arkadaşlar bunu bir ay önce aldım ama şuan çok yavaşlamış durumda internette gezerken bile zorlanıyorum lütfen bi bakın neden ne olabilir...
amd soket 939 3000+64 bit leadtek nf4uk nf4ultra 512mb ddr 400 kigston ram den ikitane sony 19"lcd ekran hs95 200gb sata samsung disk asus siyah ta 231 kasa 1.44 mb fdd s/b microsoft wireless 52x lg cdrom 16x nec 3520 dvdrw zyxesl 660 tek port rj45 adsl creatıve 5200 5+1 hp 1410 çok fonksiyonlu leadtek px6600 256 mb ekran
o bilgisayar yavaşlamaz. virus veya spy makinana girmiş olabilir. . bi tarat bilgisayarını . ad-aware ve avast yeterli olur
senin makinanın uçması lazım kesin virüs var kasperskyı tavsiye derim
FORMAT
format
eğer önemli dosyaların falan yoksa (varsa da CDye yazıver) hiç uğraşma format atı ondan sonra da kaspersky falan kur.. windowsun orjinal değilse updateleri kesinlikle açma..
yaw ne diye format atsın kardeşim. Taratmak cok mu zor. Arkadasım Forumun yazılım-Genel bölümüne bak. Orda virüs ve spy programları olacak. ad-aware (ya da spyware doctor) ,hijackthis ve antivir programlarını indirip guncelle (hijackin guncellenmeye ihtiyacı yok) v bilgisayarını tarat. nasıl taratman gerektigini merak edersen buraya yaz cevaplarım
Benim makinam hızlı istersen değiştirebiliriz eğer tek sorun hızsa:)) System mechanic ve xsoft spy programlarınıda kullanarak bir temizle bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme