|
Teknoloji savaşı: Çinli YMTC, ABD yaptırımlarına rağmen çip tasarımında atılım yaptı
-
-
çin haber ajansı gibi oldu DH
-
Sn. Oktay Akgöz Hocam, siz öyle diyorsanız doğrudur. Yorumlarınızı büyük bir ilgi ve heyecanla okuyorum. Değerli katkılarınız için teşekkürler.
-
Çin'in kendi teknolojilerine sahip olması şu konuda çok iyi olacak, belki her şey 10 katı daha ucuzlayacak.
-
İyi yaptı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim
-
Estağfurullah Sn. Oktay Akgöz Hocam. İnanın siz değerli tespitinizi paylaşana kadar buranın "Çin haber ajansına dönüştüğünü" fark edememiştim. Şu an her şey çok daha net anlaşılıyor.
Burada maalesef, çok afedersiniz Huawei'nin işletim sisteminden yeni çıkan modellerine, saatlerine kadar her şeyden bahsediliyor. (Bu arada Huawei ne olacak, bir marka diye düşünmeyin. Hua: Çin Wei: Başarı, Yapım anlamında, yani Çin'in Başarısı, Çin Yapar gibi son derece niyetlerini belli eden bir isim)
DH şapkasını önüne koyup düşünmeli ve bu yanlıştan dönmeli. Herhangi bir baskı veya istila varsa DM açık, oradan örgütlenebiliriz.
Saygılarımla iyi forumlar.
-
güzel ironi tebrik ederim :)
-
Hayır Çin pazarı eline aldıkça ucuz fiyat politikasından vazgeçer ki mecbur vazgeçer. O sadece bir strateji ve mecburiyet. Dolayısıyla rekabet iyidir.
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de Çin o pazarda olursa rekabet olur diyorum, çünkü şu anda bu pazar batının elinde sadece
-
Çin dünya lideri ülke olcak bu kesin ama şunu unutmayalım çin çok sinsi Yyuzune güler arkandan vururlar ve çok acımasızlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X