Şimdi Ara

Teknoloji Tasarım Dersi yardımmmmm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öncelikle herkese merhaba 8.sınıf öğrencisiyim ve teknoloji tasarım dersim pek iyi değil ve şimdi 2. dönem olduğu için yapım kuşağına gectik ve ben yapacak hic bır icad bulamadım sizden istedigim yapılabilecek olan icad.varsa lütfen yazın. herkese teşekürler..

• bizim zamanımızda tek malzeme kullanarak falan yapardık. sizde de öyle mi yoksa herhangi birşey mi yapıyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam1998

arkadaslar öncelikle herkese merhaba 8.sınıf öğrencisiyim ve teknoloji tasarım dersim pek iyi değil ve şimdi 2. dönem olduğu için yapım kuşağına gectik ve ben yapacak hic bır icad bulamadım sizden istedigim yapılabilecek olan icad.varsa lütfen yazın. herkese teşekürler..

Hangi okul?

• satıkadın i.ö.o
  • inovasyon yapıcaksanız yunus şekllnde dart yap dart tahtası degıl su attıgın şey
  • öyle tek malzemeyle degil bizde istedigin malzemeyle istedigini yapabilirsin fazla büyük ve yapılamayacak icadlarında maketini yapıyoruz
  • Pc masasının altında terlik olabilir. Altında elektrik üretimi olabilir düşük volt ile. Usb den terliğe sağlanabilir. Sonuçta öğretmen sana bu projeyi yaptırmaz.(Bize yaptırmamıştı zamanında) Detaylı şekil, yapılma aşaması gibi notlar düşersen hoş olur. Bu proje büyük ihtimal vardır, yapılmıştır. Hoca 8. sınıf öğrencilerinden mantıklı bi yapılmamış proje istemez ki zaten yapanda olmaz büyük ihtimal.
    Bu arada paint terkim
     Teknoloji Tasarım Dersi yardımmmmm!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tahta kaleminin kapağına silgi yapıştır
  • Başka Fikri olan yokmu yaaa
  • Bunu yapmam gerekiyor.

8. sınıf
    8. sınıf
    8. sınıf
    8. sınıf
    8. sınıf
    8. sınıf
    8. sınıf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.