Şimdi Ara

Teknosa 24 saat indirimleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , Teknosa reklamlarında duyurduğu 24 saatlik indiriminde bulunan TV ler içerisinde hangisini tavsiye edersiniz 42'' için ?

• 55 ekranda da indirim yapsalarmis keske
  • sadece 42' lerde mi inidirm varmış? bende nasıl indirimli fiyatlar bunlar diyordum.
  • banada yararlanıcam inş. hangi ürünler bugün ki indirime giriyor bilgisi olan varmı ? 42"
  • Yok yahu sadece 42 inchlerde yok indirim , benim ihtiyacı 42 olduğu için 42 sordum ...
    İnserthttp://www.teknosa.com/insert/
  • 55pfl7606 fena değil gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanTaha

Arkadaşlar merhaba , Teknosa reklamlarında duyurduğu 24 saatlik indiriminde bulunan TV ler içerisinde hangisini tavsiye edersiniz 42'' için ?

Hiçbirini tavsiye etmiyorum
    Bu tür kampanyalara temkinli yaklaşanlardanım, genelde müşteriden dönmüş,hafif kusurlu ürünleri bu kampanyalarla tekrar müşterilere gazlıyorlar.
    Ama hepside böyle olacak diye bir şey yok aralarında sağlam ürünlerde olabiliyor, Ben sadece bu tip kampanyadan tv alacak arkadaşları bilgilendirmek için yazdım.
    Alırken şüpheci davransınlar.
    Selamlar,kolay gelsin.

• ne yani sıfır değilmi bular şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

ne yani sıfır değilmi bular şimdi

Tabiki sıfır olanlarda vardır ama diğerlerinide karıştırıp satıyorlar maalesef
    Aman dikkatli olun.
    Kolay gelsin.
  • Sıfır ürün veya iadeli mallar.....
    Hiç farketmiyor... Site açılmıyor...
    Zaten İlk 3 dk da TV tükendi... Sonrada site kitlendi bitti...
  • 42pdl7906 aldım kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım kutuyu zaten inceliyecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.