Şimdi Ara

Teknosa'da 10*15 Fotoğraf Baskı Sadece 10 kuruş! Ocak ayındayız hala devam! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
385
Cevap
1
Favori
60.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanya devam ediyor arkadaşlar. yeni 650 adet resim bastırdım. ama heran bitme durumu varmış..

film makarasını kabul etmiyorlar digital ortamda goturmeniz lazım. Cevahir ve mecidiyekoy teknosalar çıkartıyor..
  • yarın forum bornovaya gidiyorum, ordaki teknosaya sorarım arkadaşlar

hatta 14 şubat hediyesi olarak kız arkadaşıma 5 yıllık birlikteliğimiz süresince çektiğimiz fotoğrafları bastırarak albüm içerisinde hediye etmeyi düşünüyorum
  • arkadaşlar dün bursa kent meydanı teknosaya gittim kampanya devam ediyor 800 kadar foto basılacak benimde kalite pek şaşalı olmasada fiyata göre iyi bence kaçırmayın bu fırsatı koşunnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

yarın forum bornovaya gidiyorum, ordaki teknosaya sorarım arkadaşlar

hatta 14 şubat hediyesi olarak kız arkadaşıma 5 yıllık birlikteliğimiz süresince çektiğimiz fotoğrafları bastırarak albüm içerisinde hediye etmeyi düşünüyorum

Hocam, forum bornova dan haberlerini bekliyoruz
  • ben geçen hafta agora teknosada yaptırdım.(altkattaki teknosa) fazla aded ve sıra yoksa hemen basıp veriyorlar. yaşasın teknosa....
  • samsundada var olduğu yazılmış haftasonu bende bastırıcam inşallah bitmemiştir kampanya. duyuru için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacknan

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Carrefour içindeki Teknosa'ya sordum...Kampanya devam ediyormuş...

Beylikduzu carrefour mu ?

Hayır içerenköy...
  • Teknosa 10 kuruşa bastırmamak için elinden geleni yapıyor. Ya Makine arızalı oluyor .Ya da Baskı işini yapacak adam ortalıkta yok . Bugün git yarın gel yada bizdeki çalışmıyor başka sına git diyorlar.

Teknosa Carousel Makine arızalı başkasına git
    Bahçelievler Ömür Eleman yok yarın gel
  • Bende forum bornovada cumartesi günü 10 kuruştan yaptırdım.Yalnız fiyatına göre iyi olmasına rağmen bence kalite olarak kötü.Ben bastırdığım fotoları yeniden bastırcam mecburen.Allahtan fazla bastırmamıştım da ufak bir zararla kurtardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

ben geçen hafta agora teknosada yaptırdım.(altkattaki teknosa) fazla aded ve sıra yoksa hemen basıp veriyorlar. yaşasın teknosa....

hocam agora da bize uyar bilgi için saol, baskı için h.içi mi gittiniz? h.sonu mu?
  • Forum Bornova'da kampanya devam ediyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

ben geçen hafta agora teknosada yaptırdım.(altkattaki teknosa) fazla aded ve sıra yoksa hemen basıp veriyorlar. yaşasın teknosa....

hocam agora da bize uyar bilgi için saol, baskı için h.içi mi gittiniz? h.sonu mu?

geçen cumartesi agora teknosa extra'da 75 adet fotoğraf bastırdım, gerçekten fiyat/performans açısında çok güzel, baskılarda çamur gibi değil, gayet güzel...
  • Bugun ankamall teknosadan 50 baskı aldım.
    kaliteleri güzel. umduğumdan bile güzel çıktı.

teknosadan ilk defa yararlanabildim diyebilirim kampanyasından. 10 kuruş kaçırılmaması gereken bir fırsat.10dk içinde basıyorlar. bi ara daha gitmeyi düşünüyorum. bu aldığım baskılardan memnun kaldım.
  • 88 adet bastırdım bugun. 10 dk olmadan basıldı.
  • arkadaşlar bütün teknosalardan olyor mu yoksa illa teknosa extra mı olması gerekiyor?
  • bugün ankamall den 250 baskı aldım,gayet güzel...kampanya devam ediyor,ilgilenenlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

arkadaşlar bütün teknosalardan olyor mu yoksa illa teknosa extra mı olması gerekiyor?

Fotolab olan Teknosalarda oluyor, sitesinden bakabilirsiniz.
  • kozyatağı carrefour da devam ediyor mu?
    boşa gitmeyelim.
  • maltepe carrefourdaki teknosadan geliyorum, kampanyanın bittiğini söylediler yeni fiyat ise 10x15 için 30 ya da 39 kuruş, tam hatırlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKMDGN -- 3 Şubat 2011; 16:31:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.