Şimdi Ara

teknosa katalog

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ...2013-2014 yıllarında yayınlanan teknosa kataloglarını bulabileceğim bir yer varmı acaba

• Geçen yılların Euroleague maçları desen anlarım ama Teknosa nereden çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa Genel Müdürlüğünden isteyin

• Sıcak fırsat...

• teknosa genel müdürlüğü verirmi acaba ...işin gerçeği şu...LG nin bir tv modelini aldım teknosadan..o zaman satarlarken UHD ve 4K diye sattılar ama maalesef tv 4 K yı desteklemiyormuş...bubnla alakalı google de bir sürü şikayet gördüm.. bir arkadaş başka yerden almış ama aynı sorunşla karşılaşmış...fakat delilleri ile mahkemeye başvurup parasını faiziyle geri almış..aynı ürünün üretimi bitmiş o yüzden teknosada satışı yok şu an fakat bir büyük ekranlsı var ve hala hatalı satış yapıyorlar... üstelik bir sürü modelde böyle...bunun için araştırıyordum...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: petrolium

teknosa genel müdürlüğü verirmi acaba ...işin gerçeği şu...LG nin bir tv modelini aldım teknosadan..o zaman satarlarken UHD ve 4K diye sattılar ama maalesef tv 4 K yı desteklemiyormuş...bubnla alakalı google de bir sürü şikayet gördüm.. bir arkadaş başka yerden almış ama aynı sorunşla karşılaşmış...fakat delilleri ile mahkemeye başvurup parasını faiziyle geri almış..aynı ürünün üretimi bitmiş o yüzden teknosada satışı yok şu an fakat bir büyük ekranlsı var ve hala hatalı satış yapıyorlar... üstelik bir sürü modelde böyle...bunun için araştırıyordum...saygılar

Basım hatalarından bıla bıla bıla sorumlu değildir yazmışlar dır kesin.

Edit. Yeri konu dışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 21 Ağustos 2017; 3:53:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40ub800 mağduru. Aynı dönem philipstede vardı benzer bir model.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • petrolium kullanıcısına yanıt
    Garanti süresi bitmedi ise hakem heyetin başvur hocam uğraşma
  • Faturada veya mesafeli satış sözleşmesinde 4K yazmıyorsa birşey alamazsınız geçmiş olsun.

• Daha önce açılan davanın dosya numarasını öğrenin, emsal gösterin aynı model ise.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Ayıplı mal
    MADDE 8 – (1) Ayıplı mal, tüketiciye teslimi anında, taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele uygun olmaması ya da objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan maldır.
    (2) Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda, internet portalında ya da reklam ve ilanlarında yer alan özelliklerinden bir veya birden fazlasını taşımayan; satıcı tarafından bildirilen veya teknik düzenlemesinde tespit edilen niteliğe aykırı olan; muadili olan malların kullanım amacını karşılamayan, tüketicinin makul olarak beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar da ayıplı olarak kabul edilir.
    (3) Sözleşmeye konu olan malın, sözleşmede kararlaştırılan süre içinde teslim edilmemesi veya montajının satıcı tarafından veya onun sorumluluğu altında gerçekleştirildiği durumlarda gereği gibi monte edilmemesi sözleşmeye aykırı ifa olarak değerlendirilir. Malın montajının tüketici tarafından yapılmasının öngörüldüğü hâllerde, montaj talimatındaki yanlışlık veya eksiklik nedeniyle montaj hatalı yapılmışsa, sözleşmeye aykırı ifa söz konusu olur.

Thh ye başvursa karar olumlu çıkar gibi.
    https://archive.org/web/ burdan belki bulabilirsin eski kataloğu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Ayıplı mal
    MADDE 8 – (1) Ayıplı mal, tüketiciye teslimi anında, taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele uygun olmaması ya da objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan maldır.
    (2) Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda, internet portalında ya da reklam ve ilanlarında yer alan özelliklerinden bir veya birden fazlasını taşımayan; satıcı tarafından bildirilen veya teknik düzenlemesinde tespit edilen niteliğe aykırı olan; muadili olan malların kullanım amacını karşılamayan, tüketicinin makul olarak beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar da ayıplı olarak kabul edilir.
    (3) Sözleşmeye konu olan malın, sözleşmede kararlaştırılan süre içinde teslim edilmemesi veya montajının satıcı tarafından veya onun sorumluluğu altında gerçekleştirildiği durumlarda gereği gibi monte edilmemesi sözleşmeye aykırı ifa olarak değerlendirilir. Malın montajının tüketici tarafından yapılmasının öngörüldüğü hâllerde, montaj talimatındaki yanlışlık veya eksiklik nedeniyle montaj hatalı yapılmışsa, sözleşmeye aykırı ifa söz konusu olur.

Thh ye başvursa karar olumlu çıkar gibi.
    https://archive.org/web/ burdan belki bulabilirsin eski kataloğu.

kardeşim cevap için teşekkür ederim. simdi LG nin kendi sitesinde bu 4K özelliğinden bahsetmiyor..Söz konusu ürünün faturasındada bu özellik yazmıyor..ama alırken 4K özelliği var diye aldık yani adamlar satarken bu özelliğiyle tanıttılar ama bunu belgeleyemiyorum...fakat aynı satış işlemini hala başka marka ve modelde hatta aynı tv nin bir büyük ekranlı modelinde yapıyorlar..İşin ilginç yanı bunu diğer satıcılarda yapıyor...o yuzden katalog bulabilirmiyim diye buraya yazdım inşallah bulacam ve hakkımı arayacağım..yardımlarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Garanti süresi bitmedi ise hakem heyetin başvur hocam uğraşma

garanti süresi uzatılmış garanti devam ediyor faydası olurmu acaba satılırken 4 K desteklediğini söylemelerini ispatlayamıyorum ama
  • Bende Philipa pus7909 modeli vardı sadece panel 4k ne uydu alıcısı nede usb ben verdim kazandım

• ALLAH INDA BİR HESABİ VARMIŞ MEĞER...
    Söz konusu tv de ekranın bazı yerlerinde kararma gölgelenme olmaya başladı ..uzatılmış garanti olduğundan hemen teknosa ya başvurdum
    servis evden tv yi aldı ..şu anda tamirat giderini firmaya sundular ve bayağı bir tutarmış..muhtemelen fatura bedeli kadar çek verip yerine başka tv vermiş olacaklar...Ancak gelgelelim tv çok iyiydi esasında 3 yıl önceki paraya bügün aynı kalitede alamam bu imkansiz...artık bir çaresşine bakacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.