Şimdi Ara

Teknolojipazar.com'dan Uzak Durun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bugün internette dolanırken ürünü beğenmesem de fiyatı gayet iyi olduğu için ADATA SU630 240GB ürünü gördüm ve satın almayı düşündüm. Teknoloji Pazar üzerinde satışta olan ürün için ne olur ne olmaz diye sitenin canlı desteği ile iletişime geçip stokta olup olmadığını sordum. "Kritik stokta 1 adet var." denildi. Bende son ürünü satın aldım ve ürün stokta yok olarak değişti. Her şey iyi güzel derken sonra telefonla aradılar açamadım ardından canlı desteğe yazdım, ürünün stokta olmadığını işlemin iptal edildiğini söylediler. Zaten buraya kadar fiyasko, soruyorum stokta var ödemeyi yapıyorum stokta yok. Ürün durumu hakkında bir güncelleme yapılmıyor, iptal edildi vs. fatura yok bi' cacık yok. Henüz iade yapılmış bir tutar yok, tabi 14 gün gibi bir süreleri mevcut yasal olarak. Bekleyip göreceğiz, ancak asıl bunların taklacılığı şurada belli oluyor;

Tekrar sitelerine giriyorum ve ürüne bakıyorum ki tekrar ürün stokta olarak görünüyor hem de fiyatı biraz daha düşmüş, birilerini daha düşürme derdindeler muhtemelen.Parayı işletiyorlar ya da iade yapmayı düşünmüyorlar artık ne dönüyor bilmiyorum. İlgili ürünle ilgili canlı destek görüşmelerini mailime gönderttim.

İlgili ekran görüntüleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.sukru -- 22 Mayıs 2019; 21:48:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.