arkadaslar öncelikle herkese merhaba 8.sınıf öğrencisiyim ve teknoloji tasarım dersim pek iyi değil ve şimdi 2. dönem olduğu için yapım kuşağına gectik ve ben yapacak hic bır icad bulamadım sizden istedigim yapılabilecek olan icad.varsa lütfen yazın. herkese teşekürler..
bizim zamanımızda tek malzeme kullanarak falan yapardık. sizde de öyle mi yoksa herhangi birşey mi yapıyonuz
quote:
Orijinalden alıntı: Sam1998
arkadaslar öncelikle herkese merhaba 8.sınıf öğrencisiyim ve teknoloji tasarım dersim pek iyi değil ve şimdi 2. dönem olduğu için yapım kuşağına gectik ve ben yapacak hic bır icad bulamadım sizden istedigim yapılabilecek olan icad.varsa lütfen yazın. herkese teşekürler..
Hangi okul?
satıkadın i.ö.o
inovasyon yapıcaksanız yunus şekllnde dart yap dart tahtası degıl su attıgın şey
öyle tek malzemeyle degil bizde istedigin malzemeyle istedigini yapabilirsin fazla büyük ve yapılamayacak icadlarında maketini yapıyoruz
Pc masasının altında terlik olabilir. Altında elektrik üretimi olabilir düşük volt ile. Usb den terliğe sağlanabilir. Sonuçta öğretmen sana bu projeyi yaptırmaz.(Bize yaptırmamıştı zamanında) Detaylı şekil, yapılma aşaması gibi notlar düşersen hoş olur. Bu proje büyük ihtimal vardır, yapılmıştır. Hoca 8. sınıf öğrencilerinden mantıklı bi yapılmamış proje istemez ki zaten yapanda olmaz büyük ihtimal. Bu arada paint terkim