Şimdi Ara

Teknosa elemanları müşterilere Philips 42PFL7674 gazlıyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: permanganat26

Teknosa'da şöyle bir kampanya başlamış, düşünülebilir mi?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987343&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Üstteki yorumlara bakaraktan LCD'nin ortalama üstü olduğunun ve alınabileceği izlenimi verdiğini söyleyebilirim.
    Peki bu pakete dahil ettikleri sinema ev sistemi için ne dersiniz? Eder mi? Değer mi?

Ürünü 42PFL8404 ile kıyaslayarak edinmenizi tavsiye ederim, sormuşsunuz fakat "hediyesi için ana ürün almak" zaten pek mantıklı değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987343&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Üstteki yorumlara bakaraktan LCD'nin ortalama üstü olduğunun ve alınabileceği izlenimi verdiğini söyleyebilirim.
    Peki bu pakete dahil ettikleri sinema ev sistemi için ne dersiniz? Eder mi? Değer mi?

Ürünü 42PFL8404 ile kıyaslayarak edinmenizi tavsiye ederim, sormuşsunuz fakat "hediyesi için ana ürün almak" zaten pek mantıklı değil...

Piyasada 8404 nadiren bulunuyor.
    8404 ile 7674 arasındaki temel farkları sorsam çok mu zahmet vermiş olurum?

• Amblight. Başka fark yok gibi birşey.200 lira daha verhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987344&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
    bunu al sistemi istiyorsan istemiyorsan 2500 liraya satılıyor onu al. Yada 8404 2200 liraya bulunuyor bulabilirsen onu al.
  • quote:

Piyasada 8404 nadiren bulunuyor.
    8404 ile 7674 arasındaki temel farkları sorsam çok mu zahmet vermiş olurum?

Arkadaşım nadir bulunuyor diye bir durum yok yanlış anlaşılma var sanırım, eğer siz bulamıyorsanız 8404 Ana Başlığında ki Philips Shop mağza müdürü kanbankasi arkadaşımızla iletişime geçmenizi öneririm...
  • Fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim.
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Ben forum donanımda yeni sayılırım ama uzun süredir bakar incelerdim. Forumun konusu olan Teknosa Philips'i gazlıyor'a yorum olarak şöyle diyebilirim. Uzun süredir LCD TV inceler, ama bir türlü kafama basan bir TV olmazdı. Philips'in adı geçen ürünleri oldukça pahalıydı zaten derken, geçen günler Teknosanın bir reklamını web'de görmüştüm. 42PFL7404 serisi Philips 3373 5+1 sinema sistemi ile 2.599TL olduğunu görünce dikkatimi çekti. Zira Philips marka olarak çok kaliteli idi. Full HD ve 100HZ olduğunu görünce ve yanında sinema sistemi ballı kaymak olmuş bence. Haftasonu Teknosa mağazasına gittiğimde mağazadaki arkadaşlar 100TL fark öderseniz amblight 8694 serisini alabilirsiniz dedi. Baktım Net tv ve birçok artısı olduğundan 8694 + 3373 5+1 sinema sistemini 2.699TL'e satın aldım. İşin ilginç yanı Pazartesi yani dün Teknosa'nın sitesini ve mağazalarını incelediğimde bu ikilinin fiyatının 2.899TL'e fırladığını gördüm. Meğer haftasonu kampasına denk gelmişiz bilmeden :)

TV'i ve sinema sistemini bu akşam kuracaklar. Arkadaşlar sizden tavsiye istiyorum. Servis geldiğinde, LCD'nin servis ayarlarından üretildiğinden beri kaç saat çalıştığını ve ölü piksel kontrolü isteyeceğim. Yoksa teslim belgesini imzalamayı düşünmüyorum. Ne tavsiye edersiniz Arkadaşlar? Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Herkese teşekürler.

• Garanti gitmez servis ayarlarını kurçalamadıktan sonra.Ölü pixel gözün iyi görüyorsa rahat görürüsün. Umarım ölü pixel çıkmaz. Çıkmıyorda bu seride çok nadir çıktığı var. Teknosadan aldı isen lg modül olması yüksek çünkü bende oradan aldım.5 yıl garantide yaptılar Dedim ben iki ay önce aldım banada yapın parası neyse vericem yapmadılar Hayırlı uğurlu olsun. Bir sıkıntın olursa bana pm ile ulaşabilirsin.
  • quote:

İyi ki aceleci davranmamışım. Almaya karar versyedim ev sinema sistemini beğenmediğim için sadece lcd'yi alacaktım. Fiyat, bir haftada 2249 TL'den 1999 TL'ye düştü.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011192&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi permanganat26 -- 7 Mayıs 2010; 23:47:37 >

