Şimdi Ara

TEKNOSA'DA SICAK FIRSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar.Ankara Ankamall Teknosa(ortadaki)'da ikinci el telefonlar gayet ucuz gibi geldi bana.ikinci el'den kastım müşteri cihazı almış ve memnun olmamış geri iade etmiş.kesinlikle sorunlu cihaz iadesi falan değil.Teknosa kendisi 6 ay garanti veriyo fakat cihaz 2 yıl firma garantili(cihazınız 6 ay içerisinde arızalandıysa teknosa vasıtasıyla teknis servis hizmeti alabiliyorsunuz,6 ay sonrasında geri kalan 18 ay firma bakıyo garanti olayına)
    Cep telefonu ve smartphone almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın.ben bugün Asus p526 aldım(399 Ytl)
    birkaç tane cihazın fiyatını söyleyim:

Asus p535----549 ytl
    Sony Ericsson P990i---329 Ytl
    N95 -----950 ytl
    Sony P1i---500 Ytl
    Htc Artemis----650 ytl

• artemsin fiyatı iyimiş acaba bunlarada taksit oluyormu
  • Teknosanın sıfır sattığı ürünlere güvenmem ki ikinci eline güveneyim Ama fiyatlar iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Teknosanın sıfır sattığı ürünlere güvenmem ki ikinci eline güveneyim Ama fiyatlar iyi..

Teknosa kendimi üretiyo anlamadım. Sanki arka tarafta montajını yapıp vitrine koyuyo gibi olmuş.
  • artemis dediğim p3300.htc touch değil arkadaşım.yanlış anlaşılma olmasın.cardfinansa 10 taksit,axess ve maximum ve advantage'a 6 taksit
    quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

artemsin fiyatı iyimiş acaba bunlarada taksit oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: unsalk

quote:

Teknosanın sıfır sattığı ürünlere güvenmem ki ikinci eline güveneyim Ama fiyatlar iyi..

Teknosa kendimi üretiyo anlamadım. Sanki arka tarafta montajını yapıp vitrine koyuyo gibi olmuş.

Verdiği destek birinci sebep. Kullanılmış traş makinelerini bile sıfır diye satacak kadar adi bir firma olması iknci sebep. Daha düşük kalitede ürün ürettirip satması üçüncü sebep.

• doğrudur hocam,tercih meselesi sonuçta.ama teknosadan bugüne kadar teknik servis bakımından hiç bir sorun yaşamadım.
    quote:

quote:

quote:

Verdiği destek birinci sebep. Kullanılmış traş makinelerini bile sıfır diye satacak kadar adi bir firma olması iknci sebep. Daha düşük kalitede ürün ürettirip satması üçüncü sebep.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros HEMEN’e Özel Fırsat
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca arkadaşlar,verdiğim fiyat örnekleri sadece bikaç tanesi.gittiğinizde orta reyondaki görevlilerden listeyi isteyin,listeden hangi cihazların olduğunu görebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Destek konusunda haklısın ama aldığın ürünleri arıza durumunda teknosaya götürmek zorunda diilsin diye biliyorum, hemen hemen her ürünün kendine ait bir servis ağı var. Kullanılmış olayını bende duydum ama traş makinasına bende yuh diyorum. Bu tip insan bedenine temas eden ürünlerin paketi açıldıktan sonra iadesi olmamamsı lazım bence (kulaklık aldığını düşünsene, başkası denemiş kirli kulağında!). Daha düşük kalitede ürün olayını ilk defa duyuyorum, ancak satılan ürünlerin tamamına yakını ithal ürünler zaten ve ben teknosanın kendisinin direkt ihracat yaptığını zannetmiyorum. (Bi ara eşim bir elektronik firmasında çalışmıştı ve teknosaya mal veriyolardı, ordan az çok biliyorum teknosanın iç işlerini) Dolayısıyla yurt dışında teknosanın atıyorum hp ye veya nokia ya ucuz ürün ürettirebileceğini sanmıyorum.

Ha ama şunu diyebiliriz bence teknosa her ne kadar bu sektörün en büyük ve en çok iş yapan firması olsada firma bilinci sabancı şirketine yakışır olmayabilir. Özellikle satış elemanları pek çok konuda yeterli bilgiye sahip olmayabilir, bu ve benzeri (olmaması gereken) pek çok eksiği olduğunu düşünüyorum bende.

