Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: armany

az önce bugünü parafgünüm seçtim, sonra 12 gram aldım kargoyla beraber 1.088,36 TL tuttu, (IARnin gram altınlarını tek tek aldım) alışveriş sonrası önce bugün parafgününüz indirimden faydalanın msjı ve 150tl babalar günü indirimi kazandınız msjı geldi, toplamda 180TL indirim geliyor gibi ki gayet iyi gramı 75.69TLye geldi..

mobil indirimden faydalanamadınız mı?

Hocam ,şu altın alımı konusunu net bir şekilde anlatabilir misiniz? En hesaplı nasıl alınır, aldığımız altını satarken hangi problemler çıkabilir, alış-satış kar, zarar oranları nelerdir , alırken hangi firmayı seçmek avantajlı vs vs

Teşekkürler.
    Not: paraf kartım var ve bugün paraf puan günüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30TL mobil indirimi için ne yapmamız gerekiyor ? hızlıal a mobilden girmek yeterli mi ?
  • 4-5 mesaj üste baksanız yazıklarımı okursunuz konuya her giren direk aynı soruyu soruyor yahu biraz bakının önce.

Altın için avantajix hızlıalda geçerli olmuyor.Mobil indirimi altında kullanamıyoruz.Bkm indirimini de parafla kullanamadığımıza göre maksimum kazanç miktarı 1000 tl üstü için 150 babalar günü ve 30 tl paraf günüm indirimi.ALtını hızlıaldan yüksek fiyatla aldığımızda şimdiki gram altın alış fiyatına kıyaslandığında toplamda al sat yapsak 88 TL karımız olacak.Değer mi değmez mi siz karar verin.

İaR altnlar direk bankaya para gibi yatabiliyor.Nadir metal yatamıyor.
    Genelde İAR ın 10 gram olanlarından bir tane 1 gram olandan 1 tane tane alıyorlar.

http://www.hizlial.com/iar-24-ayar-gram-altin-kulce-altin-10-gr/24.004.4086.0004
    http://www.hizlial.com/iar-24-ayar-gram-altin-kulce-altin-1-gr/24.004.4086.0001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 12 Haziran 2013; 11:16:54 >

• Altının Gramı 77.65 TL'ye geldi, sağolun arkadaşlar, çok yaşa Paraf!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: murat550

vatan.ın mağazasından direkt 2000tl lik alışveriş yapsam 150tl artı parafgünü indirimi uygulanır mı ? yoksa bu pos olayından dolayı web.den mi alışveriş yapmalıyım...

son olarak iphone için nereden alırsam daha uyguna gelir şimdiden teşekkürler

Arkadaşım vatan bilgisayar paraf üye işyeridir.İnternetten yapılan alışveriş otomatik paraf posundan geçer.Mağaza da ise fiziki kart kullanımında sadece dikkat edin halk bank posundan geçsin.

teşekkür ederim hocam
  • Gold-Teknosa-Vatan-Darty den alabileceğim güzel TV var mı arkadaşlar kampanyayı kullanalım. 1500tl falan bütçe var
  • Merhaba,

Hızlıal'dan 2 ürün sepete eklemiştim sabah biraz önce aradılar 30 TL indirim verelim dediler. Neyse mail attılar ancak bu arada paraf babalar günü geçerli mi diye sorduğumda "bazıları müşteriler yazmışlar indirim geçerli, bankadan mesaj geldi diye ama dedi bankanın bize söylediği kesinlike geçerli olmadığı" dedi. Ben golddan alacağım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Merhaba,

Hızlıal'dan 2 ürün sepete eklemiştim sabah biraz önce aradılar 30 TL indirim verelim dediler. Neyse mail attılar ancak bu arada paraf babalar günü geçerli mi diye sorduğumda "bazıları müşteriler yazmışlar indirim geçerli, bankadan mesaj geldi diye ama dedi bankanın bize söylediği kesinlike geçerli olmadığı" dedi. Ben golddan alacağım ;)

Kliksa da aynı şeyi yapıyor normalde indirim olayı için.Diğer indirim işi ise hızlıal için banka ekstresi kesilene kadar sürümcemede kalacak bir durum malasef.Dönem içi işlemlerde gözükse bile banka istediği taktirde direk indirimi iptal edebilir.
  • Arkadaslar bir sorum olacak Buzdolabi ihtiyacim var ve paraf kartim ile almak istiyorum ( bu magzalarda onerebileceginiz buzdolabida olur ise sevinirim ) su anda bende 2 tane benim adima paraf kart var biri gold ve digeri normal. Eger alacagim buzdolabi 2200 tl civari olursa parcali odeme yaparak her iki karttan 1100 - 1100 cektirirsem babalar gunu kampanyasindan 2 kartim ile faydalanabiliyormuyum ? yani buzdolabi bana 1900 usd gelirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: armany

az önce bugünü parafgünüm seçtim, sonra 12 gram aldım kargoyla beraber 1.088,36 TL tuttu, (IARnin gram altınlarını tek tek aldım) alışveriş sonrası önce bugün parafgününüz indirimden faydalanın msjı ve 150tl babalar günü indirimi kazandınız msjı geldi, toplamda 180TL indirim geliyor gibi ki gayet iyi gramı 75.69TLye geldi..

mobil indirimden faydalanamadınız mı?

