Şimdi Ara

Teknoloji ustalarına soru? Dört seçenekten hangisini tavsiye ediyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli teknoloji dostları. Bir ultrabook almaya karar verdim ancak aşağıdaki dört ürün arasında kararsız kaldım. Esasen herbirinin artıları ve eksileri mevcut. Beklentilerime gelecek olursak, oyundan uzak duran, genelde web ve ofis programları kullanan biriyim. Öte yandan fan sesinden nefret ediyorum ve bu kadar basit işlemlerde özellikle çoklu pencereli tarayıcı işlemlerinde kasma olmaması en büyük beklentim. Son olarak tablet ve ultrabook ikisi bir arada istediğim için seçenekleri bu çerçevede belirledim.

Siz değerli dostlara soracağım aşağıdaki 4 seçenekten hangisini tavsiye edersiniz ve hangi sebeplerle?

1-Sony Vaio Fit Multi-Flip SVF14N15STB i5-4200U 8GB 500GB 14" Win8 +8GB SSD, Siyah,HD Gr. Fiyat: 2500TL

(Bu cihaza dair çekincelerim: fan sesi şikayetleri ve wi-fi nin zayıf çektiğine dair yabancı forumlardaki sıkıntılar, bunun dışında bir ultrabooka göre kalın (yaklaşık 2cm) olması.

2-Lenovo Yoga 2 Pro Intel Core i7 4510U 2.0GHz / 3.1GHz 8GB 256GB SSD 13.3" 59-425939. Fiyat: 2950TL

(Bu cihaza dair de fan sesi ve wifi zayıflığı şikayetlerini okudum. Bunun dışında tablet moduna aldığınızda tabanda klavye açık ve dokunulabilir durumda kalıyor, öte yandan trde neredeyse bu ürüne dair hiçbir tecrübe paylaşımı olmaması)

3-SONY Vaio DUO 13 SVD13213STW i5-4200U 4GB 128GB SSD 3G 13.3" Fiyat: 2850

(Bu ürüne dair çekincelerim ise, rengini sevmiyorum yani siyah modeli piyasada yok ve bu beyaz, bir ikinci husus ultrabook a göre kalın ve klavyesi dar bilek boşluğu mevcut değil klavyede)

4-Sony Vaio Fit Multi-Flip SVF14N18STB Core i7-4500U 8GB 500GB 14" Full HD+ Touch. Fiyat: 2900

(Buna dair çekincelerim ise klasik hdd kullanıyor olması yani ssd yok üzerinde, bu da cihazı yavaşlatan en büyük etken ancak 1. seçenekteki vaio fite göre donanımı daha kuvvetli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmazo -- 10 Ağustos 2014; 20:03:42 >

• Değerli arkadaşlar kısa sürede sipariş vermem gerekiyor, kıymetli fikirlerinizi lütfen esirgemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmazo

Merhaba değerli teknoloji dostları. Bir ultrabook almaya karar verdim ancak aşağıdaki dört ürün arasında kararsız kaldım. Esasen herbirinin artıları ve eksileri mevcut. Beklentilerime gelecek olursak, oyundan uzak duran, genelde web ve ofis programları kullanan biriyim. Öte yandan fan sesinden nefret ediyorum ve bu kadar basit işlemlerde özellikle çoklu pencereli tarayıcı işlemlerinde kasma olmaması en büyük beklentim. Son olarak tablet ve ultrabook ikisi bir arada istediğim için seçenekleri bu çerçevede belirledim.

Siz değerli dostlara soracağım aşağıdaki 4 seçenekten hangisini tavsiye edersiniz ve hangi sebeplerle?

1-Sony Vaio Fit Multi-Flip SVF14N15STB i5-4200U 8GB 500GB 14" Win8 +8GB SSD, Siyah,HD Gr. Fiyat: 2500TL

(Bu cihaza dair çekincelerim: fan sesi şikayetleri ve wi-fi nin zayıf çektiğine dair yabancı forumlardaki sıkıntılar, bunun dışında bir ultrabooka göre kalın (yaklaşık 2cm) olması.

2-Lenovo Yoga 2 Pro Intel Core i7 4510U 2.0GHz / 3.1GHz 8GB 256GB SSD 13.3" 59-425939. Fiyat: 2950TL

(Bu cihaza dair de fan sesi ve wifi zayıflığı şikayetlerini okudum. Bunun dışında tablet moduna aldığınızda tabanda klavye açık ve dokunulabilir durumda kalıyor, öte yandan trde neredeyse bu ürüne dair hiçbir tecrübe paylaşımı olmaması)

3-SONY Vaio DUO 13 SVD13213STW i5-4200U 4GB 128GB SSD 3G 13.3" Fiyat: 2850

(Bu ürüne dair çekincelerim ise, rengini sevmiyorum yani siyah modeli piyasada yok ve bu beyaz, bir ikinci husus ultrabook a göre kalın ve klavyesi dar bilek boşluğu mevcut değil klavyede)

4-Sony Vaio Fit Multi-Flip SVF14N18STB Core i7-4500U 8GB 500GB 14" Full HD+ Touch. Fiyat: 2900

(Buna dair çekincelerim ise klasik hdd kullanıyor olması yani ssd yok üzerinde, bu da cihazı yavaşlatan en büyük etken ancak 1. seçenekteki vaio fite göre donanımı daha kuvvetli)

lenovo en uygunu bence 256 ssd var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.