Şimdi Ara

Teknosa'dan alınan giriş paketini maxi pakete geçirmek + HD+ cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki biraz laf kalabalığı olacak, diğer konu başlıklarında da vardır ama cevapları tam olarak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teknosa'da HD+ bir ürün almak istiyorum. 540TL (bir 100TL hediye çeki verdiler, 440'a düşüyor).
    - Cihazı, gerekirse Dsmarttan bağımsız bir uydu alıcı olarak kullanabilir miyim ve bu cihaz genel olarak iyi midir?
    - Modülü çıkartıp TV'unumda kullanabilir miyim (bu modül bir şekilde sadece bu uydu cihazı ile kullanılabilir olarak kodlanmış olabilir mi?)?
    - Giriş paketini maxi pakete geçirmek istesem tahminen ne kadar isterler (aradım, net fiyat veremeyiz, aktivasyon esnasında söyleyebiliriz diyorlar, garip!)?

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varsala -- 4 Ekim 2013; 8:45:48 >

• ben bildiğimi yazayım.

ben de daha 30 gun önce bimeks ten 279 .00 tl ye modul ve maxi paket aldım.
    bu modulu gigablue ue cihazda kullanıyorum.
    lg led televizyonumun modul girişine deneme amaçlı modulu taktım çalıştı.yalnız bu modulun tv de çalışması için tv de dahili uydu alıcısı olması şart.olamazsa olmaz şartı.
  • Size HD+ kutu yerine modül + uydu alıcı almanızı öneririm. Fiyatı 190 TL ve kanal içerikleri bire bir aynı. Kayıt özelliğini uydu alıcınız ya da TV'niz destekliyorsa onun üzerinden sağlayabilirsiniz.

Ocak ayında aldığımda Maxi pakete yükseltme fiyatı olarak 24 ay için için 750 TL demişlerdi, ben de almadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.