Şimdi Ara

Teknosa'daki ps3 700 wii 550 tl kampyanası hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir konuda buradaki arkadaşlardan bilgi almak istiyordum.

Teknosa'nın web sitesinde ps3 ve wii için 50 tl hediye çeki ile birlikte normal fiyatları ps3 için 749 ken 699 a düşüyor, wii ise 599 dan 549 a düşüyor.

Piyasada araştırdım daha düşük fiyata bulamadım. En düşük fiyat hediye çekiyle burada geliyor.

Bu konularda bilgisi olan varmı? daha önce satın alan arkadaş varmı?

Yada bu fiyatlardan daha düşük fiyata bulan varmı?

Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: halo36

Merhaba arkadaşlar,

Ben bir konuda buradaki arkadaşlardan bilgi almak istiyordum.

Teknosa'nın web sitesinde ps3 ve wii için 50 tl hediye çeki ile birlikte normal fiyatları ps3 için 749 ken 699 a düşüyor, wii ise 599 dan 549 a düşüyor.

Piyasada araştırdım daha düşük fiyata bulamadım. En düşük fiyat hediye çekiyle burada geliyor.

Bu konularda bilgisi olan varmı? daha önce satın alan arkadaş varmı?

Yada bu fiyatlardan daha düşük fiyata bulan varmı?

Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler..

Mağazalardaki satışıda şuanda bildiğim kadarıyla aynı fiyatta. 50 TL vermiş olduğu hediye çekinide bir sonra yapabileceğin alışverişte kullanabiliyorsun. Aldığın üründe hemen kullanma şansın yok yani. Kaldıki aldığın hediye çeki sanal para değerinde 50 TL ama internet satışında 50 TL lik bir ürün yok. Bir sonraki satışın 50 TL nin üzerinde olacak. O üründe 50 TL lik indirimin geçecek. İnternet satışını artırmaya yönelik bir pazarlama stratejisi.

• Teknosa mağazalarında şuanda kampanya var.

Ghost Busters Oynu + Ghost Busters Blueray Film + PS3 Slim 120 GB =799 TL
  • bir de galiba 500 tl üstü alışveriş yaparsan 50 tl yi kullanabiliyorsun.
  • 500 tl üstü alışveriş yaptığında 50 tl hediye çeki veriliyor.
    Yani bir sonraki alışverisinde 50 tl hediye çeki alabiliyorsun.
    Ben 2 adet almak istemiştim 100 tl hediye çeki veriliyormuş, yani fiyat 100 tl düşüyor bunuda bir sonraki alışverişimde kullanabiliyorum.

Yani daha fazla satış yapmak için strateji fakat kullanıcılar içinde indirim olmuş oluyor.

Aslında sormak istediğim daha düşük fiyata sony avrasya garantili ürünler bulup bulamadığımızdı..
  • Kampanyaları takip et derim. 700 lira civarında bulabilirsin. Mesela 29 nisan ile 13 mayıs arasında Carrefour larda 695 liradan satılacak ve istersen peşin fiyatına 12 taksit var. Hatta her 50 tl lik alışverişe bir çekiliş kuponu var. Belli mi olur belki ev sizin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 27 Nisan 2010; 20:05:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.