• Bende satıs danısmanıyım gazlama yapmamıslar pixel plus odulu aldıgı dogru 9 serisi led dogrudur satıs danısmanı senin 9 serisi almıcagını bıldıgı ıcın 7 serısı onermısıtr fıyat avantajıda varmıs 8404 de iyi panel dogal renkleri verdigi dogru ten renginide cozen tek firmalardan biridir ayrıca markaların belirli urunlerını test ettım güvenlik kayıtlarını oynatan tek cihaz pihilips ti donma yapmadan hemde 8404 vardı bi ara bende cok memnundum cok arastırmıştım almayı dusunuyosan al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderfb

Bende satıs danısmanıyım gazlama yapmamıslar pixel plus odulu aldıgı dogru 9 serisi led dogrudur satıs danısmanı senin 9 serisi almıcagını bıldıgı ıcın 7 serısı onermısıtr fıyat avantajıda varmıs 8404 de iyi panel dogal renkleri verdigi dogru ten renginide cozen tek firmalardan biridir ayrıca markaların belirli urunlerını test ettım güvenlik kayıtlarını oynatan tek cihaz pihilips ti donma yapmadan hemde 8404 vardı bi ara bende cok memnundum cok arastırmıştım almayı dusunuyosan al derim

Elinizde LG Panelli Philips 8404 serisi var mı? Yoksa 2009 Aralık sonrası üretim Sharp Panelli seriden mi bahsediyorsunuz?

Eğer LG Panelli varsa alacak arkadaş çok yardımcı olun..
  • Arkadaşlar biliyorsunuz philips 8694 televizyonumuzu philips 3373 ses sistemiyle birlikte almıştık. Şu ana kadar gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Bu TV için söyleyebileceğim şu arkadaşlar. Tek kelime ile Muhteşem! Hele dün akşamki Şampiyonlar ligi finalini muhteşem Philips görüntüleriyle izledik. DVD filmleri ise adeta görsel şölen içerisinde izliyoruz. Tavsiye ediyorum. 10 numara bir TV.

Sizden bilgi edinmek istediğim konu şu. TV'i servis gelip kurdu. Kutudan çıkan skart kablolar kullanıldı. Tabi bu skart kablolar standart. Ben şimdi altın uçlu skart kabloların çok daha kaliteli görüntüler elde edildiğini Best Buy'daki satış görevlisinden dinledim. Bu doğrumu beyler? Eğer şimdiki kutudan çıkan skartlar yerine altın uçlu skartları kullanmamı tavsiye edermisiniz? Yoksa bu bir para tuzağımı? Gereksiz bir harcamamı olur? Birde akım korumalı prizler var. Malum şehir cereyanları zaman zaman voltaj dalgalanmaları olduğu söyleniyor. Gerçi bu zamana kadar böyle bir şikayet duymadım veya olmadı ama akım korumalı prizleri tavsiye edermisiniz? Malum Tv ve sistem epey bir para ödendi. Parayı zor kazanıyoruz. Bundan dolayı bozulursa garanti gider diye endişelerimiz. Ve son olarak bu TV ve ses sistemi için ilave tavsiye edebileceğiniz özellikleri arttırıcı aksesuar tavsiyeniz varsa yorumunuzu bekliyorum. Sizlerden gelecek cevaplara göre satın alım işlemini yapacağım. Cevaplar için şimdiden teşekürler.

Invisible arkadaşım verdiğin bilgiler için sağol. Piksel sorunu veya kullanım saati konusunda bir endişem kalmadı ama piksel olayını çok detaylı incelememe rağmen bir kusur bulamadım. Ayrıcana çok detaylı inceleyebileceğim bir renk sınıflarını nereden bulabilirim? TV'nin 6ile başlayan numara serisine basınca otomatik piksel kontrolü çıkıyor ama renkler çok hızlı geciyor anlaşılmıyor. Ancak, şunu söyleyebilirim 1 ay olacak, bugüne dek kesinlikle piksel sorununa rastlamadım. Teknosadan almıştım. LG'midir şimdi bu panel? LG veya Sharp modül olması kaliteyi değiştirirmi? Benimkinin mödülünü nerden öğrenebiliriz?

• üst komşum 4 ay önce aynışekilde teknosa satış temsilcilerinin gazına gelerek 42pfl7674H aldı.

komşum demiş ki satış temsilcisine "biz buna usb taktığımızda içindeki film altyazısıyla beraber çalışacak yani.."
    temsilci demiş ki "tabi ki de, bu tv phlipsin son serisi, çalıştırmaması olanaksız"

sonradan benim philips müşteri hizmetleriyle görüşmelerim ve bu başlığı incemelerim sonucu böyle bi özelliğin bu modelde olmadığını kavramış olduk.

burdan görüyoruz ki bu tvyi kakalayabilmek için teknosa yanlış bilgilendirmeden de kaçınmamış, böylelikle muradına ermişler.

ayrıca kuruluma gelen arkadaşlar da sorulan bütün sorulara "bilmiyoruz" cevabını vererek ve sadece fişi prize takarak basıp gitmişler. onlarıda tebrik ediyorum sizlerin önünde.

ambilight özelliğin 4 aydır hiç kullanamamışlar. ben de bu konuda yardıma gittiğimde verilen iki kullanım kılavuzunu bi kaç kere hatim etmemize rağmen hala ambilighttan ses seda görüntü yoktu.

araştırmalarımızı derinleştirip, kumandadan 123654 > info'ya basarak tvnin sistem özelliklerini görüntüledik. ve karşılığında 2. sayfasında "ambilight software: N/A" yazdığını gördük. bunun anlamını siz tahmin edin...

neyse, daha fazla uzatmıycam.. sadece bir kazıklanmanın anatomisini sizinle paylaşmak istedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tarantula842

üst komşum 4 ay önce aynışekilde teknosa satış temsilcilerinin gazına gelerek 42pfl7674H aldı.

komşum demiş ki satış temsilcisine "biz buna usb taktığımızda içindeki film altyazısıyla beraber çalışacak yani.."
    temsilci demiş ki "tabi ki de, bu tv phlipsin son serisi, çalıştırmaması olanaksız"

sonradan benim philips müşteri hizmetleriyle görüşmelerim ve bu başlığı incemelerim sonucu böyle bi özelliğin bu modelde olmadığını kavramış olduk.

burdan görüyoruz ki bu tvyi kakalayabilmek için teknosa yanlış bilgilendirmeden de kaçınmamış, böylelikle muradına ermişler.

ayrıca kuruluma gelen arkadaşlar da sorulan bütün sorulara "bilmiyoruz" cevabını vererek ve sadece fişi prize takarak basıp gitmişler. onlarıda tebrik ediyorum sizlerin önünde.

ambilight özelliğin 4 aydır hiç kullanamamışlar. ben de bu konuda yardıma gittiğimde verilen iki kullanım kılavuzunu bi kaç kere hatim etmemize rağmen hala ambilighttan ses seda görüntü yoktu.

araştırmalarımızı derinleştirip, kumandadan 123654 > info'ya basarak tvnin sistem özelliklerini görüntüledik. ve karşılığında 2. sayfasında "ambilight software: N/A" yazdığını gördük. bunun anlamını siz tahmin edin...

neyse, daha fazla uzatmıycam.. sadece bir kazıklanmanın anatomisini sizinle paylaşmak istedim...

ambilight Sadece 7 ve altı serisinde yok ki bildiğim kadarı ile 8 serisinde başlıo ambilight

• Valla ben teknosada müşterisine kontras değerinin önemli olmadığını kontras dedikleri olayın sadece siyah/beyaz keskinliği olduğunu ama filmlerde bunun hiç önemli olmadığı söyleyen satış görevliside gördüm ve koşar adım uzaklaştım yanından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Orijinalden alıntı: tarantula842

üst komşum 4 ay önce aynışekilde teknosa satış temsilcilerinin gazına gelerek 42pfl7674H aldı.

ambilight Sadece 7 ve altı serisinde yok ki bildiğim kadarı ile 8 serisinde başlıo ambilight

dediğinin doğruluğundan eminsindir umarım azizcim, komşum teknosaya dava açıyor bu dediğinden sonra.

• T-una:
    Elinizde LG Panelli Philips 8404 serisi var mı? Yoksa 2009 Aralık sonrası üretim Sharp Panelli seriden mi bahsediyorsunuz?

Eğer LG Panelli varsa alacak arkadaş çok yardımcı olun../quote]

yani LG panelli olan Sharp panelden daha mı ii oluyor. Peki bunu nerden nasıl anlayacağız. Diyelşim ki bu senenin pfl 7*** serisi, bu seri geçen senenin özellikleriyle donatılmış; ama paneli nedir nerden bileceğiz?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • ya arkadaşlar nerdeyse herkes bağırıyor Almayın kardeşim teknosadan birşey işte...yaw bir kere methini duyayım şu firmanın...satış aşamasında yalan dolan..satıştan sonra destek yalan dolan..Arkadaşım lcd tv aldı dedilerki abi tabiki 1 ölü piksel bile çıksa değiştiririz...ölü piksel çıktı ve sonrasını zaten söylememe gerek yok..firma teknosa..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.