Şimdi Ara

Teknosa elemanları müşterilere Philips 42PFL7674 gazlıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung b 6 serileri gazlanmaycak gibi değil ki

ama ben oldum olası bu teknosayı sevemedim bir türlü,neden acaba ?
  • Bu gayet normal 7674 sözde sadece teknosa var en düşük fiyat garantiisi yani oysa 7404 te aynı ürün ve dışarda daha ucuz :)) dary mesela :) ben de gecen gün teknosa ya gitim ve sürekli 7674 önerdiler. phılıpsin demosunu takıp ürünü anlatıyorlar. normal bir dvd veya usb den ise görüntü çok iyi değil. usb de görüntiler çok takılıyor. ayrıca cihaz 100 hz yayınıda açmıyor. karanlık sahnelerde başarısız ve koyu renklerde gölgelenme yapıyor. zaten sonradan da fark ettim anlatanlardan biri phılıpsin kendi elemanıymış.. :):)galiba prim alıyorlar. Samsung 40B651 almaya gitmiştim baya bi kötülediler cihazı bende başka teknosadan aldım ayrıca bence iki cihazı demolarda değilde normal bi görüntüde kıyaslayın farkı çok rahat anlarsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

banda istanbul maltepe teknosada samsung b651 i gazladılar.hatta adamlar led tv ile kıyaslıyorlar.

ben imzanızdaki lcd ile ilgileniyorum. Yorum ve tecrübelerinizi yazabilirmisiniz?
  • Teknosa da çalışan elamnlar ne kdr cahillerdir bilmezmisiniz gidip bugün 2+3 bilgi verdim ağızları açık kaldı iyi fors attım Müdürün bana bakışı dehşet ve ibret verici idi
  • Philips LCD lerin görüntü kalitesi gerçekten mükemmel. Fakat kasadan kaybediyor benim gözümde. Şu anda bu mesajı yazdığım monitörün kasası bile berbat. Ama önceki bozulan 19 inc LCD monitörün yerine bu 20.1 inci verdiler. O yüzden ses çıkarmadım.

Yani philips te görüntü güzel. Kasa berbat.
  • philips in baslıkta belirtilen tvnin 7604 modeli yanlıs haırlamıyorsam 2009 un en iyi lcdleri( 40-42 kategorisi) arasında 3 ya da 4. sırada.
    1. sıra loewe..samsungun b651 serisi de 2 ya da 3. sıra..
    philips almadım kasasından dolayı. ama goruntu kalitesi bana gore tabii harika idi.zamanla alısrdım belki ama almadım.
    ankamall teknosadaki calısanlar bıktırıcı sorularıma yuzlerini asmadan saırla cevap vermislerdi. gazlama olayı da olmamıstı.
  • Eğer herkezin kötü dediği bir televizyonu sana överlerse gazlamak budur bence. Bahsettiğin televizyon yanılmıyorsam 8404Ün arkası ışıksız olanı. 100Hz, FullHD, 3ms ve de renkleri parlak değil doğal veren (bana göre) philips. Neyapsın eleman bu lcd' ye kötü mü desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Eğer herkezin kötü dediği bir televizyonu sana överlerse gazlamak budur bence. Bahsettiğin televizyon yanılmıyorsam 8404Ün arkası ışıksız olanı. 100Hz, FullHD, 3ms ve de renkleri parlak değil doğal veren (bana göre) philips. Neyapsın eleman bu lcd' ye kötü mü desin

Bakın bu konuda haklısınız. Ürün kesinlikle kötü bir ürün değil.Bu segmentteki orta seviye ürünlerden diyebiliriz. Paneli itibarıyla doğal renk vermeye yatkın bir ürün ancak eğer satıcı bu ürünü satarken Sony w5*** serisini ya da samy b6** serisini kötülüyor ve onlardan iyi olduğunu idda ediyorsa işte o zaman gazlamak diyebiliriz bu duruma. Ancak ürünü kendi özellikleriyle övüyorsa ona birşey deme hakkımız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

bu tip yerler genelde stok eritmek ve eski serileri paraya dönüştürmek icin elemanlarına gazlama yapmaları yonunde talimat verirler..ellerindeki en cok sayıdaki paneli ya da eski serileri elden cıkartma amacındalar belli..

onun dışında "doğal renk" verme dışında soyledikleri yanlış bilgiler...

+1
  • arkadaşlardan birisi istanbulelektronikte ucuz demiş ki buna aldanmayın. arkadaşım istanbul bilişimden philips lcd tv alacaktı. ucuz olduğu için orayı tercih edecekti daha sonra philips türkiye servisini aradı ve istanbul bilişimden ürün aldıysanız bizim garanti kapsamımız dışındadır diye cevap verdi. ben de lcd tv almayı düşünüyorum philip 32pfl7674 modeli güzel gibi duruyor ama forumlarda Mehmet_alp arkadaşımız
    quote:

İB deki Philips için olan veriler yanlış bilgin olsun. Bu modelne Ne Ambilight Spectra ne ethernet bağlantısı ne de DLNA var. (Yani yok..) Benim gönlüm philipsden yana ama bu koşullarda mantıken LG özellikle direk MKV oynatmak ve alt yazı problemi için..
    bir yorum yapmış. 32pfl7674 ayarında kadar siz hangi modeli önerebilirsiniz arkadaşlar.
  • Teknosa'nın elemanları diğer çoğu mağazalarda da olduğu gibi genellikle pek bilinçli değillerdir. Müşteri de "zır cahil" olduğundan yahut çoğu zaman onlar öyle zannetiklerinden abuk subuk şeyler söylerler. Bilmeyen vatandaşımız da maalesef onlara inanıyor.

Teknosa'ya VAtan'a yahut başka bir yere gidip orada durup ortalığı kalabalık etmekten başka bir işe yaramayan adamlara bir şey sormayınız Bahsettiğiniz modeli internette inceleyip bu gibi forumlarda tartışmaya açıp uzman ve tecrübeli ancak tarafsız yorumları alarak alınız.

• bugün banada çok övdüler teknosada phılıps 42 PFL 7674 lcd Yİ FİYAT 1799 BIRAKTILAR bu fiyat nasıl arkadaslar
  • güzel fiyat vermişler aslında teşhir falanmıydı ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta

bugün banada çok övdüler teknosada phılıps 42 PFL 7674 lcd Yİ FİYAT 1799 BIRAKTILAR bu fiyat nasıl arkadaslar

Üstadım o dediğiniz ebattaki ürünü teşhir değilse kaçırmayın derim. Ancak bana sanki teşhir ürünü gibi geldi. İyice bir sorun bu asılı olan ürünmü yoksa sıfır kutusu açılmamış ürünmü vereceksiniz diye. Dediğiniz ürünü en düşük 2199 TL'ye gördüm ben teknosada.
  • Türkiye Philips Tic. A.Ş. Garantili Philips 42PFL7404 2000TL ye kadar bulunabiliyor, ürünü beğendiyseniz bu garanti kapsamında edinmenizi tavsiye ederim...
  • İyi akşamlar

Bu aralar,genelde pek gitmediğim o malum mağazalarda;Satıcılar malı müşteriye daha iyi yemlemek için
    şunu yapıyorlar(Marka adını vermiyeyimde,polemik olmasın;zira konu o Markada değil;zihniyette,dolayısıyla
    ben Markadan çok o zihniyeti öne çıkarmak istiyorum)

Herif elinle pat-küt panele vuruyor,hatta girişiyor vurarak

Ülen Karpuzmu seçiyorsun yoksa maşaallah koç gibi deyipmi vuruyorsun!!!

Garibim vatandaş ise o dangalak gazcı satıcı panele vurdukça....vayyy bee...bilen diyenleri gördüm,adam
    görüntüyü bırakıyor o darbelere odaklanıyor!!!

++
    Bazı Modüller önündeki katmanlar böyle sert yüzeyli plastic tabanlı(teknik olarak farklı kimyasallı elemanlarda diyebiliriz
    ve bir hesap-inceleme v.s sonucunda bunlar panelerde kullanılırlar)oldukları için cam yüzeyi korumada etkindirler,
    ama bunun görüntü iletimindeki veya herhamgi bir görüntü üzerinde hiç bir etkisi yoktur!

