Şimdi Ara

Teknosa kandırdı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce HP'nin dv4450ea modeli laptop'undan aldım. Herşey çok iyi hoş da. Şimdi farkettim, ekranın sağ altında DV4000 yazıyor. Benim aldığım model DV4450...

acaba dv4000 bu serinin adı mı? yoksa yanlış laptop mu verdiler??

Bir sorun da Harddisk. bit/mB/Gb hesaplamalrındaki küsurattan örn: 256MB denen bir diskin aslında 220MB olduğunu biliyorum; ancak bu laptop'da iş abartılmış ya da gene yanlış model vermeden dolayı olan bir sorun. 100GB olması gereken alan 79GB.

Tüm bunlar bana yanlış laptop verildiği hissine kapılmamı sağladı. Acaba bu laptop'a sahip olanlar veya konu hakkında bilgiye sahip olanlar acil cevap verebilir mi?

Çok teşekkürler..

• yanlışlık yoktur...merak etme...dv4000 serinin adı..acerlarda da mesela 5600 serisi var 5602 5672 gibi hepsi 5600 seri demek...

hard diskin 79gb olmasıda büyük olasılıkla bu bölümün recovery kısmı olarak ayrılması...yani sana ilk verildiği şekliyle bir imajı var bilgisayarında..bir sorun olduğunda buradan yeni temiz bir kurulum yapabilirsin...

ama sen istersen baştan bir formatla bu durumu istediğin gibi ayarlayabilirsin ama driverlarını almayı unutma sonra zorlanabilirsin...
  • Evet 2. bir disk olarak ayrılmış bir bölüm. Çok teşekkürler ilgine. Ayrıca hemen cevap verdiğin içind e çok saol.

Bu arada laptop'la ilgili herhangi bi r sorunum yok, yanmlış anlaşılmasın, herkese tavsiye ederim..
  • bende pavilion dv5155 modelini almıstım ekranın altındaki dv5000 yazısını gorunce o hışımla teknosayı aradım ve ordaki eleman bana guzel guzel anlattı herseyi..o gördügün serinin adıymıs
    hdd konusunda da aynı yanılgıya dusmustum benimde hddm 80 gb olması gerekirken 73 gb gozukuodu ve o dedigin hesaplamayı yapınca yaklasık sonuca ulastım..
    dedigim gibi ne modelinde ne de hdd'inde bi problem yok rahat ol
  • Kardeş sen yinede TEknosa'ya güvenme. GErçi artık almışsın.
  • Bende yine bi Teknosa zede çıktı zannettim,
    neyse sorun yokmuş hayırlı olsun güle güle kullan,
    yalnız teknosadan uzak dur.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 23 Haziran 2006; 21:02:15 >
  • nereden al hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: terek

nereden al hocam?

TEKNOSA'dan alma da nereden alırsan al. Forumda Teknosa ile yaşanan sorunların anlatıldığı bir sürü konu var. Aratırsan karşına bir link deryası çıkacak.
    "Seç-beğen-tıkla"

Ayrıca nereden alınacağı konusunda bir öneride bulunmak istemiyorum.
    Sonra adımız REKLAMCI'ya çıkmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.