Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96
    Ankarada ankamall,psnora ve cepa teknosalarda var.

yazdığınız yerlerde de 10 kuruş mu?

Evet,13x18de 20 kurus.

Alıntıları Göster
    evet demişsiniz 20 kurus demişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

evet demişsiniz 20 kurus demişsiniz

Alıntıları Göster
    10x 15 10 krş 13x18 20 krş
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrok

10x 15 10 krş 13x18 20 krş

Alıntıları Göster
    ankarada ankamall de kağıt sıkışmış
    cepada solüsyon bitmiş baskı yapamıyolarmış
    les idiotes
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

ankarada ankamall de kağıt sıkışmış
    cepada solüsyon bitmiş baskı yapamıyolarmış
    les idiotes

Alıntıları Göster
    bugun son gun"ve suanda 210 adet skoy armonı teknosaya baskı verdım 1 saat lık ıs ıcın 1 hafta bekle dedılerç

HERKEZIN BILGISINE

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

bugun son gun"ve suanda 210 adet skoy armonı teknosaya baskı verdım 1 saat lık ıs ıcın 1 hafta bekle dedılerç

HERKEZIN BILGISINE

Alıntıları Göster
    geçen gün 462 tane bastırdım 45 dakkada verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

geçen gün 462 tane bastırdım 45 dakkada verdiler

Alıntıları Göster
    kampanya devam mı?
    ilgilenemedik konuyla...
    varmı bu yakınlarda iştigal eden teknosa ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 6 Ocak 2011; 23:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

kampanya devam mı?
    ilgilenemedik konuyla...
    varmı bu yakınlarda iştigal eden teknosa ile?

Alıntıları Göster
    ben 2 gün önce 13*18 baskı aldım. cihazda adet fiyatı 59 kuruş yazıyordu, fakat kasada tanesine 20 kuruş aldılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyker

ben 2 gün önce 13*18 baskı aldım. cihazda adet fiyatı 59 kuruş yazıyordu, fakat kasada tanesine 20 kuruş aldılar...

Bu bilgiye istinaden yakınlarında Teknosa olan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba.?

Halen 0,10 tl devam ediyormu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Bu bilgiye istinaden yakınlarında Teknosa olan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba.?

ben sabah teknosa metrocity aradım 10 kuruş dedi.yani kampanya felan yok full devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

ben sabah teknosa metrocity aradım 10 kuruş dedi.yani kampanya felan yok full devam ediyor.

Alıntıları Göster
    2-3 gün önce forum bornovadaki büyük teknosadaydım, 10x15 hala 10 kuruş, ben kendi vesikalığımı bastırmak için gittim vesikalığım hazırdı 10x15'e 4 adet yerleştirmiştim sadece baskıya gönderecekti fakat vesikalıktan 1 lira alıyorum dedi ben de o zaman bastırmıyorum dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

2-3 gün önce forum bornovadaki büyük teknosadaydım, 10x15 hala 10 kuruş, ben kendi vesikalığımı bastırmak için gittim vesikalığım hazırdı 10x15'e 4 adet yerleştirmiştim sadece baskıya gönderecekti fakat vesikalıktan 1 lira alıyorum dedi ben de o zaman bastırmıyorum dedim.

Alıntıları Göster
    Carrefour içindeki Teknosa'ya sordum...Kampanya devam ediyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Alıntıları Göster
    Çorlu'da da olsa keşke..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şehir dışına kargo filan oluyor mu acaba ya
  • quote:

Hayret bişey sen ona vesikalık yaptırmıyosun ki 10*15 fotoğraf bastırıyosun adam kesmiyo bişey yapmıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

quote:

Hayret bişey sen ona vesikalık yaptırmıyosun ki 10*15 fotoğraf bastırıyosun adam kesmiyo bişey yapmıyo.

vesikalık olunca 10 tl alan bile var. heryer böyle yapıyo.
  • hangi mağaza o vesikalığa 1 tl isteyen.
    Ankarada ise bide ben uğrayayım. 10x15 baskı alıyorsun sen,özel birşey talep etmiyorsun. hakkı yok öyle 1tl vs. istemeye.
    bu tür adamlardan adeta nefret ediyorum.
    geçtiğimiz aylarda optimum media markt mağazasında baskı 10 kuruştu. önce baskıyı gönderiyorsun,gidip kasaya ödeme yapıyorsun ardından baskıların basılıyor.neyse gittim kasaya ödeme yapacagım.ukela işini bilmeyen kasiyer saygısızca aynı şu şekilde konuşuyor. 10 kuruşa baskı mı olurmuş.yok böyle birşey.yanlışlık vardır. neredeyse kavga edecek,dijital bölümünden arkadaşıyla konuşdu ve dank etti kafasına.kendilerini haklı çıkarmaya o kadar uğraşıyorlar ki.çok bilmişlik taslayanlardan nefret ediyorum.

fotograflarınızın özel olduğunu,onların görmesini istemediğinizi bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 12 Ocak 2011; 12:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

quote:

Ben de böyle söyledim şirket politikası falan dedi fazla uzatmadım tartışmaya girmek istemedim.

quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

hangi mağaza o vesikalığa 1 tl isteyen.
    Ankarada ise bide ben uğrayayım. 10x15 baskı alıyorsun sen,özel birşey talep etmiyorsun. hakkı yok öyle 1tl vs. istemeye.
    bu tür adamlardan adeta nefret ediyorum.
    geçtiğimiz aylarda optimum media markt mağazasında baskı 10 kuruştu. önce baskıyı gönderiyorsun,gidip kasaya ödeme yapıyorsun ardından baskıların basılıyor.neyse gittim kasaya ödeme yapacagım.ukela işini bilmeyen kasiyer saygısızca aynı şu şekilde konuşuyor. 10 kuruşa baskı mı olurmuş.yok böyle birşey.yanlışlık vardır. neredeyse kavga edecek,dijital bölümünden arkadaşıyla konuşdu ve dank etti kafasına.kendilerini haklı çıkarmaya o kadar uğraşıyorlar ki.çok bilmişlik taslayanlardan nefret ediyorum.

fotograflarınızın özel olduğunu,onların görmesini istemediğinizi bildirin.

İzmir'de forum bornova içindeki büyük teknosada geldi başıma.

Arkadaşlar sizden rica etsem yakın zamanda başka bir şubeye gidecek varsa, bu vesikalık olayını sorabilir mi farklı ücret mi alıyorlarmış? Benim yaptığım gibi yani 10x15'e dört adet vesikalık ayarlanmış normal fotoğraflar gibi adam sadece baskıya gönderecek bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-men2

Çorlu'da da olsa keşke..

quote:

Orijinalden alıntı: x-men2

Şehir dışına kargo filan oluyor mu acaba ya

1.5 - 2 ay önce sormuştum(tekirdağ merkez) resimleri cd atıp getirin biz aynı fiyattan ist. gönderir 1 hafta 10 güne kadar gelir dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolega06 -- 12 Ocak 2011; 13:31:38 >
  • quote:

Beylikduzu carrefour mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Haramidere Carrefour Teknosa'da 68 adet bastırdım. Basarılı. Arsivden biraz daha bakalım neler cıkacak! 11 Mayıs son tarih imiş. Bugüün sordum. Fırsatı kacırmayın.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar burada sadece dijital ortamdaki fotoları mı bastırabiliyoruz? yoksa analog cihazımızdaki fotolarıda 10 kuruşa basıyorlarmı?yani film makarasını götürüp tanesi 10 kuruştan basılıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.