• evet hocam.arıza durumunda direkt olarak teknosaya götürmene gerek yok.fakat bulunduğu yerde teknik servis olmayanlar ürünlerini teknosa vasıtasıyla teknik servise gönderebiliyorlar.düşük kalite mal olayına kesinlikle katılmıyorum.sonuçta aldığın malın arkasında nerede üretildiği yazıyo zaten.bilmeden alan oluyosa alanda bi sorun var demektir.teknosa çalışanlarının çoğu deneyimsiz elemanlar,çünkü çoğu üniversite öğrencisi.bu konuda yorum yapamıycam.
    quote:

quote:

quote:

quote:

Destek konusunda haklısın ama aldığın ürünleri arıza durumunda teknosaya götürmek zorunda diilsin diye biliyorum, hemen hemen her ürünün kendine ait bir servis ağı var. Kullanılmış olayını bende duydum ama traş makinasına bende yuh diyorum. Bu tip insan bedenine temas eden ürünlerin paketi açıldıktan sonra iadesi olmamamsı lazım bence (kulaklık aldığını düşünsene, başkası denemiş kirli kulağında!). Daha düşük kalitede ürün olayını ilk defa duyuyorum, ancak satılan ürünlerin tamamına yakını ithal ürünler zaten ve ben teknosanın kendisinin direkt ihracat yaptığını zannetmiyorum. (Bi ara eşim bir elektronik firmasında çalışmıştı ve teknosaya mal veriyolardı, ordan az çok biliyorum teknosanın iç işlerini) Dolayısıyla yurt dışında teknosanın atıyorum hp ye veya nokia ya ucuz ürün ürettirebileceğini sanmıyorum.

Ha ama şunu diyebiliriz bence teknosa her ne kadar bu sektörün en büyük ve en çok iş yapan firması olsada firma bilinci sabancı şirketine yakışır olmayabilir. Özellikle satış elemanları pek çok konuda yeterli bilgiye sahip olmayabilir, bu ve benzeri (olmaması gereken) pek çok eksiği olduğunu düşünüyorum bende.

• Yani sonuçta teknosa çalışanlarının çoğunluğunun ünv. öğrencisi olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyleyse gene bu amatörlüğü açıklamaz. Ünv. öğrenciside olsa gerekli donanımı olmayan kişileri o göreve koymak yada gerekli eğitimi vermemenin izahı olamaz. Sonuçta teknosanın yaptığı hepsiburada gibi bişey değil, insanların teknosa tercih etme sebebi hem ürünü bizzat görmek hem de o ürünle ilgili ordaki satışçılardan bilgi almak. Neyse sabancının derdi bizi germesin akşam akşam. Herkese iyi alışverişler.
  • Bende geçen hafta ankara mithatpaşadaki teknosada gördüm. Ordaki görevli 3 ay teknosa garantisi var dedi, 6 değil. Ayrıca telefonların garantilerinin ilk kullanıcının aldığı vakitte başladığını söyledi bana yani tam olarak 24 ay garanti yokmuş, birkaç ay eksik olabilir. Ayrıca bu ürünlerde iade kabul etmiyoruz dedi.Fiyatlar gerçekten güzeldi ama içime sinmedi;mesela toshiba g500 330 ytl, hp 514 345 ytl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUVARİ22 -- 31 Mayıs 2008; 20:19:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUVARİ22

Bende geçen hafta ankara mithatpaşadaki teknosada gördüm. Ordaki görevli 3 ay teknosa garantisi var dedi, 6 değil. Ayrıca telefonların garantilerinin ilk kullanıcının aldığı vakitte başladığını söyledi bana yani tam olarak 24 ay garanti yokmuş, birkaç ay eksik olabilir. Ayrıca bu ürünlerde iade kabul etmiyoruz dedi.Fiyatlar gerçekten güzeldi ama içime sinmedi;mesela toshiba g500 330 ytl, hp 514 345 ytl idi.

Yahu nerede sakat iş, orada Teknosa kardeşim...bu kadar düştülermi yau...
  • abicim bende baktım onlara adım kadar eminim tamir görmüş ürünler. öyle müşteri almış beğenmemiş iade falan kesinlikle değil. ben olsam uzak dururum...
  • Walla üzerine para verse teknosadan alış veriş yapmayacak duruma geldim teknik servis falan vermesi yalan kesinlikle teknik servis destekleri yok tek bildikleri telefon edip konuşmak başkada herhangi bir yardımda bulunmuyorlar
    quote:

quote:

quote:

• Bizzat kendileri yazmış oraya teknik servis görmüş cihazlardır diye...

beğenilmemiş geri verilmiş falan diye aldanmayalım lütfen...
  • Arkadaşım tamir görmüş ürünlerde var arasında ama ürünlerin çoğu müşteri menuniyetsizliği sebebiyle geri gelmiş.bizzat yetkili çocukla konuştum orada ve alacağın cihazın üzerinde neden geri geldiği yazıyo zaten.benim aldığım cihazın sadece kutusu açılmıştı.iptal edilmiş faturasını bile gösterdiler,adam almış 1 gün sonra geri getirmiş.hatta arkadaşa p990 alacaz pazartesi günü.rezerve ettirdik.
    quote:

Orjinalden alıntı: frtsglm

Bizzat kendileri yazmış oraya teknik servis görmüş cihazlardır diye...

beğenilmemiş geri verilmiş falan diye aldanmayalım lütfen...

• kardeşim teknik servis görmüş cihazın neresi avantaj neredeyse sıfır fiyatına yakın hem ikinci el,hemde teknik servis görmüş yuh be...
  • güvenilir mi bilmem?
  • Peki istanbulda varmı böyle bir mağaza
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.