Şimdi Ara

Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
24.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşım James Donkey ssd aldı, normal kullanımda böyle testler yapmamasına rağmen 3 kere öldü ssd. Sadece oyun için kullanılamıyordu. Eğer bu dandik disklerden alacaksanız sakın içinde veri saklamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaş ve JD kullanıcıları sadece kaç katı veri yazdığına bakıp SSD'yi savunmaya geçmişler.

Video'da bahsedilen diğer konular ise, günlük kullanımda bile okuma/yazma hızlarının 0 kb'a düşmesi, sıcaklık sensörü olmaması, içinde hangi kontrolcünün olduğunun belli olmaması, SSD öldükten sonra verilerin kurtarılamaması, defalarca değişim yapılması gibi şeyler. Sadece yazdığı veri miktarına bakıp bu SSD'ye olumlu yaklaşım yapmayın arkadaşlar. Sırf technopatı kötülemek için bile abuk subuk yorumlar mevcut, yapılan testte bir taraflılık göremedim. Bu konu altında çok fazla taraf görüyorum ama. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue.10

Konu sahibi arkadaş ve JD kullanıcıları sadece kaç katı veri yazdığına bakıp SSD'yi savunmaya geçmişler.

Video'da bahsedilen diğer konular ise, günlük kullanımda bile okuma/yazma hızlarının 0 kb'a düşmesi, sıcaklık sensörü olmaması, içinde hangi kontrolcünün olduğunun belli olmaması, SSD öldükten sonra verilerin kurtarılamaması, defalarca değişim yapılması gibi şeyler. Sadece yazdığı veri miktarına bakıp bu SSD'ye olumlu yaklaşım yapmayın arkadaşlar. Sırf technopatı kötülemek için bile abuk subuk yorumlar mevcut, yapılan testte bir taraflılık göremedim. Bu konu altında çok fazla taraf görüyorum ama. :)

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue.10

Konu sahibi arkadaş ve JD kullanıcıları sadece kaç katı veri yazdığına bakıp SSD'yi savunmaya geçmişler.

Neyin tarafını görüyorsunuz? JD'yi satan mı var aramızda? Kullanıcısı bile değilim mesela ben.

Elbette hem inceleme yapıyorum diyip hem de firmalara içerik yapıp fatura kesip para kazanan bir ticari oluşumun videosuna eleştirel bakacağız. Niyetini sorgulayacağız.

Bu DH için Teknoseyir için aklınıza ne için gelirse böyle...

Kimse babasının hayrına inceleme yapmıyor sonuçta.

• Arkadaşlar markanın verdiği tbw değeri, "ssd o tbw nin sonunda ölecek haberiniz olsun" demek değil ;)

• Ve evej JD oldukça dandik bir markadır, bu adamların teste sokup, markanın tbw garantisinin çok üstüne çıkan ssd ler mevcut. onlarla kıyaslamayı düşünün...

Videoyu izlerseniz sadece ömrüne laf etmiyorlar, yazma okuma hızının durduk yere 0 a düştüğüne de değiniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangahaktan -- 27 Haziran 2021; 11:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Benim 870 evo yu subatta aldim. Daha 1.2 tb yazıldı ve hucrelerinden birkac tanesi bozuldu veri kaybi yaşadım. Ssd calisiyor magician da saglik good ama smart verilerinde samsung kendi yaziliminda da smartta fail var iki farkli baslikta. Konu actim kimse yazmadi ama umarım yenisiyle değiştirirler ssd den sogudum acikcasi.

Bu arada bendeki modelin 1200 tbw garantisi var güya:(

Alıntıları Göster

Değişeceklerini umuyorum geçmiş olsun üzüldüm. 1200 güzelmiş almak isterim ben de. Bence sizinki şanssızlık...

• 3 500 000GB

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu videoyu bende seyrettim. Videonun yapılış amacı çok bariz. Disk test edilirken öldü. Bunu anlatan bir video ve içeriğindede nasıl test ettiklerini ve ne durumda meydana geldiğini anlatıyorlar. Bunda eksi bir taraf görmedim ben.

Kaldı ki aynı şartlarda testte olan diğer diskler halen çalışmaya devam ediyor. Yani biri gebermişken diğerleri hala hayatta. Kötü tarafı da belirti göstermeden birden gitmesi

Bende jamesdonkey 512 nvme kullanıyorum. 1 yıl oldu alalı. Baktım sağlık %99 gösteriyor. 5 yıllık adata 128gb sata SSD %100 gösteriyor.(1 yıldır nvme ye geçtiğim için atıl duruyor.).

• quote:

Orijinalden alıntı: claswan

Değişeceklerini umuyorum geçmiş olsun üzüldüm. 1200 güzelmiş almak isterim ben de. Bence sizinki şanssızlık...

Alıntıları Göster

Valla diskin bozulması kötü birşey. Başka birşey bozulsa garantisi varsa veriyorsun servise veri taşımayla vs uğraşmıyorsun. Dosyaları taşı vs uğraştırdı dün verdim kargoyla yetkili servise gönderdim. Bakalım ne olacak.

• teknopat ı burda linç etmeniz bile onlar için bir reklam dır arkadaşlar .ben bir kez yorum yazdım. bir saat sonra banlanmışım. sebeb imza kuralları. dedim anlaşıldı. beni perma ban at. hemen attı. cok itici bir yer olduğu belli idi.

• Recebin entel bir ağızla gigabayt demesi zaten tiksindirici.

• 512 gb nmve sini kullaniyotum suana kadar bir sorun cikmadi windows ve iracing ve yukledigim ek appler nmve ue kurulu hdd ve ssd de var pcde onlari kullanmiyorum acikcasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknopat kadar saçma bir forum sitesi görmedim. nokta koymazsın cümle sonuna banlarlar büyük harfle başlamazsın cümleye yine banlarlar. kendilerini tdk koruyucu elçisi sanan ergenler topluluğu.

• tolgakutukcu kullanıcısına yanıt

Kahkaha attım Allah iyliğini versin  

• virtue.10 cok mantıklı bir yorum yazmıs.Katılıyorum.

Bu Helva Muhabbetini buradan mı aldılar acaba?2080Tİ nin helvasını yiyoruz vs acılan baslıklar oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Teknopat dh deki siyasileride kendine çeksede forum eskisi gibi sadece donanım yazılım ölücüler olarak devam etse :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.