Hocam ,şu altın alımı konusunu net bir şekilde anlatabilir misiniz? En hesaplı nasıl alınır, aldığımız altını satarken hangi problemler çıkabilir, alış-satış kar, zarar oranları nelerdir , alırken hangi firmayı seçmek avantajlı vs vs

Teşekkürler.
    Not: paraf kartım var ve bugün paraf puan günüm.

http://www.hizlial.com/iar-24-ayar-gram-altin-kulce-altin-1-gr/24.004.4086.0001 linkteki 1gr.lıklardan sepete ekleyin en uygun bu şekilde olur, 10grı 905Tlye gelir, diğer türlü 10grlıkları 914,89 TLden satıyorlar, kuyumculara bozdururken farkı yok zaten ha iar ha nadir gold

• quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

N11 oluyor mu arkadaşlar?

Bilgisi olan yok mu?
  • puanları geri çekme ihtimalleri var mıdır acaba?

• 12 X 1 gr altın alsak = 1086 tl eder
    12 gr bankadan alsam şu anda = 72 tl ucuza alırım
    150 indirimin yarısı bu farka gider
    paraf günü ve 30 tl mobil indirimle yine 100 tlyi geçer kazanç.
    hımmm
  • yanıt için teşekkürler.

net fiyat: 905 tl
    indirimler: (150+30):180 tl
    bugünkü satış fiyatını dikkate alırsak 83.8122x10: 838,22 tl
    905-838: 67 tl fark
    180:67:113 tl net kar

Hocam, hesap doğru mudur?

• 11,5 gram alındığı zaman daha çok kar edilmiyor mu ? Bi arkadaş ile öğleden sonra alacağız hızlı al'dan.. Bakalım. 11,5 gr altın alıcaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya şartlarını iki okuyun arkadaşlar yoksa sonu hüsran olabilir.

150 TL indirim için en az 1.000 TL'lik alış-veriş yapmanız gerek.

Ayrıca diğer indirimlerin geçerli olup olmadığını da kontol ediniz, BKM, Mobil indirim gibi, arkadaşlar uyarmış BKM'de Halkbankası yokmuş, Mobil indiriminde de altın geçerli değilmiş.
  • quote:

yanıt için teşekkürler.

hesap yanlış hocam.

24 ayar altın has altın değildir.
    kuyumcular 0,995 ile çarparak fiyatı has altına dönüştürürler.

905 tl lik altın alımına 150 tl indirim kazanamazsınız.

şu an hizlial fiyatı 90,50 tl olan 1 gram 24 ayar külçe altından 12 gram almanız lazım.

90,50 x 12 = 1086 tl

150+30 tl indirimle = 180 tl

kuyumcunun sizden alışı:

83,15 x 0,995 x 12 = 992,80

1086 - 992,80 = 93,20 tl kar edersiniz.

• vatan'ın internet mağazasından almayı düşünen arkadaşlar, amman dikkat.

Şöyle ki, şubat'taki garanti sevgililer günü kampanyasında (5*50TL) alışverişlerinin 2*50TL'sini vatanbilgisayar.com'dan ve birini vatan bilgisayar'ın fiziki mağazasından yapmıştım. Bu alışverişlerde vatan bilgisayar mağazasından yaptığım sayıldı ancak vatanbilgisayar.com'dan yaptıklarım sayılmadı. Sebebi ise, internet alışverişlerim garanti pos'undan geçmemişmiş...

Amman dikkat...

Bence üşenmeyin, gidip vatan'ın fiziki mağazasından satın alın, 150 TL yalan olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

quote:

yanıt için teşekkürler.

hesap yanlış hocam.

24 ayar altın has altın değildir.
    kuyumcular 0,995 ile çarparak fiyatı has altına dönüştürürler.

905 tl lik altın alımına 150 tl indirim kazanamazsınız.

şu an hizlial fiyatı 90,50 tl olan 1 gram 24 ayar külçe altından 12 gram almanız lazım.

90,50 x 12 = 1086 tl

150+30 tl indirimle = 180 tl

kuyumcunun sizden alışı:

83,15 x 0,995 x 12 = 992,80

1086 - 992,80 = 93,20 tl kar edersiniz.

Hocam, Allah razı olsun. Kaç kişinin hayır duasını aldınız bu açıklamanızla.

Tekrar Teşekkürler.

• herkez altına yönelmiş ama 2 kartla ıphone5 alsak yanına birşeyler ekleyip bu indirimleri sağlar mı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.