++
    Üreticiler ve özellikle Phil/LGE/Samy ciddi "sallama" bilgiler verirler(özelliklede Samy)aynı şekilde Satıcılarda bunlardan
    "cesaret" olarak sallamaya ve böyle panele dan-dun vurma eylemleri gibi absürt işlere kalkışırlar "doğal olarak"

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

İyi akşamlar

Bu aralar,genelde pek gitmediğim o malum mağazalarda;Satıcılar malı müşteriye daha iyi yemlemek için
    şunu yapıyorlar(Marka adını vermiyeyimde,polemik olmasın;zira konu o Markada değil;zihniyette,dolayısıyla

Garibim vatandaş ise o dangalak gazcı satıcı panele vurdukça....vayyy bee...bilen diyenleri gördüm,adam

++
    Bazı Modüller önündeki katmanlar böyle sert yüzeyli plastic tabanlı(teknik olarak farklı kimyasallı elemanlarda diyebiliriz
    ve bir hesap-inceleme v.s sonucunda bunlar panelerde kullanılırlar)oldukları için cam yüzeyi korumada etkindirler,
    ama bunun görüntü iletimindeki veya herhamgi bir görüntü üzerinde hiç bir etkisi yoktur!

++
    Üreticiler ve özellikle Phil/LGE/Samy ciddi "sallama" bilgiler verirler(özelliklede Samy)aynı şekilde Satıcılarda bunlardan
    "cesaret" olarak sallamaya ve böyle panele dan-dun vurma eylemleri gibi absürt işlere kalkışırlar "doğal olarak"

Selamlar

Araba gibi Euro NCAP yıldızı verelim böyle yapanlara:) Hatta soralım kaç yıldız almış ürün diye

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

İyi akşamlar

++

++

Selamlar

Albani hocam bu teknosacılara o kadar illet oluyorum ki. Senin dediğin olay çok fazla başıma geldi. Hatta daha 2 hafta önce teknosanın çoooook işinden anlayan elemanı LG 42lh4000 tv'nin sony 40Z5500 den daha iyi olduğunu hatta LG'nin 100 hz'inin Z5500 deki 200 hz özelliğinden daha iyi sonuçlar verdiğini falan anlatıyordu o sırada kendimi tutamayıp kahkahayı basmışım. Çalışan çocuk "noldu abi" dedi, bende ya bunu bilmeyen kişilere salla ama biz az buçuk bu işten anlıyoruz barii bana böyle şeyler söyleme dedim ve gençle biraz konuştuk. Hemen diğer teknosa elemanları etrafımızı sardı ve yalan yanlış bilgilerle bana laf anlatmaya çalıştılar ancak albani usta ve diğer bu işi bilen arkadaşların sayesinde öğrendiğim bazi bilgileri verince bir daha ağzını açamadı çalışanlar. Ama birazda üzüldüm zira hadi biz bişeyler öğrendik ve yemi yutmadık ama piyasada bu yemi yutan ve yutacak olan o kadar çok insan varki onlar adına derin üzüntü içindeyim. Keşke gerçekler üzerinden satış yapılsa inanın çok daha güzel olur. Zira LH4000'de kötü tv değil. O tvyide çok rahat satacak sözler ve özellikler bulunur. Özellikle fiyatları şu sıralar çok rekabetçi düzeydeyken.

• kesinlıkle tesirdir bende sordum var dedi alıyım dedim tesiri gosterdi kutu deyyınce onada yok dedi baktı saga sola yınede yok dedijavascript:void(AddText('[:\'(]'))
    quote:

Orijinalden alıntı: kunta

bugün banada çok övdüler teknosada phılıps 42 PFL 7674 lcd Yİ FİYAT 1799 BIRAKTILAR bu fiyat nasıl arkadaslar
  • Teknosa'da şöyle bir kampanya başlamış, düşünülebilir mi?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987343&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Üstteki yorumlara bakaraktan LCD'nin ortalama üstü olduğunun ve alınabileceği izlenimi verdiğini söyleyebilirim.
    Peki bu pakete dahil ettikleri sinema ev sistemi için ne dersiniz? Eder mi? Değer mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.