir bilgin olsun.

İptal etmemişler mesaj geldi şimdi,ödeme onayında görünüyor siparişim yamuk olmaz umarım. İptal olursa paraf indiriminden tekrar başka alışverişte yararlanamam ona yanarım...

• parafım var , ipad 4 alacağım, nerden almamı tavsiye edersiniz?

hızlıal uygun gibi duruyor, ama paralel ithalat olması beni düşündürüyor.
  • medimarkt da geçerlimi paraf ile 600 liralık üründe 100 lira indirim alabilirmiyim tek çekim de geçerlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Bende ParafCard ile HızlıAl'dan 11 gram altın aldım, 150 TL indirim SMS'i geldi hemen

üstad bu süper oldu ya

alıp satsak devamlı 150 tl indirim gelicekmi tek seferlikmi bu indirim
  • paraf para puanı nerde kullanabiliriz internet haricinde veya internette

advantage ve cardfinans para puanları dia ve hepsibura.com da kullandım ama paraf para puanları kullanamadım
  • arkadaslar golddan fotograf makinesi alacagim parafa % 30 indirim diyor.nasil olacak bu deneyen oldumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecms

Arkadaslar bir sorum olacak Buzdolabi ihtiyacim var ve paraf kartim ile almak istiyorum ( bu magzalarda onerebileceginiz buzdolabida olur ise sevinirim ) su anda bende 2 tane benim adima paraf kart var biri gold ve digeri normal. Eger alacagim buzdolabi 2200 tl civari olursa parcali odeme yaparak her iki karttan 1100 - 1100 cektirirsem babalar gunu kampanyasindan 2 kartim ile faydalanabiliyormuyum ? yani buzdolabi bana 1900 usd gelirmi ?

bunu bende merak ediyorum, 4000 tl alışverişi farklı 4 kartla yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogullu

quote:

Orijinalden alıntı: ecms

Arkadaslar bir sorum olacak Buzdolabi ihtiyacim var ve paraf kartim ile almak istiyorum ( bu magzalarda onerebileceginiz buzdolabida olur ise sevinirim ) su anda bende 2 tane benim adima paraf kart var biri gold ve digeri normal. Eger alacagim buzdolabi 2200 tl civari olursa parcali odeme yaparak her iki karttan 1100 - 1100 cektirirsem babalar gunu kampanyasindan 2 kartim ile faydalanabiliyormuyum ? yani buzdolabi bana 1900 usd gelirmi ?

bunu bende merak ediyorum, 4000 tl alışverişi farklı 4 kartla yapsak?

faydalanırsın. tek şart kart sahipleri aynı kişi olmayacak. kampanya kart bazında değil müşteri bazında.
  • Hızlı aldan 3 arkadaş gramı 90,5 den 11,5 gr altın aldık arkadaşlar. Hepimize de mesaj geldi. ;)

Teşekkürler paraf.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 16sını bekliyorum paraf gününe denk gelsin diye ben de almayı düşünüyorum bakalım inşallah indirimi geri çekme olmaz çünkü piyasanın üstü fiyatlar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.