Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paraf günümü babalar günü kampanyasıyla birleştiren oldu mu? Her iki kampanya birleşiyor mu?
  • N11 oluyor mu arkadaşlar?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    çeyrek altın aldığımızda da 150tl indirimden faydalanıyoruz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum13

çeyrek altın aldığımızda da 150tl indirimden faydalanıyoruz dimi?

Tabi hocam. hızlıal'dan alınan tüm ürünlerle indirim oluyor, en azından şuana kadar...

Umarım bir sıkıntı çıkarmazlar sonradan.
  • az önce bugünü parafgünüm seçtim, sonra 12 gram aldım kargoyla beraber 1.088,36 TL tuttu, (IARnin gram altınlarını tek tek aldım) alışveriş sonrası önce bugün parafgününüz indirimden faydalanın msjı ve 150tl babalar günü indirimi kazandınız msjı geldi, toplamda 180TL indirim geliyor gibi ki gayet iyi gramı 75.69TLye geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

az önce bugünü parafgünüm seçtim, sonra 12 gram aldım kargoyla beraber 1.088,36 TL tuttu, (IARnin gram altınlarını tek tek aldım) alışveriş sonrası önce bugün parafgününüz indirimden faydalanın msjı ve 150tl babalar günü indirimi kazandınız msjı geldi, toplamda 180TL indirim geliyor gibi ki gayet iyi gramı 75.69TLye geldi..

Benim paraf günüm bugündü ancak onunla ilgili sms gelmedi. Yarın işlemlere yansımazsa ararım artık MH'yi.
  • quote:

az önce bugünü parafgünüm seçtim, sonra 12 gram aldım kargoyla beraber 1.088,36 TL tuttu, (IARnin gram altınlarını tek tek aldım) alışveriş sonrası önce bugün parafgününüz indirimden faydalanın msjı ve 150tl babalar günü indirimi kazandınız msjı geldi, toplamda 180TL indirim geliyor gibi ki gayet iyi gramı 75.69TLye geldi..

Hocam peşin mi ödediniz taksitle mi ? Bende bu gece alacağım inş. 13 ünde paraf günüm.
  • Ohhh yav. Benim de dönem içi bilgilerime yansımış 150 TL indirim.

Bu ayki extre borcum -'ye inmiş. Güzel alış-veriş oldu. Hem kampanyadan yararlandım hem de ihtiyacım olmamasına rağmen bir şey alma derdinden kurtuldum.

Teşekkürler Paraf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

quote:

Hizlialda altin deneyen varsa 11 gram altin 1012 lira yapiyor 150 ciktikmi 862 / 11 = 78.36 liraya denk geliyor gram ve cok iyi fiyat taksitli altin icin

ALTIN almak isteyenler varsa

Arkadaslar hizlial da bu dedgimi sekilde yaptim ve halkbanktan 150 tl indirim kazandiniz mesaji geldi

Almak isteyenlere duyrulur

hocam kargolandı mı altınınız? Dönem içi işlemlere indiriminiz yansıdı mı bilgilendirir misiniz?

Teşekkürler

Evet hesap hareketlerime baktım

11.06.2013 Paraf tan Babalar Günü İndirimi +150,00 TL 0,00

kredi kartı hesabıma yansımış. Kargoda bugün yarın çıkar acelesi yok nede olsa. daha öncede hızlıaldan altın almıştım sorun olmadı

30TL mobil indirimi yada 40TL BKM indirimini yansıtmanın yolu halen bulunamadı değil mi? Tabi ALTIN için? Bilen var mı?

• parafgünüyle ilgili hatırlatma msjı geldi, indirim kazandınız şeklinde bi ibare yoktu lakin yansır diye tahmin ediyorum, alışverişide taksitle yapma imkanı vardı 6taksitti yanlış hatırlamıyorsam ama ben tek çekim yaptım
  • vatan.ın mağazasından direkt 2000tl lik alışveriş yapsam 150tl artı parafgünü indirimi uygulanır mı ? yoksa bu pos olayından dolayı web.den mi alışveriş yapmalıyım...

son olarak iphone için nereden alırsam daha uyguna gelir şimdiden teşekkürler
  • Altın için avantajix hızlıalda geçerli olmuyor.Mobil indirimi altında kullanamıyoruz.Bkm indirimini de parafla kullanamadığımıza göre maksimum kazanç miktarı 1000 tl üstü için 150 babalar günü ve 30 tl paraf günüm indirimi.ALtını hızlıaldan yüksek fiyatla aldığımızda şimdiki gram altın alış fiyatına kıyaslandığında toplamda al sat yapsak 88 TL karımız olacak.Değer mi değmez mi siz karar verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 12 Haziran 2013; 10:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat550

vatan.ın mağazasından direkt 2000tl lik alışveriş yapsam 150tl artı parafgünü indirimi uygulanır mı ? yoksa bu pos olayından dolayı web.den mi alışveriş yapmalıyım...

son olarak iphone için nereden alırsam daha uyguna gelir şimdiden teşekkürler

Arkadaşım vatan bilgisayar paraf üye işyeridir.İnternetten yapılan alışveriş otomatik paraf posundan geçer.Mağaza da ise fiziki kart kullanımında sadece dikkat edin halk bank posundan geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Altın için avantajix hızlıalda geçerli olmuyor.Mobil indirimi altında kullanamıyoruz.Bkm indirimini de parafla kullanamadığımıza göre maksimum kazanç miktarı 1000 tl üstü için 150 babalar günü ve 30 tl paraf günüm indirimi.ALtını hızlıaldan yüksek fiyatla aldığımızda şimdiki gram altın alış fiyatına kıyaslandığında toplamda al sat yapsak 88 TL karımız olacak.Değer mi değmez mi siz karar verin...

taksitli alıp paraya çevirmek var işin içinde. cazip tarafı bu bence
  • bu kampanya için bi sms falan yok di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Altın için avantajix hızlıalda geçerli olmuyor.Mobil indirimi altında kullanamıyoruz.Bkm indirimini de parafla kullanamadığımıza göre maksimum kazanç miktarı 1000 tl üstü için 150 babalar günü ve 30 tl paraf günüm indirimi.ALtını hızlıaldan yüksek fiyatla aldığımızda şimdiki gram altın alış fiyatına kıyaslandığında toplamda al sat yapsak 88 TL karımız olacak.Değer mi değmez mi siz karar verin...

taksitli alıp paraya çevirmek var işin içinde. cazip tarafı bu bence

Bana göre değil dostum.Dün alan arkadaşlar emin değillerdi indirimin yasıyıp yansımayacağı konusunda çok tartıştık.Topun bankada olduğu hızlıalın kampanyadaki isimler arasında bulunmadığını iddia edip iptal edebileceği tartıştık.İşin güzel yanı indirim yansımış diyor arkadaşlar inşallah iptal olmaz diyelim indirimler.
    Ama dediğin gibi borcu olanın borcunu taksitle ödeyebilmesi için güzel bir fırsat olur üstüne birde 88 tl kar eder.

• quote:

mobil indirimden faydalanamadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

yok hocam onu kullanacak durum yoktu, bu haliylede iyi oldu bence..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

yok hocam onu kullanacak durum yoktu, bu haliylede iyi oldu bence..

Anladım telefon,tablet yoktu sanırım.
    Tabi bu haliyle çok iyi.Ben de hiçbir şey alamazsam altın alacağım şu mobil indirimi merak ediyorum yapan var mı?

• Hizlialdan'dan hangi ürünü aldınız arkadaşlar link verebilir misiniz veya ayrı ayrı 1 gr'lık mı eklediniz sepete?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.