Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurumnazimim

kozyatağı carrefour da devam ediyor mu?
    boşa gitmeyelim.

devam ediyor.bugün gittim
  • Cumartesi bornova yada agora teknosaya gidip 150-200 arası fotoğraf bastırmak istiyorum. Oraya gidenler hangisinin kalitesi daha iyidir, Kampanya devam ediyor mu hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Cumartesi bornova yada agora teknosaya gidip 150-200 arası fotoğraf bastırmak istiyorum. Oraya gidenler hangisinin kalitesi daha iyidir, Kampanya devam ediyor mu hala ?

Bilen varsa yazsın lütfen benimde bastırmam gereken fotolar var.
  •  Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam!
  • bursa'da devam edip etmediğini belirtebilecek olan var mı?
  • Teknosa bu iş için taşeron kullanıyor. Taşeron bir firma da aynı şehirdeki iki mağazaya farklı kalitede hizmet verebilir mi sizce?
  • Bugün itibariyle (12 Ocak 2011) İzmir Agora Teknosa Exxtra'da foto baskısı halen 10 kuruştur.

Bugün 90 tane fotoğraf bastırdım ve 9 lira tuttu. Vallahi müthiş bir rakam. Gerçi ben anı fotoğraflarımı bastırdım sanatsal bi kaygım yoktu ama kalite de bana çok iyi geldi. Biraz sıra vardı ama yine de 1 saatte aldım fotolarımı.

Harika bi hizmet herkese tavsiye ederim.
  • bugün 200 adet fotoğraf bastırmayı düşünüyorum, nerede bastıracağımı şimdilik söylemeyim, aramızda teknosa çalışanı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ventiol

Bugün itibariyle (12 Ocak 2011) İzmir Agora Teknosa Exxtra'da foto baskısı halen 10 kuruştur.

Bugün 90 tane fotoğraf bastırdım ve 9 lira tuttu. Vallahi müthiş bir rakam. Gerçi ben anı fotoğraflarımı bastırdım sanatsal bi kaygım yoktu ama kalite de bana çok iyi geldi. Biraz sıra vardı ama yine de 1 saatte aldım fotolarımı.

Harika bi hizmet herkese tavsiye ederim.

• arkadaş ayları karıştırmış sanırım

Dün bende bornova forum teknosa extra dan 213 tane fotoğraf baskısı çıkarttırdım. 21,30 lira yaptı haliyle. Yarım saate hazırlanmıştı.

Cep tel deki fot. çozunurluğu 3,15 olduğu için cok iyi değildi. Ama fot. mak. ile çekilenler güzeldi. Daha iyi baskı olabilir mi bilemem ama bu yeterli geldi. Hele ki 10 kuruşa.

Kampanyanın ne kadar sureceğini sorduğumda stokların bitmesi ile alakalı olduğu söylendi. Ne kadar doğru bilinmez. Belki boyle yeteri kadar kar yapılıyorsa devam ederler.

Not: hdd diskleri gormuyormuş, usb bellek ile gidin...
  • 195 tane de ben baskı aldım bugün forum bornova teknosa'dan, kalite olarak tatmin edici
  • şubatta da devam mıdır?
  • Kozyatağı, ümraniye, kadıköy, maltepe, carrefourlarından birinde var mı?
  • Ankamall teknosada sabah 80 tane bastırdım
    Hayret kağıt bitmemişti veya sikismamisti
    Öğleden sonra 200 tane daha bastırmaya geldim oradaki başka bir eleman basamıyoruz kağıt bitti dedi
    Sabah basan bayan elemanı bekledim bende onu görünce basabiliyormuyuz dedim
    Kağıt az ama bastığı kadar basalım dedi
    Diğer elemanlar goz göze geldiğimizde eleman morcivert bir renkte ter içninde kaldı
    Şikayet etsen bı tür etmesen bı tür
    Baskıları beklerken yazıyorum
  • Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam saat 20:30 'da Bursa kent meydanı Teknosa'ya gittim. Kasadaki görevli baskı işlemini yapan arkadaşın saat 20:00 kadar çalıştığını ve saat 20:00 'den sonra baskı yapılamadığını söyledi. Ben biraz üzerine gidincede mağaza müdürüne yönlendirdi. Mağaza müdürü ise makinanın arızalı olduğunu ve Cuma günü tamir olacağını söyledi.

Aynı mağazada iki görevli birbiri ile çelişti. Bende bu işten kıllandım. Ama yapacak birşey yok. Firmaların kampanya yapıp bu kampanyaları kafasına göre ve mağaza çalışanlarının insiyatifi ile yönetmeleri çok saçma ve müşteri memnuniyetinden çok uzak bir anlayış.
    Sizi siz olun üç kuruş fazla verin müşteriyi yolunacak kaz olarak gören firmalardan uzak durum.

Bu arada media markt'ta baskı 20 kuruş. Ben fotoğraflarımı orada bastırmayı düşünüyorum. İlgilenenlere duyurulur.

Saygılarımla

• Cumartesi günü Adana'daki bir mağaya gittim, güzel kampanya faydalanalım diye, böyle bir uygulama yapılıyorsa her mağazada makinesi vardır, en azından şehirdeki en büyük şubelerinde vardır diye düşünmüştüm. Arkadaş dedi ki, Adana'da yok bu makineden, siz fotoğraflarınızı cdye kaydedip veriyorsunuz biz İstanbukl'a gönderiyoruz 1 hafta-10 güne kadar da çıkıyor arıyoruz gelip alıyorsunuz dedi. İstanbul, Ankara haricinde yok mu bu makineden? Hep bu şekilde mi alıyorsunuz diye sordum? Evet dedi. Verdim cdyi ama hiç aklıma yatmadı bu uygulama, hadi çok kötü çıkarsa fotoğraflar? Veya yanlış basılıp gelirse? 1 hafta-10 gün bekleme olur mu ya fotoğraf çıkarmak için? Araştırmayı düşünüyorum bu işi. Var mı Adana'da (veya başka şehirlerde) deneyip te benzer cevap alan?
  • Bursa'da makina var ama baskı yaptırmak mümkün olmadı.
  • arkadaşlar dün cevizli carrefour teknosada baskı hala 10 kuruşa yapılıyor yaptırdım fakat 10*15 kağıt kalitesi hoşuma gitmedi mattı fakat 20*30 olan süper çok canlı oda tanesi 1 lira bilginize
  • Beşiktaş Teknosada bastırdım Cumartesi 600 adet bugün gidip alıcam ve 10-15 tanede 20*30 bastırıcam malum bebek olunca bol bol foto oluyor Biticek falan diye bi söylenti vardı işim garanti olsun diye hemen gidip bastırdım daha öncede 700 tane falan bastırmıştım kalitesi gayet iyiydi umarım bunlarda iyi olur nede olsa aynıu şube inşallah kağıt falan değiştirmemiştir :) Selamlar... Normal fiyat 600*39kuruş=234lira farka bak 600*10kuruş=60 tl
  • Pazar günü AnkaMall teknosa'da bastırdım 130 adet. Kalitesi benim hoşuma gitti. Sadece 13 TL.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.