Şimdi Ara

Teknosa klonlu telefon satıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayında teknosa dan eşime bir teledon aldım birkaç gün sonra telefonun klonlu olduguna kapatılacağına dair bir mesaj geldi teknosa ya başvurdugumda telefonun kapanmaması için bir dilekçe doldurttular. Fakat bugün telefon görüşmeye kapatıldı.Telefon kullanılmaz hale geldi. Teknosa ya geri iade etmek istediğimde geri almayacaklarını söylediler. Bende tüketici mahkemesi ve sanayi bakanlıgı ile yasal yollara başvurdum. İnternette yaptıgım kısa bir araştırmadan sonra benim gibi teknosadan bu konuda birçok kişinin madur olduğunu gördüm.Teknosa müşterilerine değil kazandığı paraya önem veriyor. Siz değerli arkadaşlarım, bu duruma düşmemek için telefon alırken aman teknosaya dikkat edin.

• bu tür olaylarla karşılaşmamak için güvenilir yerlerden alışveriş yaparım genelde teknosada böyle yerlerden biridir ama gözümde bitti şu an
  • Teknosa klonlu satmiyo biri senin imei numarani bulmus ve baska cihaza atmis bu islere btk bakiyo
  • Galaxy Ace miydi telefon?
  • bu olayı yasayan sadece ben degilim şikayet var a bakın onlarca kişi bu konuda teknosadan şikayetçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Teknosa klonlu satmiyo biri senin imei numarani bulmus ve baska cihaza atmis bu islere btk bakiyo

Da acaba imeileri kim çalıyor.

Ya teknosa dan ya da tedarikçilerinden birinde yamuk var. Zira arkadaşın dediği gibi diğer firmalara bakınca böyle bir şey yo ya da te tük. Bir tek TeknoSA hakkında bu kadar şikayet var.

Ben de yeni GİO aldım ama hem biraz tedirginim hem de rahatım.

Tedirginim zira öyle sorunlara artık bulaşmak istemiyorum.

Rahatım çünki olur ya kapandı telefon. Hiç BTK ile falan uğraşmam. Giderim THH ye veririm dilekçemi başak bir telefon alırım. 3 ay sonra da bunun parası gelmiş olur.

• Samsung Galaxy Ace modelinde aynı sorunu yaşayan başka kişiler de vardı forumda. Teknosa'nın bu telefonları geri aldığını duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimkisi wave 525 forumlarda teknosadan alına ace lerde daha çok klonlama oldugunu gördüm.
  • tüketici hakem heyetine başvurdum dediğiniz gibi 3 ayda bir toplanıyor o da
  • personeller imei almıştır yada müşteri
  • Sadece bu olsa iyi daha kötüsünü bile yaşayanlar var. Benim arkadaşlardan biri ordan Samsung telefon aldı cihaz çalıntı çıktı. :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
    Sadece bu olsa iyi daha kötüsünü bile yaşayanlar var. Benim arkadaşlardan biri ordan Samsung telefon aldı cihaz çalıntı çıktı. :O

Yok artik
  • Teknosa'nın bir kusuru olduğunu sanmıyorum, diğer arkadaşlarında söylediği gibi büyük bir olasılıkla personeller bu işi yapıyor olabilir.
  • personellerden biri imeiler gümrükte çalışnmış dedi ama bu durumdaki telefonları neden satıyor müsteriyi mağdur edeceğini bile bile
  • aynı sorun samsung galaxy acelerde de olmuş onları geri almışlar. pahalı oldugu için sanırım
  • TEKNOSA DAN TELEFON FALAN ALINMAZ
    PEŞİN 1500 TL PARA VERİP SAMSUNG GALAXY MEGA TELEFON ALDIM KLONLANDI TEKNOSA YA GİTTİM YAPACAK BİŞEY YOK DEDİLER ZOR GÜÇ DEĞİŞTİRİLMESİNİ SAĞLADIM TEKRAR GALAXY MEGA ALDIM ODA KLONLANDI KAÇAK TELEFON AYIPLI MAL SATMAYA UTANMIYONMU TEKNOSA GÜVENİLİR DİYE SENDEN ALIYOZ OLAYA BAK DAHA UCUZA ÇALINTI MAL ALSAM BU KADAR SIKINTI ÇIKMAZDI HIRSIZLARDAN NE FARKIN KALDI TEKNOSA
    TEKNOSADAN TELEFON ALMAYIN ÇOK CİDDİYİM
  • TEKNOSADAN TELEFON ALANLAR DİKKAT EDİN
    SATILAN TELEFONLARIN KLONLANMASI AN MESELESİ BEN ÜST ÜSTE İKİ TELEFON ALDIM KLONLADILAR
    1 TANESİ KLONLANSA NEYSE PEŞİNDEN ALDIĞIMDA KLONLANDI BU NE DEMEK OLUYOR AYIPLI MAL SATMAYA UTANMIYON MU
    BENİ MADUR ETTİNİZ SİZDE TEKER ALTINDA KALIN İNŞALLAH
    BU ÖFKEM VE BEDDUAM BENİ VE BENİM GİBİ DURUMA DÜŞENLER İÇİNDİR HAKKINIZI HER NE OLURSA OLSUN ARAYIN ARKADAŞLAR BEN ELİMDEN GELENİ ARDIMA KOYMAYACAĞIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.